Sammenlign alle afbudsrejser

Sammenlign alle afbudsrejser

Sammenlign alle afbudsrejser i markedet og få det komplette overblik.
Alle bureauer og afbudsrejser i én søgning.

Afbudsrejser fra alle de store rejsebureauer

Altid tusindvis af afbudsrejser her - også All Inclusive

På travelmarket.dk får du Danmarks største og bedste overblik over afbudsrejser.

Vi har samlet et væld af gode tilbud fra alle charterbureauerne, så det eneste du skal gøre er at søge på travelmarket.dk. Her gennemsøger vi markedet for afbudsrejser indenfor lige præcis dine kriterier. Du finder alle afbudsrejser i én søgning, så du får overblik og sparer tid, når du skal finde de bedste og billigste afbudsrejser.

De fleste drømmer af og til om at tage afsted sydpå til varmen. Og det fantastiske er, at dine drømme kan gøres til virkelighed på en dag eller to.

Billige rejser er populære blandt seniorer

Vælg en afbudsrejse

Der kan være mange grunde til at vælge en afbudsrejse fremfor en ”almindelig” charterrejse. Prisen er som regel den primære grund, men det er heller ikke unormalt at vælge en afbudsrejse blot fordi, man endnu ikke har besluttet at rejse før et par dage inden afrejse.

Der er sket en stor udvikling i tilgængeligheden og overblikket over afbudsrejserne i markedet. Nu kan du på et øjeblik se hvilke charterbureauer, der har billige afbudsrejser og de bedste tilbud til en hvilken som helst destination.

Par nyder udsigten på charterferien

Sol og varme

Nogle af de mest solgte rejser går til lande som Tyrkiet, Grækenland, Spanien, Italien, Thailand og Frankrig. Når du ser på, hvad de alle har til fælles, er det masser af sol og varme. Og det er netop de primære årsager til, at vi vælger disse destinationer som rejsemål på vores afbudsrejser.

På og omkring mange af de mest besøgte hoteller kan man dyrke forskellige sportsgrene. Det kan fx være beach volley, bordtennis, tennis eller fitness træning. Hvis temperaturen overstiger 30 grader, kan det naturligt nok blive en varm fornøjelse at dyrke sport, men så kan man efterfølgende tage en afkølende dukkert i poolen eller havet.

Mor og barn på afbudsrejse

Søg flere afrejselufthavne

Når du søger afbudsrejser, kan det være en fordel at tjekke rejser med en anden afrejselufthavn end den, der er nærmest din bopæl. Derved bliver udbuddet af billige afbudsrejser meget større, og du kan ofte være heldig at finde billigere og bedre tilbud, der matcher lige netop det, du søger. Det kan som regel godt svare sig at bruge et par timer mere på transport, hvis du kan spare flere tusinde kroner på din afbestillingsrejse. Nogle lufthavne tilbyder endda gratis parkering.

Dreng på ferie i swimmingpool

Filtrer de fundne rejser

På travelmarket.dk kan du tilpasse dine kriterier under ”filtrer resultater” på søgeresultatsiden. Her kan du bl.a. justere resultatet til kun at vise gode tilbud på afbudsrejser mellem fx 2.000 og 4.000 kr. Du kan også vælge mellem specificeret eller uspecificerethotel eller minimum antal stjerner, som hotellet eller lejligheden skal være. Elsker du at være ved stranden, kan du med fordel justere på max antal meter til stranden. Selvom der på de fleste hoteller er pool, kan det også være skønt at bruge nogledage ved havet. For mange er det et krav med både pool og kort afstand til stranden, da begge muligheder giver voksne og børn forskellige oplevelser.

Uanset hvad du prioriterer og søger, finder du de bedste og billigste afbudsrejser i vores søgemaskine

Du kan også søge afbudsrejser med afrejse fra andre lande fx Restplasser fra Norge eller Sista Minuten fra Sverige.

Udvalget af last minute rejser ændrer sig meget hurtigt, og vi opdaterer derfor vores database hver time. Det kan dog alligevel forekomme, at priserne ændres og at rejserne bliver udsolgt mellem opdateringerne.

Nyheder om afbudsrejser

Find din næste rejse på din bærbare pc

Der er løbende billige afbudsrejser og last minute rejser at få. Dog varierer antallet og udbuddet efter sæson og efterspørgsel. For at få de seneste nyheder om billige afbudsrejser og samtidig se, hvad vi forventer af afbestillingsrejser indenfor den kommende måned, kan det anbefales at tjekke vores side med jævne mellemrum.

