Storbyferie i påsken 2022 – se påskevejret i og billige flybilletter til 30 storbyer

Påskeæg, påskehare, påskelam og påskebryg… De fleste danskere forbinder højtiden med hygge og samvær med familien og nære venner. Har du lyst til at prøve noget helt andet fx en dejlig storbyferie i påsken? Læs videre, og få forslag til skønne og populære storbyer i påskeferien, og dan dig samtidig et overblik over billige flybilletter dertil. Her er masser af muligheder for at finde en billig påskeferie i 2022.

Hvornår falder påsken i år?

Billig storbyferie i påsken 2022 – Hvilken by skal du vælge?

Nedenfor finder du de mest populære rejsemål til din storbyferie i påsken, og du bliver samtidig orienteret om, hvilke temperaturer du kan forvente. Generelt set er temperaturerne endnu ikke er så stabile, og der kan derfor være større udsving. Pak derfor kufferten med både solbriller og en ekstra varm trøje.

Her kan du hurtigt finde den by, som du overvejer at rejse til i påsken 2022

AlicanteAmsterdamAthenBarcelonaBaselBerlinBruxellesBudapestDubaiDublinEdinburghIstanbulKrakowLissabonLondonMadridMalagaMilanoNew YorkNicePalma de MallorcaParisPortoPragReykjavikRigaRomTel AvivVenedigWien

Står din storby ikke på listen?

Du kan vælge enten at søge efter billige flybilletter til en billig påskeferie i Travelmarkets flysøgemaskine eller pakkerejser i søgemaskinen med pakkerejser og charterrejser. Du kan også læse videre og måske finde en anden storby, som både har et lunt påskevejr og er billig at rejse til.

Læs også: Storbyferie i marts – Bliv inspireret og find gode tilbud her
Læs også: Storbyferie i april – Bliv inspireret og find gode tilbud her
Læs også: Flyv billigt på storbyferie i foråret – Se vejret i og tilbud til 31 storbyer

Billig påskeferie

Hvornår falder påsken i 2022?

Påsken falder som bekendt forskelligt – de fleste år falder påsken i april, men ind imellem falder påsken i marts måned.
I 2022 falder påsken i uge 15. Skærtorsdag er den 14. april og den officielle påskeferie slutter med 2. påskedag, som er den 18. april.

For de fleste gælder det, at man kun skal bruge tre feriedage på at få en hel uges påskeferie. Derudover er nogen heldige at have fri mandag – 2. påskedag. Og kan du samtidig finde billige flybilletter i påsken, er der lidt ekstra til lommepenge.

Læs også: De billigste charterrejser i påsken 2022 – Få et hurtigt overblik her
Læs også: Billige ferier med All Inclusive i påsken 2022 – Få et hurtigt overblik

Storbyferie i Alicante i påsken

Storbyferie i Alicante i påsken 2022

Alicante ligger på Spaniens østkyst, og har middelhavsklima med varme, tørre somre og milde vintre. Nedbøren er generelt lav, og du kan nyde masser af solskin.

Foråret er et godt tidspunkt at holde storbyferie i Alicante. Temperaturerne er nemlig behagelige – og perfekte til at være aktiv med fx golf, som der er rig mulighed for her. Alicante kan derfor være noget for dig, som holder af at kombinere storby- og badeferie med bl.a. børnevenlige strande.

I marts-april kan du nyde 7-8 solskinstimer, og vandtemperaturerne ligger på 14-15 grader.

Holder du påskeferie i Alicante, kan du fx besøge Catillo de Santa Bárbara – en stor middelalderborg og -fæstning, El Barrio – Alicantes gamle bydel og Cuevasa del Canalobre – den store, 150 meter lange underjordisk grotte. Tag også en slentretur på Alicantes lange skønne strandpromenade – Bárbara.

Og holder du ferie med børn eller børnebørn, kan I muntre jer i et af Europas største vandlande, Aqualandia beliggende nord for Alicante.

Marts: 19-20 grader

April: 20-21 grader

Billige flybilletter til Alicante i påsken:

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser eller forkerte datoer eller afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Alicante her.

Læs også: De ti største seværdigheder i Alicante
Læs også: Flyv billigt på storbyferie i foråret – Se vejret i og tilbud til 31 storbyer
Læs også: Billig 4* storbyferie i din efterårsferie

Storbyferie i Amsterdam i påsken

Storbyferie i Amsterdam i påsken 2022

Amsterdam er fantastisk at besøge fra sidst i april, hvor smukke tulipaner begynder at blomstre overalt i alle regnbuens farver. Du kan stadig forvente lidt regn i marts, mens april hører til en af de tørreste måneder.

Solen begynder at vise sig mere og mere. Og fra marts kan du nyde op mod 6 solskinstimer om dagen. Forårsvejret er perfekt til en slentretur langs de hyggelige kanaler, eller til at gå på antikmarkeder. Er vejret dårligt, kan du bruge tiden i Amsterdams fantastiske museer.

Marts: 7-9 grader

April: 9-12 grader

Billige flybilletter til Amsterdam i påsken:

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser eller forkerte datoer eller afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Amsterdam her .

Læs også: Storbyferie i Amsterdam – Her er de bedste rejsetips
Læs også: Flodbåd i Holland – Krydstogt på en anderledes måde

Storbyferie i Athen i påsken

Storbyferie i Athen i påsken 2022

Athen ligger næsten helt ud til Middelhavet, hvilket giver mulighed for at kombinere oplevelser i storbyen med afslappende dage ved stranden. Derudover kan du tage færgen til mange af de skønne græske øer. Hopper du i bølgen blå, vil du mærke vandtemperaturer på 14-15 grader i marts og 15-16 grader i april.

Foråret er – ligesom efteråret – et dejligt tidspunkt at besøge Athen, da temperaturerne er behagelige og nedbøren lav. Hvad angår solskinstimer, kan du i marts-april forvente at nyde omkring 7-10 timer.

Holder du påskeferie i Athen, kan du få et hav af kulturelle og historiske oplevelser. Et must er naturligvis Athens religiøse centrum i oldtiden, Akropolis, som ligger på en stor kalkstensklippe i hjertet af byen. Her finder du bl.a. det kendte Parthenon-tempel med de karakteristiske slanke søjler. Udsigten fra det gamle tempelområde over byen er enestående og en attraktion i sig selv.

