Kontakt os

Travelmarket sammenligner priser på rejser

Du kan i én søgning få overblik over udbuddet af flybilletter og rejser i markedet. Du sammenligner priser hos os, men køber rejsen hos de forskellige rejseselskaber, ikke hos Travelmarket.

Vi kan derfor ikke hjælpe dig personligt med at finde rejser eller rejseselskaber, eller svare på praktiske spørgsmål vedrørende rejser. Men nedenfor giver vi dig lidt vejledning, så du ved, hvad du skal gøre. 

De mest almindelige spørgsmål

Jeg har fundet en rejse, som jeg gerne vil købe
Når du har fundet en rejse på Travelmarket, klikker du dig videre til rejseselskabets webside, hvor du bestiller og betaler rejsen online. Du køber ikke rejsen af Travelmarket.

Jeg har fundet og købt en rejse online, og jeg har et spørgsmål
Du vil modtage en mail med bekræftelse på rejsen samt en elektronisk billet fra rejseselskabet. Her fremgår kontaktdetaljer på det rejseselskab, som har solgt billetten. Det er dette rejseselskab, du skal kontakte, hvis du har spørgsmål til din reservation.

Jeg har fundet en forkert pris på Travelmarket
Travelmarket indhenter og præsenterer priser fra mere end 1.000 forskellige rejseselskaber, og i sjældne tilfælde modtager vi desværre forkerte priser fra rejseselskaberne.
Såfremt du opdager en prisfejl, hører vi meget gerne fra dig. For at identificere og efterfølgende rette fejlen har vi brug for konkrete informationer om rejsen, afrejse- og hjemrejselufthavn, rejsedatoer, rejseselskabets navn samt naturligvis beskrivelse af selve fejlen. Skriv til os på info@travelmarket.com.

Skriv til os

Hvis du har andre spørgsmål – eller bare gerne vil i kontakt med os, er du altid velkommen til at skrive til os.

Skriv til os på e-mail adressen: info@travelmarket.com .

Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.