I år er udbuddet af rejser til Tyrkiet reduceret kraftigt om end der fortsat er en del charterselskaber, som har et stort udbud. Det gør at der fortsat er mange afbudsrejser, og priserne forventes at blive attraktive. Også charterrejser til Egypten er reduceret i de senere år pga. den megen uro, som der tidligere har været. Men senest er Sharm El Sheik igen åbent for rejser for danskere, og det er en super destination, hvis du vil snorkle eller dykke. Samtidig er det Egyptiske Pund devalueret, så priserne på guidede ture og shopping generelt er faldet 50% i forhold til tidligere.

Til gengæld er der mange flere rejser til Spanien, som er blandt de mest populære rejselande. Det gør at udbuddet er stort, men det er efterspørgslen også, så forvent ikke de billigste afbudsrejser til Spanien i år.

Kroatien og Portugal hitter også i år, og her er kommet mange flere last minute rejser end tidligere.

Grækenland er igen utrolig populært efter dels den økonomiske uro for et par år siden, og flygtningesituationen på nogle af de græske øer, som nu er under kontrol.

De billige afbudsrejser er her i juni nede i et meget attraktivt niveau, og der er masser af rejser til under kr. 1000. Hvad der sker, når højsæsonen i skolernes sommerferie sætter ind bliver spændende, men som altid afhænger priserne af vejret herhjemme. Ofte starter priserne i uge 26 og 27 i et attraktivt niveau på ca. kr. 2.000-2.500, og hvis vejret bliver dårligt herhjemme, går priserne let op i kr. 3.500 per person.

Men kan du vente med at rejse fra midten af august og frem, er der helt sikkert mulighed for at rejse billigere, da efterspørgslen her ikke er så stor, fordi skolernes sommerferie er afsluttet.

Alt om afbudsrejser med All Inclusive

Hygge med hele familien på all inclusive ferie

Forplejning er for de fleste en vigtig del af ferien, og ikke mindst hvis du rejser med børn. Afbudsrejser All Inclusive er oplagt og det mest nærliggende valg, da det er praktisk med mad og drikke til rådighed og inden for rækkevidde det meste af døgnet. I restauranten eller den lille snack-buffet er der som regel noget for enhver smag og ethvert behov. Er I en børnefamilie, kan I have forskudt og forskellig døgnrytme, enten i forhold til andre gæster på hotellet eller også i jeres egen familie, hvis I fx både har mindre børn og teenagere. Børnene kan hentesnacks, is og drikke – og I behøver ikke bekymre jer om kontanter eller kort, eller om budgettet løber løbsk, når I vælger afbudsrejser All Inclusive.

Når du søger efter afbudsrejser All Inclusive, kan du starte med at vælge rejser bare med All Inclusive, eller du kan på resultatsiden med alle rejser, filtrere din søgning ved at vælge ”Kun All Inclusive”, og du får kun vist de bedste tilbud på afbudsrejser, som netop tilbyder All Inclusive.

Du kan også klikke videre her: All Inclusive for at se alle rejser med All Inclusive.

Der er forskellige former for afbudsrejser All Inclusive. Nogle charterselskaber tilbyder en slags ”mini All Inclusive”, hvor der fx ikke er drikkevarer i minibaren på værelset eller is til børnene inkluderet. Nogle har kun drikkevarer til maden.

Almindelig All Inclusive er oftest med lokale drikkevarer som spiritus og vin, så forvent ikke at få en Mojito som de serverer den på en bedre bar i de større byer. Oftest er der kun udvalgte drinks/cocktails og vine med i almindelig All Inclusive, hvor du altså skal betale for de, som ikke er markeret, som en del af All Inclusive programmet.

På de meget store hoteller kan visse restauranter være undtaget All Inclusive programmet, så her skal du altså også betale et tillæg for at spise.

Ofte kan dupå flere af de bedre hoteller tilkøbe Premium All Inclusive, og her er der tale om mærkevarer ved spiritus og bedre vine. Nogle hoteller har endog inkluderet 1 x massage, tennis, tøjvask m.v. Det varierer meget fra land til land og fra hotel til hotel.

I praksis fungerer All Inclusive sådan, at du ved check-in på hotellet får et armbånd på, som indikerer hvilken type All Inclusive, du har betalt for. Så kan personalet let se, hvad du har inkluderet i din rejse. Nogle hoteller fungerer kun som All Inclusive, og her er slet ikke mulighed for andet.