Derudover er Nationalmuseet for Arkæologi samt Akropolis-museet oplagte museer at besøge, ligesom oldtidens markedsplads – det nu smukke ruinområde – Agoraen er en populær seværdighed.

Nyd også stemningen på den livlige Monastiraki-plads, og når sulten melder sig, bør du smage på den lækre, lokale mad. Mange har smagt moussaka og tomatsalat med feta & olien, men har du mon også smagt græsk lam og fyldte vinblade? Trænger du blot til et mellemmåltid, kan du snuppe et pitabrød med souvlaki eller gyros – eller holde en velfortjent pause på en af de mange hyggelige kaffebarer.

Marts: 14-16 grader

April: 18-20 grader

Billige flybilletter til Athen i påsken:

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Billund - AthenFra 1.337,-Søg

Ingen priser eller forkerte datoer eller afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Athen her.

Læs også: Storbyferie i Athen – Her er de bedste tips og tilbud
Læs også: Athen – En lidt overset storbyperle
Læs også: 22 skønne storbyer med strand – Få tips og billige fly

Billig påskeferie i Barcelona

Storbyferie i Barcelona i påsken 2022

Barcelona er fantastisk i foråret, selvom byen kan besøges året rundt. Mange nyder at kunne kombinere storbyferie med en svømmetur eller gåtur ved stranden. I marts starter den officielle badesæson, men først i april er vandet kun omkring 14 grader.

Er du heldig, kan du fra midt april opleve temperaturer helt op til 20 grader på de mest solrige dage, hvor du også kan nyde 6-7 solskinstimer i marts og 7-8 i april.

Gå på opdagelse i den catalanske storby med La Sagrada Familia og Camp Nou, og afslut din slentretur på Ramblaen nede ved stranden.

Marts: 13-16 grader

April: 16-18 grader  

Billige flybilletter til Barcelona i påsken:

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Billund - BarcelonaFra 1.398,-Søg

Ingen priser eller forkerte datoer eller afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Barcelona her.

Læs også: Storbyferie i Barcelona – Her er de bedste tips og tilbud
Læs også: 
Storbyferie i Barcelona – 10 ting du bare skal se

Storbyferie i Basel i påsken

Storbyferie i Basel i påsken 2022

Basel er den ældste universitetsby i Schweiz, som ligger smukt i den nordvestlige del af landet ved bredden af Rhinen.

Holder du påskeferie i Basel, er det oplagt netop at tage på en dejlig sejltur på Rhinen. Et must er også at opleve byens historiske vartegn, som er den livlige markedsplads med det flotte, røde rådhus. Nyd også en spadseretur gennem den gamle bydel, Altstadt blandt små hyggelige butikker og antikke boghandlere.

Er I både børn og voksne afsted på påskeferie, er et besøg i Zoologisk have et godt valg.

Du kan ikke forvente mere end 4-5 solskinstimer i marts-april. Til gengæld er der rigeligt at foretage sig indendørs. Er du kunst- og kulturinteresseret, er der nok at vælge imellem med 40 forskellige museer fordelt på 37 km2.

Marts: 10 grader

April: 15 grader

Billige flybilletter til Basel i påsken:

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser eller forkerte datoer eller afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Basel her.

Billig påskeferie i Berlin

Storbyferie i Berlin i påsken 2022

Berlin byder på dage med både strålende solskin og nedbør. Fra marts er der 4 solskintimer om dagen, og i maj stiger antallet til 5-6 timer. I dagtemperaturerne kan der forekomme store udsving ned til under 5 grader, når det er allerkoldest.

Fornem stemningen af historie, som går igennem hele byen, og læg fx vejen forbi Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie og Holocaust monumentet.

Marts: 5-10 grader

April: 10-13 grader

Billige flybilletter til Berlin i påsken:

Berlin er en af storbyer, hvor du kan få en rigtig billig påskeferie. Flypriserne i påsken er lave, overnatning på hoteller og Airbnb er billigt, og spisestederne er også billige efter dansk standard.
(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - BerlinFra 469,-Søg

Ingen priser eller forkerte datoer eller afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Berlin her.

Læs også: Storbyferie i Berlin – Her er de bedste rejsetips og tilbud
Læs også: Berlin – En by i permanent forandring

Billig påskeferie i Bruxelles

Storbyferie i Bruxelles i påsken 2022

Hvad kan du opleve på en påskeferie i Bruxelles?

Bruxelles er Belgiens charmerende hovedstad og største by. Tintins skaber kommer som bekendt fra Belgien, og det er derfor ikke så mærkeligt, at tegneseriekunsten er en stor del af bylivet.

Da Bruxelles også er Europas politiske hovedstad, er her et stort udbud af internationale butikker og restauranter i særklasse. Og når sulten og tørsten melder sig, frister de belgiske specialiteter såsom de populære vafler, moules frites og alle de forskellige slags belgiske øl.

Når du holder påskeferie i Bruxelles, kan du opleve Grand Place – en af Europas smukkeste pladser, Manneken Pis samt Galeries St-Hubert – den elegante arkade med eksklusive butikker, cafeer og restauranter.

Påskevejret i Bruxelles

Bruxelles har tempereret klima med 4 forskellige årstider, som vi kender det i Danmark. Den bedste tid til sightseeing er i foråret, hvor vejret i Bruxelles ofte er solrig med behagelige temperaturer. Aftenerne og nætterne kan dog være lidt kolde. De daglige solskinstimer i Bruxelles ligger på 4 timer i marts og 5 timer i april.

Marts: 10 grader

April: 14 grader

Billige flybilletter til Bruxelles i påsken:

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser eller forkerte datoer eller afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Bruxelles her.

Læs også: Storbyferie i efteråret 2022
Læs også: Billige direkte flybilletter til 29 populære storbyer i Europa
Læs også: Storbyferie i september

Billig påskeferie i Budapest

Storbyferie i Budapest i påsken 2022

Budapest er i marts stadig lidt kølig med omkring 6 grader i gennemsnit. Du kan opleve udsving, hvor temperaturen falder helt ned til 2 grader, når det er koldest, men også stiger til 11 grader, når det er varmest.

