Om Travelmarket

Vores formål er at hjælpe dig med at finde den bedste rejse til den billigste pris.

Dette gør vi ved at sammenligne priser fra mere end 1.000 rejseselskaber. Vi sammenligner priser på flybilletter, charter-, pakke- og afbudsrejser, hoteller og andre typer rejser.
Travelmarket.dk er IKKE et rejsebureau, og vi sælger hverken flybilletter eller rejser. Du finder rejsen på Travelmarket.dk, og bliver sendt videre til et rejseselskab, hvor du køber din rejse.
 

Vi lover altid at vise dig den billigste pris

Vi viser ALTID de billigste rejser og flybilletter øverst i søgeresultaterne. En rejseudbyder kan IKKE betale for at få en bedre placering i vores søgeresultater.
Vi lægger ALDRIG gebyrer eller andre ekstra beløb oveni de priser, som vi modtager fra flyselskaber og rejsebureauer.
Vi hæver ALDRIG priserne i vores resultater via cookies eller anden teknologi. Vores mål er altid at vise dig den billigste pris.
Vi giver dig desuden prisgaranti på flybilletter (læs mere nederst på siden).
 

Det er trygt at bruge os

Travelmarket.dk blev stiftet i 1996, og var dengang verdens første rejsesøgemaskine. Vi er 100% danskejet, og ligger i Vejle.
Vi blev i 2018 anbefalet af Forbrugerrådet TÆNK

Vores direktør, Ole Stouby, er en af Danmarks første rejseeksperter, og er ofte citeret i danske medier - Se eksempler her.
Når du sammenligner priser på flybilletter på Travelmarket.dk, undgår du at blive snydt af falske rejsebureauer. Vi udvælger og godkender hvert enkelt rejsebureau, som skal med i vores prissammenligning.
Det giver dig en ekstra sikkerhed, når du skal finde din næste rejse.
På vores rejseblog giver vores eksperter gode råd om rejser.
 

Det er gratis at bruge os

Travelmarket sammenligner priser på flybilletter, hoteller, charterrejser, afbudsrejser, storbyferier og temarejser.
Vi gennemsøger markedet for dig, og sender dig videre til rejseselskabets hjemmeside, hvor du bestiller og betaler rejsen.
Vi får en indtjening per klik eller bestilling fra rejseselskaberne, og derudover tjener vi penge på bannerannoncer. Men det bliver rejsen naturligvis IKKE dyrere af.
Der er faktisk nogle flyselskaber, som vi ikke har indtjening fra, men vi har valgt at inkludere dem i vores søgeresultater. Det gør vi, så du har sikkerhed for at finde de billigste flybilletter i markedet!
Samtidig er vores prissammenligningsside helt gratis at bruge.
 

Du får prisgaranti på flybilletter

Travelmarket tilbyder prisgaranti, så du har sikkerhed for, at du får den billigste flybillet i markedet, når du bestiller.
Garantien betyder, at vi refunderer dig prisforskellen, hvis du efterfølgende kan finde flybilletten, som du bestiller via Travelmarket.dk, billigere et andet sted på internettet. Læs mere her
 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om Travelmarket, er du altid velkommen til at kontakte os. Skriv til os på info@travelmarket.dk

Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.