Vilkår og betingelser

Prisgaranti på flybilletter

Vi har en vision om at give dig markedets største og bedste udbud af flybilletter. Og som den eneste rejsesøgemaskine tilbyder vi dig nu en prisgaranti på den bestilling, som du gennemfører hos rejseselskabet, som vi har henvist til. Vi refunderer dig nemlig prisforskellen, hvis du efterfølgende kan finde den bestilte flybillet, som du har fundet via travelmarket.dk, billigere et andet sted på internettet. Med udgangspunkt i nedenstående betingelser. 

Sådan bliver du omfattet af prisgarantien

Betingelser for flyprisgarantien

 1. Du skal have fundet din flybillet på travelmarket.dk. Derfra har du klikket dig videre til det flyselskab eller rejsebureau, som har udbudt flybilletten. Og her har du købt rejsen.
 2. Prisgarantien gælder i 8 timer fra det tidspunkt, hvor du klikker dig videre fra travelmarket.dk – dog senest til kl. 24.00 samme dag (lokal dansk tid).

  Hvis du ─ efter at have købt din flybillet ─ i dette tidsrum finder den samme rejse til en lavere pris og kan dokumentere det for os, er du som udgangspunkt berettiget til at få udbetalt et beløb, som svarer til differencen på din gennemførte bestilling og den lavere pris, som du har fundet.

  Ved den samme rejse forstås en flybillet eller flere flybilletter med samme antal personer og samme strækninger, flyselskab(er), flynumre, rejsetid, antal stop, afrejse- og hjemrejsedatoer og tidspunkter.
 3. Er der i flysøgemaskinen på travelmarket.dk flere udbydere af præcis den samme flybillet, gælder flyprisgarantien i forhold til rejseselskabet, som har den billigste flybillet. Vi forudsætter nemlig, at du har valgt den billigste billet hos travelmarket.dk. 

  Det skal være muligt at gennemføre et køb af den pågældende sammenlignelige flybillet hos rejseselskabet. Det kan nemlig forekomme, at der er sket en fejl hos rejseselskabet. Den flypris, som oplyses og vises i rejsesøgemaskinen, er således ændret, når du kommer til rejseselskabets egen webside. Derfor er det ikke muligt at foretage en bestilling af den ønskede flybillet til den oplyste pris. Det kan skyldes, at pladsen er udsolgt, eller at prisen ikke er 100% opdateret fra rejseselskabet. Et forhold vi som rejsesøgemaskine desværre ikke kan påvirke. 
 4. Prisgarantien gælder i forhold til den endelige pris på flybilletten, som du bestiller hos flyselskabet eller rejsebureauet og ikke prisen, som du ser hos Travelmarket. Det vil sige flyprisen inklusiv eventuelle gebyrer samt tillæg for eventuelle kufferter, sædereservation, skatter og afgifter etc.

  Prisen på den billigere flybillet skal desuden være i samme valuta som den købte flybillet. 
 5. Når du har bestilt din flybillet hos flyselskabet eller rejsebureauet, bliver du omfattet af prisgarantien ved at tilmelde dig prisgarantien på travelmarket.dk. 
 6. Den lavere pris, som du finder, skal være tilgængelig online på en webside tilhørende et rejsebureau eller et flyselskab. Og det skal være muligt at gennemføre et køb af den pågældende flybillet – uden at du dog gør dette. 
 7. Flyprisgarantien er ikke omfattet af billigere flybilletter, som købes i forbindelse med medlemspriser, bonusordninger, virksomhedsaftaler eller andre lignende rabatformer såsom ungdomsbilletter, seniorbilletter etc.
 8. En eventuel udbetaling fra Travelmarket sker først, når rejsen er foretaget og på baggrund af behørig dokumentation. Det vil sige ved indsendelse af kopi af dit boardingkort.

  Kopien af boardingkortet skal være modtaget hos Travelmarket senest 6 måneder efter, at rejsen er afsluttet. Hvis dette ikke sker, bortfalder garantien.
 9. Der tages forbehold for åbenlyse tekniske fejl, udfald og tastefejl i priser fra flyselskaber og rejsebureauer.
Travelmarket forbeholder sig ret til at ændre ovennævnte betingelser med dags varsel, hvilket dog ikke influerer på allerede tilmeldte prisgarantier jf pkt. 4. 

Kontaktoplysninger:
Travelmarket A/S
Nørregade 71
7100 Vejle
Danmark
Mail: info@travelmarket.com

Du er tilmeldt prisgarantien og ønsker refusion

 1. Du skal gennemlæse betingelserne grundigt for at sikre, at du er berettiget til at få penge udbetalt.
 2. Du skal sikre dig, at du har behørig dokumentation for, at du har fundet en billigere flyrejse end den, som du har bestilt

  Vi skal nemlig bruge både kopi af din bestilte rejse og nærmere information om, hos hvilket rejseselskab du har fundet den billigere flyrejse.
 3. Find e-mailen, som du fik fra Travelmarket, da du tilmeldte dig prisgarantien, og følg anvisningerne i e-mailen.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.