I april kan du nyde op til 15 grader i snit, og her kan det også svinge mellem 8 og 18 grader. Antallet af solskinstimer i Budapest
ligger på omkring 4-5 timer i marts og 6-7 i april.

Nedbøren ligger derimod stabilt på omkring 40 mm i både marts og april.

Budapest er meget populær ikke mindst pga. de lave priser og seværdigheder som Buda slottet, Parlamentet og Kædebroen samt de mange badehuse og konditorier. Medbring tøj og en paraply til det omskiftelige vejr.

Marts: 5-7 grader

April: 14-16 grader

Billige flybilletter til Budapest i påsken:

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser eller forkerte datoer eller afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Budapest her.
Læs også: Storbyferie i Budapest – Her er de bedste rejsetips og tilbud
Læs også: Hvad koster flybilletter til Østeuropa – Find de bedste tilbud her
Læs også: Storbyferie i 2018 – Disse 6 storbyer i Europa skal du rejse til

Billig påskeferie i Dubai

Storbyferie i Dubai i påsken 2022

Dubai har med sit ørkenlignende klima et ry – og med rette – for at være solrig og meget varm. Det tørre subtropiske klima bevirker, at Dubais fine strande flittigt bliver benyttet. De daglige solskinstimer i Dubai ligger på 8 timer i marts og 10 timer i april.

Dubai er et af de syv Emirater – og noget for sig! Man kan have mange meninger herom, men Dubai er på sin egen måde et fascinerende sted med evig trang til at imponere.

I din påskeferie i Dubai kan du fx tage verdens hurtigste elevator op i verdens højeste bygning, Burj Khalifa. Se verdens eneste 7-stjernede hotel eller shop amok i verdens største shoppingcenter, Dubai Mall eller i verdens første shopping resort, Mall of the Emirates.

Marts: 28 grader

April: 32-33 grader

Billige flybilletter til Dubai i påsken:

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser eller forkerte datoer eller afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Dubai her.

Læs også: De billigste 3* og 4* charterferier til Dubai
Læs også: Billige 4* All Inclusive rejser til Dubai
Læs også: Badeferie i Dubai – Er det noget for dig?
Læs også: Rejsebudget til Dubai – Et godt vinterrejsemål for børnefamilier

Storbyferie i Dublin i påsken

Storbyferie i Dublin i påsken 2022

Dublin har tempereret klima, hvilket giver et skiftende og uforudsigeligt klima, hvor du kan opleve både lidt forår, sommer, efterår og vinter på samme dag.

Generelt er somrene lune og vintrene milde, og et sjovt ordsprog siger, at forskellen mellem sommer og vinter i Irland findes ved at måle temperaturen af regnen.
Holder du påskeferie i Dublin, kan du ikke forvente mere end 4-5 solskinstimer i marts-april. Til gengæld er der rigeligt at foretage sig- og hygge sig med indendørs.

Fordyb dig i Dublin Castles historie, eller besøg det imponerende gamle bibliotek Old Library på universitetet, Trinity College Dublin.

Når man siger Dublin, siger man også øl! Hvad enten du er øldrikker eller ej, må du ikke gå glip af en dejlig aften på en af de mange hyggelige pubber med masser af stemning. I Dublins festlige latinerkvarter – Temple Bar – ligger trendy barer, hyggelige pubber og livlige natklubber side om side.

Og uanset om Guinness er din favoritøl eller ej, bør du opleve det flotte Guinness Storehouse. På syv etager bliver du taget med på en rejse gennem den verdensberømte øls historie og fremstillingsproces. Besøget afsluttes på øverste etage med en Guinness øl – naturligvis.

Er du til whiskey må du ikke snyde dig selv for et besøg i The Old Jameson Distillery. Her kan du lære om, hvordan whiskeyen laves og dens historie. Også her afsluttes besøget med en smagsprøve på de gyldne dråber i distilleriets egen bar.

Og endelig – Er du heldig at have børn eller børnebørn med på påskeferie, kan et besøg i Dublin Zoo i Phoenix Park være en god idé. Husk at pakke tøj & sko til det lidt omskiftelige vejr – for der findes som bekendt ikke dårligt vejr, kun dårlig beklædning!

Marts: 10 grader

April: 12 grader

Billige flybilletter til Dublin i påsken:

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser eller forkerte datoer eller afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Dublin her.

Læs også: Flyv billigt på storbyferie i foråret – Se vejret i og tilbud til 31 storbyer
Læs også: Storbyferie i 2022 – Disse 23 storbyer i Europa skal du rejse til
Læs også: Billig 4* storbyferie i din efterårsferie

Storbyferie i Edinburgh i påsken

Storbyferie i Edinburgh i påsken 2022

Edinburgh kan have kolde aftener og nætter i foråret. Om dagen ligger antallet af solskinstimer på 6-7 i marts og 9-10 i april. I begge måneder kan du opleve uforudsigeligt vejr med både flot solskin og dage med regn.

Den gamle historiske hovedstad er et besøg værd året rundt, og udover det magiske Edinburgh Castle, byder byen på seværdigheder, skønne parker, museer og shopping. Tag også en afstikker ud i højlandet.

Marts: 6-9 grader

April: 8-11 grader

Billige flybilletter til Edinburgh i påsken:

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - EdinburghFra 803,-Søg

Ingen priser eller forkerte datoer eller afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Edinburgh her.

Læs også: Storbyferie i Edinburgh – Her er de bedste tips og tilbud.
Læs også: Edinburgh – Den store ekspertguide til din ferie i Edinburgh
Læs også: Kør selv-ferie i Skotland – Se alle mine favoritseværdigheder

Storbyferie i Istanbul i påsken

Storbyferie i Istanbul i påsken 2022

Istanbul ligger i det nordvestlige hjørne af Tyrkiet med Sortehavet på den ene side og Marmarahavet på den anden.

Holder du påskeferie i Istanbul, vil du opleve, at vejret bærer præg af det varme Middelhav og det køligere Sortehav. Der kan derfor være vejrskift i Istanbul i løbet af dagen, ligesom vejret også afhænger af, hvilken del af byen du befinder dig i.

Istanbul forener det bedste fra Asien, Mellemøsten og Europa i en smuk og charmerende storby. Af seværdigheder bør du opleve Hagia Sofia, som er en verdensattraktion på grund af den fantastiske kuppel og de knap 1000 år gamle mosaikker på væggene.

Se også den Blå Moske med de seks minareter samt Det Sunkne Palads, som er et underjordisk vandreservoir.

Læg også vejen forbi sultanpladser og kaotiske, livlige basarer, hvor du kan gøre en god handel, nyde stemningen og se- og ikke mindst dufte farverige krydderier anrettet i sirlige bunker.

I marts kan du nyde 6-8 solskinstimer og i april 9-11 timer. Og vil du ud og bade, må du forberede dig på en lidt kølig fornøjelse med 8-10 graders vandtemperaturer i marts-april.

Marts: 10-15 grader

April: 15-20 grader

Billige flybilletter til Istanbul i påsken:

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - Istanbul AirportFra 1.627,-Søg

Ingen priser eller forkerte datoer eller afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Istanbul her.

Læs også: Flyv billigt på storbyferie i foråret – Se vejret i og tilbud til 31 storbyer
Læs også: Storbyferie i Istanbul – Eventyr og shopping
Læs også: Storbyferie i 2022 – Disse 23 storbyer i Europa skal du rejse til

Billig påskeferie i Krakow

Billig storbyferie i Krakow i påsken 2022

Krakow ligger ved Vistula-floden i det sydlige Polen. Vejret i Krakow kan være lidt uforudsigeligt, så hav det i baghovedet, når du pakker kufferten. Det er også rig mulighed for at hygge sig indendørs, da de daglige solskinstimer i Krakow ligger på 3 timer i marts og 5 timer i april.

På din påskeferie i Krakow, kan du fx gå på opdagelse i Wawel slottet og dets 1.000 år gamle historie, slentre rundt i Den gamle historiske bydel med den smukke markedsplads eller i Kazimierz-distriktet, som er det jødiske kvarter. Krydr din dag med at shoppe i de gamle markedshaller.

Et must må være at besøge Oskar Schindler’s Factory, som er et museum, der fortæller jødernes historie under 2. Verdenskrig.

Marts: 6-7 grader

April: 12-14 grader

Billige flybilletter til Krakow i påsken:

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser eller forkerte datoer eller afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Krakow her.

Læs også: Hvad koster flybilletter til Østeuropa?
Læs også: Tre skønne storbyer i Polen
Læs også: Storbyferie i Poznan

Storbyferie i Lissabon i påsken

Storbyferie i Lissabon i påsken 2022

Påskevejret i Lissabon

Lissabon ligger ud til havet i den vestlige del af Portugal. Hovedstaden har et mildt klima med varme, solrige somre og milde, våde vintre. Lissabon har over 3.000 årlige solskinstimer, og du kan forvente 7 solskinstimer i marts og 8-9 i april.

Foråret starter tidligt i Lissabon, og i marts kan du sagtens sidde udenfor i parker og på caféer og nyde dagtemperaturer på 17-18 grader. I april helt op mod 18-20 grader.

Nedbøren er faldende i foråret, men du kan måske opleve en dag med regn. Nætterne er stadig kølige ned til 9-10 grader i marts og 10-12 i april. Især i april begynder det hele at blomstre, og er du meget frisk, kan du snuppe en dukkert i det 16 grader “lune” vand.

Marts: 17-18 grader

April: 18-20 grader

Hvad kan du opleve på en påskeferie i Lissabon?

Smukke Lissabon har mange seværdigheder at byde på fx Belémtårnet og mindesmærket for de opdagelsesrejsende. Betragt husenes nydelige kakler og fortorvenes flotte mosaik. Tag en tur med sporvogn nr. 28, og slut dagen af med fado-sang på et af de mange hyggelige spillesteder.

Und dig selv en lang gå- eller cykletur langs vandet, ligesom et must er at nyde den himmelske kage Pastel de Nata. Husk godt og praktisk fodtøj til de stejle, charmerende gader!

Billige flybilletter til Lissabon i påsken:

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)


Ingen priser eller forkerte datoer eller afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Lissabon her.

Læs også: Storbyferie i Lissabon – Ti ting du skal se!
Læs også: Flyv billigt på storbyferie i foråret – Se vejret i og tilbud til 26 storbyer

Storbyferie i London i påsken

Storbyferie i London i påsken 2022

London byder på lidt uforudsigeligt vejr i foråret, og det kan skifte fra solrigt og behageligt til køligt, gråt og fugtigt. Årstiden er kendt for sine hyppige – men heldigvis kortvarige byger. De daglige solskinstimer ligger på 5-6 timer i marts og 8-9 timer i april.

Holder du påskeferie i London, kan du fx shoppe i Harrods, lytte til Big Ben, nyde udsigten fra London Eye og slentre langs Themsen.

Marts: 8-11 grader

April: 12-14 grader

Billige flybilletter til London i påsken:

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - LondonFra 471,-Søg

Ingen priser eller forkerte datoer eller afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til London her.

Læs også: London – Den store ekspertguide til din ferie i London
Læs også: Ferie i London med børn – Her er de bedste oplevelser
Læs også: Storbyferie i London – Her er de bedste tips og tilbud

Storbyferie i Madrid i påsken

Storbyferie i Madrid i påsken 2022

Madrid er den højest beliggende hovedstad i Europa, og du kan derfor opleve høje dagtemperaturer og kølige nætter i byen. Madrid er skøn at besøge i fx foråret, hvor du kan nyde behagelige 14-16 grader i marts og lune 18-20 grader i april. Hvad angår solskinstimer i Madrid,
kan du forvente mellem 6-8 timer om dagen.

I denne periode er nætterne kølige ned til 3-8. Lidt nedbør skal du regne med, men det er heldigvis i form af korte byger. En god idé er derfor at have et regnslag eller en lille paraply med i tasken.

Madrid er en spændende og flot storby. Læg vejen forbi det imponerende kongeslot, eller hvad med at mærke suset i Real Madrids gigantiske stadion Camp Nou? Trænger I til at hvile benene, er det oplagt at nyde lækre tapas og et godt glas vin på en af byens mange hyggelige tapasbarer.

Marts: 14-16 grader

April: 18-20 grader

Billige flybilletter til Madrid i påsken:

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)


Ingen priser eller forkerte datoer eller afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Madrid her.

Læs også: Storbyferie i Madrid – Her er de bedste tips og tilbud
Læs også: Flyv billigt på storbyferie i foråret – Se vejret i og tilbud til 26 storbyer
Læs også: Storbyferie i april – Bliv inspireret her

Storbyferie i Malaga i påsken

Storbyferie i Malaga i påsken 2022

Malaga er dejligt beliggende på Costa del Sol kysten i det sydlige Spanien. Her er skønt middelhavsklima med varmt og godt vejr det meste af året. Somrene er lange, varme og tørre – og vintrene regnfulde.

Byen har over 300 solrige dage om året, og du kan forvente omkring 7 solskinstimer i marts og april. Foråret i Malaga kan sammenlignes lidt med den danske sommer med omkring 18-20 grader i marts og 19-21 i april. Om natten ligger temperaturerne på 8-11 grader i disse måneder.

I foråret kan Malaga stadig være lidt våd i form af lidt nedbør. Vandets temperaturer i havet vil være mellem 14-16 grader.

Et must i Malaga må være at besøge Pablo Picasso museet, hvor du kan se billeder og genstande fra hans liv. Bliv imponeret i en af de mange drypstenshuler, og nyd andalusiske specialiteter, når sulten melder sig. Malaga er perfekt, hvis du vil kombinere storbyferie med afslapning på en skøn strand.

Marts: 18-20 grader

April: 19-21 grader

Billige flybilletter til Malaga i påsken:

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser eller forkerte datoer eller afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Malaga her.

Læs også: Storbyferie i Málaga – Her er de bedste tips og tilbud
Læs også: Top 10 seværdigheder i Malaga – Foruden strandene
Læs også: 8 skønne badebyer ved Costa del Sol – Hvilken skal du vælge?

Storbyferie i Milano i påsken

Storbyferie i Milano i påsken 2022

Milano er en af Italiens største og mest kosmopolitiske byer. I foråret er her mildt, og du kan forvente 6-9 solskinstimer i marts og 9-10 i april.

Vejret i Milano kan også være omskifteligt, og i både marts og april må du forvente noget nedbør. Husk derfor paraplyen eller regnjakken i tasken.

Heldigvis byder byen på masser af tilbud og ting at gøre både inden- og udendørs, og de vigtigste seværdigheder ligger inden for gåafstand. Når du holder påskeferie i Milano, kan du fx besøge byens historiske og politiske centrum, Piazza del Duomo. Her ligger byens største seværdighed, den smukke domkirke Duomo di Milano.

Er du til opera, er det et must at opleve La Scala, som er Milanos berømte operabygning fra 1778.

Endelig er Milano kendt for mode og design, hvilket også skinner igennem i hele byen. Der er derfor også rig mulighed for at shoppe. Uanset om du vil købe noget eller ej, må du ikke snyde dig selv for en slentretur i den gamle, smukke butiksarkade Galleria Vittorio Emanuele II fra 1865. Det er Milanos samlingspunkt, hvis man vil hygge sig, shoppe, spise, drikke, se andre – eller selv at blive set.

Marts: 10-14 grader

April: 15-18 grader

Billige flybilletter til Milano i påsken:

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - MilanoFra 719,-Søg
Aarhus (Tirstrup) - MilanoFra 1.541,-Søg

Ingen priser eller forkerte datoer eller afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Milano her.

Læs også: Storbyferie i Milano – her er de bedste tips og tilbud
Læs også: Hvad koster flybilletter til Italien?

Læs også: Flyv billigt til Italien om foråret

Storbyferie i New York i påsken

Storbyferie i New York i påsken 2022

New York City er USA’s største by, og har fastlandsklima med varme, fugtige somre og lange, kolde vintre. Foråret er behageligt, men dog stadig lidt køligt med temperaturer omkring de 9 grader i marts og 15 i april.

De nattelige temperaturer kan ligge helt nede mellem 2-6 grader. Solskinstimer kan du forvente at nyde 7-8 af i disse måneder.

Marts: 9 grader

April: 15 grader

Holder du påskeferie i New York , kan du fx:

  • nyde udsigten fra Empire State Building,
  • slappe af i en af de mange andre skønne parker fx Central Park eller Bryant Park
  • tage en bådtur ud forbi Frihedsgudinden og Ellis Island
  • tage en stille stund ved Ground Zero
  • opleve påskeparaden,som filerer igennem byens gader.

Og husk nu endelig også bare at nyde den pulserende stemning i metropolen.

Billige flybilletter til New York i påsken:

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser eller forkerte datoer eller afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til New York her.

Læs også: Storbyferie i New York – De bedste tips og tilbud
Læs også: Rejsebudget til New York – Hold styr på udgifterne
Læs også: New York for første gang? – 4 tips til nybegyndere

Storbyferie i Nice i påsken

Storbyferie i Nice i påsken 2022

Nice ligger i det sydøstlige hjørne af Frankrig – helt ud til Middelhavet ved Den Franske Riviera. Dets skønne middelhavsklima er meget mildt, og byen har godt 300 årlige solskinsdage. Sommeren er lang, tør og varm – og vinteren fugtig og mild.

Nedbøren er meget lav i Nice hele året. Og skulle regnen ske at vise sig, er det ofte i form af korte kraftige regnskyl.

Nice er fantastisk at besøge i foråret, hvor der er 6-7 solskinstimer om dagen og behagelige temperaturer, som kan snige sig op til de godt 14-17 grader. Nætterne ligger på omkring de 6-10 grader.

Når Mistralvinden en gang imellem blæser, er den kendt for at skabe klart vejr. Samtidig er den til stor glæde for fx vindsurfere og sejlsportsfolk.

Nice byder på mange fine museer og en hyggelig gammel bydel. Nyd, at træer og blomster er ved at springe ud, og gå en lang tur langs strandpromenaden. Du kan også tage på shopping og måske slutte dagen af med en tur ud i nattelivet.

Marts: 14-16 grader

April: 15-17 grader

Billige flybilletter til Nice i påsken:

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - NiceFra 816,-Søg

Ingen priser eller forkerte datoer eller afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Nice her.

Læs også: 22 skønne storbyer med strand
Læs også: Ferie på Den Franske Riviera – Smukke byer som perler på en snor

Storbyferie i Palma de Mallorca i påsken

Storbyferie i Palma de Mallorca i påsken 2022

Mallorca med Palma de Mallorca ligger i Middelhavet, øst for fastlandet Spanien og nord for Afrika. Øen har typisk middelhavsklima med varme somre og milde vintre.

Kystområderne har omkring 300 solskinsdage årligt, og marts og april er forårsmånederne, hvor det er lunt og meget behageligt vejr med ringe nedbør. Marts byder på 15-17 grader og april på omkring de 17-20. I disse måneder kan du regne med at kunne nyde 6-9 solskinstimer i Palma de Mallorca om dagen.

For det fleste er det endnu for koldt at tage en dukkert i havet, da temperaturerne kun ligger på de 14-15 grader. Nattemperaturerne forbliver kølige i foråret med 6-7 grader i marts og 8-10 i april.

Palma de Mallorca er en hyggelig by med mange seværdigheder, og især den gamle charmerende bydel er et besøg værd. I byen skulle det også være muligt at få styret ens shoppelyst. Hvis du trænger til lidt afveksling fra din storbyferie, kan du være aktiv fx med en cykletur oppe i bjergene, hvor temperaturerne i de højere luftlag vil være køligere.

Marts: 15-17 grader

April: 17-20 grader

Billige flybilletter til Palma de Mallorca i påsken:

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser eller forkerte datoer eller afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Palma de Mallorca her.

Læs også: Storbyferie i Palma de Mallorca – de bedste tips og tilbud
Læs også: Mallorcas velbevarede hemmeligheder
Læs også: Eventyrlige feriedage på Mallorca
Læs også: Mulighedernes Mallorca

Storbyferie i Paris i påsken

Storbyferie i Paris i påsken 2022

Paris er populær i foråret, hvor alt springer ud og kirsebærtræerne blomstrer. Antallet af daglige solskinstimer i marts ligger på 6-7, og stiger i april til 9-10. Selvom der er solrigt om dagen, kan aftenerne stadig være kølige. Heldigvis har det tidlige forår statistisk set den laveste nedbør om året.

Kærlighedens by er skøn at opleve set fra Seinen, men nyd også udsigten fra Eiffeltårnet og Triumfbuen. Kunst, gastronomi og shopping er kendetegnende for Byernes by.

Marts: 9-12 grader

April: 12-16 grader

Billige flybilletter til Paris i påsken:

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - ParisFra 824,-Søg

Ingen priser eller forkerte datoer eller afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Paris her.

Læs også: Storbyferie i Paris – Her er de bedste tips og tilbud
Læs også: Storbyferie i Paris – Disse steder skal du bare se!
Læs også: Paris – Byen med de mange markeder
Læs også: Storbyferie i Paris med børn

Storbyferie i Porto i påsken

Storbyferie i Porto i påsken 2022

Porto ligger i den nordlige del af Portugal ud til Atlanterhavet. Helt præcist ligger den ved floden Duoro, som giver liv til mange vinmarker i området. Klimaet her er mildt, og generelt varmt og tempereret.

Solskinstimer kan du forvente at nyde 6-8 af i marts-april, og vandet skal du regne med har en temperatur på 14 grader.

Hvis du vil holde påskeferie i Porto, kan du kun glæde dig! Porto er virkelig charmerende, og er absolut en af mine favoritbyer.

Portos vartegn er den smukke ”Dom Luís I” bro over Rio Douro. Et must er at krydse broen, hvorfra der er en smuk udsigt ud over floden og havnefronterne Cais de Gaia og Cais da Ribeira. Langs floden – på begge sider – summer det af liv, og her kan du også få mange timer til at gå.

Siger man Porto – tænker man også kakler & fliser, som du kan se overalt. Du må derfor ikke gå glip af et besøg på Portos banegård fra 1903, Sao Bento. Her kan du nemlig se dekorationer med 20.000 kalkfliser med blå malerier af historiske slag.

Clérigos bliver også kaldt Portos kronjuvel, og kirken, tårnet og museumsudstillingen er et besøg værd. Snyd ikke dig selv for den lidt kringlede tur op i det 75 meters høje tårn, hvor du bliver belønnet med den smukkeste udsigt.

Et godt tip & anbefaling er at nyde en sejltur på floden, besøge et portvinshus, og at leje cykler for at udforske byen og tage en tur ud til vandet.

Sidst – men ikke mindst – får du meget for dine penge i Porto.

Marts: 16 grader

April: 18 grader

Billige flybilletter til Porto i påsken:

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser eller forkerte datoer eller afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Porto her.

Læs også: Hvad koster flybilletter til Portugal
Læs også: Storbyferie i Porto – Her er de bedste tips

Storbyferie i Prag i påsken

Storbyferie i Prag i påsken 2022

Prag er skøn i foråret, selvom det i marts stadig kan være koldt med lille risiko for sne. I april stiger temperaturerne, og er du heldig, kan du gå på sightseeing med klar himmel og over 15 grader. Vær dog forberedt på, at vejret kan skifte fra dag til dag med sol den ene dag og regn den anden.

Den gyldne By er charmerende med små gader, historiske bygninger og pladser. Kryds den smukke Karlsbro, og gå en tur i det gamle Malá Strana, hvor du også kan nyde en tjekkisk øl.

Marts: 4-8 grader

April: 9-14 grader

Billige flybilletter til Prag i påsken:

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - PragFra 738,-Søg

Ingen priser eller forkerte datoer eller afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Prag her.

Læs også: Romantisk ferie i Venedig, Paris eller Prag – Det skal I lave
Læs også: Hvad koster flybilletter til Østeuropa? Find de bedste tilbud her

Storbyferie i Reykjavik i påsken

Storbyferie i Reykjavik i påsken 2022

Reykjavik er Islands hyggelige hovedstad beliggende i det sydvestlige hjørne af landet. Island ligger ved grænsen til polarcirklen, og har derfor relativt kølige temperaturer året rundt.

Generelt er vejret skiftende og uforudsigeligt, men det er som regel heller ikke på grund af vejret, at man rejser til Island. I stedet er det de storslåede naturoplevelserne med vulkaner, vandfald og gejsere som tiltrækker. Jeg vil endda næsten tillade mig at sige, at naturen bliver understreget, når vejret viser sig fra sin mere ”rå” side.

Hvad angår solskinstimer ligger det ikke overraskende i den lave ende med 3-5 i marts og 4-6 timer i marts-april. Vandtemperaturerne ligeså i den lave ende, så hvis du er vinterbader, er det helt sikkert ideelt for dig med 3-6 grader.

Holder du påskeferie i Reykjavik, bør du besøge den karakteristiske Hallgrímskirkja, som det tog over 40 år at bygge. Det er muligt at komme op i toppen og nyde panoramaudsigten over Reykjavik og den omkringliggende natur.

Læg også vejen forbi Jón Gunnar Árnasons skulptur Solfærd, som ligger smukt på havnefronten.

Den Gyldne Cirkel er et must, når du er i Island. Den består af det imponerende Gullfoss-vandfald, Geysir – det geotermiske område samt nationalparken Thingvellir. Lej evt. en bil og kør rundt i dit helt eget tempo.

Trænger du til at slappe af og dase, kan du få en unik oplevelse i Den Blå Lagunes geotermiske havvand. Nyd det varme vand og de smukke omgivelser med sort lava omkring lagunen. Tilkøb evt. en ansigtsmaske for at fuldende oplevelsen.

Et godt tip & anbefaling er at prioritere en ridetur på de islandske heste. Det kan være alt fra et par timer på hesteryg til en decideret rideferie. Hvis ikke man skal ride på islænderheste i deres rette element, ja så ved jeg ikke hvor.

Marts: 1-2 grader

April: 4-5 grader

Billige flybilletter til Reykjavik i påsken:

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser eller forkerte datoer eller afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Reykjavik her.

Læs også: En weekend i Reykjavik med naturen helt tæt på – Se tips og tilbud
Læs også: Hvornår er det bedst at rejse til Island
Læs også: Hvad koster flybilletter til Island – Tjek de aktuelle flypriser

Storbyferie i Riga i påsken

Storbyferie i Riga i påsken 2022

Riga og i det hele taget Letland ligger på grænsen mellem Nordvesteuropas kystklima og Ruslands fastlandsklima. Sammenlignet med de danske temperaturer ligger de om sommeren lidt over, hvorimod de om vinteren ligger lidt under. De daglige solskinstimer i Riga ligger på 4 timer i marts og 6 timer i april.

Der er mange bydele, kvarterer og seværdigheder at opleve- og se i Riga. I Den Gamle Bydel kan du slentre en tur på de toppede brosten og fornemme historien blandt smukke bygninger, imponerende kirker og hyggelige torve. Oplev også Kalnciems kvarteret og Alberta Street, som i øvrigt er på Unescos verdensarvsliste.

Af seværdigheder kan du fx se Riga slot, Frihedsmonumentet med Letlands frihedsgudinde, Skt. Petri kirken med det 120 meter høje spir, Den russiske-ortodokse katedral af Kristi fødsel med sine mange guldkupler samt Sorthovedernes Hus på Rigas Rådhusplads.

Marts: 2-3 grader

April: 9-10 grader

Billige flybilletter til Riga i påsken:

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser eller forkerte datoer eller afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Riga her.

Læs også: Storbyferie i Riga – De bedste rejsetips og tilbud
Læs også: Storbyferie i Riga – 10 tips til en skøn miniferie
Læs også: Hvad koster flybilletter til Østeuropa

Billig påskeferie i Rom

Storbyferie i Rom i påsken 2022

Rom er oplagt og øverst på listen, når det gælder storbyferie i påsken. Fra marts begynder vejret at blive varmere og mere tørt, og perfekt til at udforske byen inden- og udendørs.

Allerede fra april vil solen skinne det meste af dagen i omkring 6-8 timer, og på de varmeste dage kan temperaturerne snige sig op til 21 grader. Aftenerne kan dog stadig være kølige.  

Dage med nedbør er der kun få af med gennemsnitlig 8 i marts og 6 dage i april.

Oplev byens helt specielle stemning med Peterskirken i Vatikanet, Pantheon og Colosseum, og nyd også alle gastronomiens glæder.

Marts: 15-17 grader

April: 18-20 grader

Billige flybilletter til Rom i påsken:

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser eller forkerte datoer eller afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Rom her.

Læs også: Storbyferie i Rom – Her er de bedste tips og tilbud
Læs også: Storbyferie i Rom – Det er stærkt vanedannende
Læs også: Flyv billigt på storbyferie i foråret – Se vejret i og tilbud til 26 storbyer

Storbyferie i Tel Aviv i påsken

Storbyferie i Tel Aviv i påsken 2022

Tel Aviv er beliggende ud til Middelhavet, og her opleves et typisk middelhavsklima med en tør og varm sommer, efterfulgt af en våd og mild vinter. De daglige solskinstimer i Tel Aviv ligger på 8 timer i marts og 9 timer i april.

Skal du holde påskeferie i Tel Aviv, kan du se frem til en trendy by med kilometervis af sandstrande, mange hippe caféer og et pulserende natteliv. Det siges, at man bl.a. kommer hertil for ”at lege og nyde”.

Skal du være kulturel, bør du besøge Den Hvide By, som er på UNESCO’s Verdensarvsliste. Det er verdens største samling af huse bygget i den modernistiske Bauhaus-stil, som er den arkitektoniske stil, som jøder efter 2. Verdenskrig tog med sig fra Tyskland.

Marts: 20-21 grader

April: 24-25 grader

Billige flybilletter til Tel Aviv i påsken:

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser eller forkerte datoer eller afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Tel Aviv her.

Læs også: 22 skønne storbyer med strand

Storbyferie i Venedig i påsken

Storbyferie i Venedig i påsken 2022

Venedig ligger i det nordøstlige Italien, og er kendt som en af de mest romantiske byer.

Foråret – fra marts til maj – er et rigtigt godt tidspunkt at besøge Venedig. Der er endnu ikke så mange turister, temperaturerne er behagelige, og vejret generelt solrigt. I marts kan du nyde 5-6 solskinstimer, og i april 6-7 timer. Tag dog en paraply med i tasken, hvis der skulle komme en byge.

Og bliver du fristet til at hoppe i vandet ved fx Lido di Venezia, vil du mærke 10-12 grader i marts og 12-16 grader i april.

På din påskeferie i Venedig, kan du fx starte på Markuspladsen, som er hjertet af Venedig. Her kan du se Markuskirken og dens klokketårn, Dogepaladset og alle de mange duer, som Markuspladsen ikke ville være den samme uden.

Nyd evt. et glas vin på en af de fornemme gamle serveringssteder, hvor du kan nyde vejret og udsigten, eller kigge på alle de mange mennesker, der går forbi.

Omkring Markuspladsen findes en labyrint af snævre gyder, stille sidekanaler, charmerende broer, små pladser og gårdanlæg. Udforsk alle de små gader og stræder, og måske kan du nikke genkendende til et eller flere af de steder, hvor James Bond har været.

Gå på opdagelse i de små hyggelige butikker, og når du trænger til en pause, kan du nyde en kop god italiensk kaffe på en café.

Marts: 11-12 grader

April: 16-17 grader

Billige flybilletter til Venedig i påsken:

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser eller forkerte datoer eller afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Venedig her.

Læs også: Hvad koster flybilletter til Italien?
Læs også: Flyv billigt til Italien om foråret
Læs også: Flyv billigt på storbyferie i foråret – Se vejret i og tilbud til 31 storbyer

Billig påskeferie i Wien

Storbyferie i Wien i påsken 2022

Wien er Østrigs største by og hovedstad, og her finder du et mildt fastlandsklima. Generelt har Wien en del nedbørsdage året rundt, men ofte viser regnen sig i form af mindre byger. Solen kan du også nyde omkring 4 timer i marts og 6 timer i april.

Foråret er mildt, og er et af de bedste tidspunkter at besøge Wien, da temperaturerne er fine til sightseeing. Marts ligger på de 9-10 grader, hvor temperaturerne i april når op omkring de 15-16 grader. Nætterne er stadig kølige, og kommer maksimalt op på 6 grader i april.

Wien er en fantastisk blanding af kunst og kultur. Betragt alle de smukke bygninger, slotte, museer og pladser, og slentre en tur i en park. Et must er også at unde dig selv et stykke Sacher-torte på en af byens hyggelige caféer eller konditorier.

Læg også vejen forbi en af de mange skønne chokoladebutikker.

Husk at pakke paraply eller en regnjakke i kufferten.

Marts: 9-10 grader

April: 15-16 grader

Billige flybilletter til Wien i påsken:

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser eller forkerte datoer eller afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Wien her.

Læs også: Flyv billigt på storbyferie i foråret – Se vejret i og tilbud til 26 storbyer
Læs også: 6 bud på en dejlig forårsferie til storby og strand
Læs også: Billige direkte flybilletter til 28 populære storbyer i Europa

Hvor er der sol og varme i påsken

Er du på udkig efter sol og varme i påskeferien 2022?

Hvis du drømmer om en ferie med sol og varme i påsken, kan du se flere rejsemål her:
Hvor er det varmt i marts? Find en ferie med sol og varme
Hvor er det varmt i april? Her er de solrige og varme lande

Er du i tvivl, om du skal vælge storbyferie i påsken, kan du alternativt lade dig inspirere her: Charterferie med børn? Prøv vores inspirationsguide

Og dernæst undersøge markedet for charterrejser her:
De billigste charterrejser i påsken – Få et hurtigt overblik her
De billigste charterferier i marts – Få et hurtigt overblik
De billigste charterferier i april – Få et hurtigt overblik

Sidst men ikke mindst kan du vælge, om din charterrejse skal være med eller uden All Inclusive. All Inclusive rejser er særligt populære i skolernes ferier, så jo tidligere du bestiller din påskeferie, jo større udvalg har du. Læs videre her:

Billige ferier med All Inclusive i påsken – Få et hurtigt overblik her
Billige All Inclusive rejser i marts – Få et hurtigt overblik her
Billige All Inclusive rejser i april
Afbudsrejser med All Inclusive – Billige rejse med alt inkluderet

Jeg håber, du er blevet inspireret, og ønsker dig en skøn storbyferie i påsken 2022.

Topfoto (c) Getty Images / grinvalds
Hvornår falder påsken i år? (c) Getty Images/ dolgachov
Storbyferie i påsken – Hvilken by skal du vælge? / Getty Images / RossHelen
Billig påskeferie i Alicante (c) Thiamka Margrethe Pedersen
Billig påskeferie i Amsterdam (c) Getty Images / SolStock
Billig påskeferie i Athen (c) Getty Images / extravagantni
Billig påskeferie i Barcelona (c) Getty Images / Getty Images
Billig påskeferie i Basel (c) Getty Images / los_angela
Billig påskeferie i Berlin (c) Getty Images / Kerrick
Billig påskeferie i Bruxelles (c) Getty Images / Ingus Kruklitis
Billig påskeferie i Budapest (c) Getty Images / disqis
Billig påskeferie i Dubai (c) Getty Images / franckreporter
Billig påskeferie i Dublin (c) Getty Images / mihailomilovanovic
Billig påskeferie i Edinburgh (c) Getty Images / domhnall20
Billig påskeferie i Istanbul (c) Getty Images / puhhha
Billig påskeferie i Krakow (c) Getty Images / spooh
Billig påskeferie i Lissabon (c) Getty Images / borchee
Billig påskeferie i London (c) Getty Images / Sam Edwards
Billig påskeferie i Madrid (c) Getty Images / Maridav
Billig påskeferie i Malaga (c) Getty Images / Imgorthand
Billig påskeferie i Milano (c) Getty Images / vgajic
Billig påskeferie i New York (c) Getty Images / GBlakeley
Billig påskeferie i Nice (c) Getty Images / encrier
Billig påskeferie i Palma de Mallorca (c) Getty Images / Brand X Pictures
Billig påskeferie i Paris (c) Getty Images / pixelfit
Billig påskeferie i Porto (c) Thiamka Margrethe Pedersen
Billig påskeferie i Prag (c) Getty Images / borchee
Billig påskeferie i Reykjavik (c) Getty Images / prasit chansarekorn
Billig påskeferie i Riga (c) Getty Images / LeoPatrizi
Billig påskeferie i Rom (c) Gety Images / hocus-focus
Billig påskeferie i Tel Aviv (c) Getty Images / ArtMarie
Billig påskeferie i Venedig (c) Getty Images / Ivanko Brnjakovic
Billig påskeferie i Wien (c) Getty Images / martin-dm
Hvor er der sol og varme i påsken? / Getty Images / petrenkod

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.