Du kan gratis overvåge priserne på afbudsrejser All Inclusive. Opret en prisagent med billige rejser All Inclusive via søgemaskinen med All Inclusive rejser – søg efter rejser her.
Nogle gange kan man finde rigtigt gode tilbud på 4-stjernede rejser med All Inclusive. Vi har lavet to tilbudsoversigter, hvor du få overblik over de bedste tilbud i højsæsonen.
Klik på disse links for at finde de bedste tilbud på All Inclusive rejser i juni og All Inclusive rejser i juli.

Hvad er last minute rejser?

Hvad er last minute rejser

Last minute rejser og afbestillingsrejser er begge andre betegnelser for afbudsrejser. Begreberne dækker ikke over afbestilte rejser, som man ellers godt kunne tro, som navnet næsten antyder. Der er derimod oftest tale om restpladser, som er de rejser, rejseselskaberne endnu ikke har fået solgt. Uanset om man kalder det afbudsrejser eller restpladser, er fællestrækket ofte, at rejserne er billigere, og kan fås med både specificeret og uspecificeret ophold. Specielt tæt på afrejse kan der være penge at spare. Men det kan også gå den modsatte vej, at rejsen stiger i pris, jo tættere du kommer på afrejse. Det afhænger i høj grad af udbud og efterspørgsel, og specielt vejret herhjemme er en vigtig faktor.

Den positive nyhed er, at der altid er afbudsrejser eller restpladser i markedet. Der bliver altså aldrig ”udsolgt”, og du kan altid komme afsted, det er udelukkende et spørgsmål om prisen på rejsen. Nogle gange er der bestemte destinationer, som er udsolgt, hvis der er stor efterspørgsel efter dem. Der er kommet et stor udbud af charterrejser i de senere år, hvilket presser priserne på afbudsrejser, og mange har en tendens til at bestille senere og senere, og tage chancen for at få en billig afbudsrejse.

Der er nogle charterselskaber, som har billigere rejser end andre. Nogle har endda en politik om, at de ikke vil sælge last minute rejser til spotpriser, så hellere flyve med tomme sæder. Det er jo en fair betragtning i forhold til de mange, som har bestilt i godtid, og som måske har betalt fuld pris for rejsen. Men uanset er konkurrencen hård, og der er altid nogle charterselskaber, som sælger deres rejser til spotpris som afbudsrejser, når man kommer tæt på afrejse. Det er altså såkaldte last minute rejser, og de vil bare have rejserne solgt uanset, at det bliver til en meget lav pris, da de har et endnu større tab, end hvis rejserne slet ikke blev solgt. Desuden tjener charterselskaberne ofte gode penge på destinationen med transport fra lufthavnen t/r, tillæg for bagage, guidede ture m.v.

Generelt skal du huske, at der også på afbudsrejser kommer tillæg for både bagage og transport t/r til hotellet hos de fleste charterselskaber.

Uanset om man kalder det afbudsrejser, restpladser, lastminute rejser, afbestillingsrejser eller andet, så kan du gøre et kup, hvis du er fleksibel og har is i maven. Følg prisudviklingen og slå til på det tidspunkt, hvor du mener, at den helt rigtige rejse passer til din økonomi. Det er uanset, om det er en specificeret eller uspecificeret afbudsrejse, med All Inclusive eller helt uden måltider og drikkevarer.

Klik videre og få et overblik over vores last minute rejser her: Afbudsrejser

Afbudsrejser og Corona

Afbudsrejser i en coronatid

Udbuddet af afbudsrejser / last minute rejser er meget lavere end normalt herunder corona, men det betyder ikke, at du ikke kan finde gode tilbud. Husk altid at tjekke Udenrigsministeriets rejsevejledninger inden du bestiller, og undersøg forholdene på dit rejsemål. Normalt opdateres rejsevejledningerne torsdag eftermiddag. Nogle gange skal man kunne fremvise en coronatekst inden afrejse, og det kan du måske ikke nå, hvis du bestiller din rejse i sidste øjeblik.

Flybilletter som afbudsrejser

Flybilletter som afbudsrejser

Måske har du selv fundet et dejligt hotel eller en lejlighed, som charterselskaberne ikke har med i deres udbud, men ruteflybilletterne er enten meget dyre, eller er der slet ingen direkte rutefly til den soldestination, du gerne vil til. Fortvivl ikke, for charterselskaberne sælger godt nok mest pakkerejser med fly inklusiv hotel, men de sælger i mange tilfælde også bare flybilletten alene – altså uden ophold.

Særligt, når der er tale om afbudsrejser, eller når det er tæt på afrejse, bliver charterflybilletterne sat billigt til salg. Så synes du, det er sjovt selv at sammensætte din rejse med fly og hotel, kan du med fordel se efter flybilletter under flybilletter, og også søge på flybilletter som afbudsrejser. Herefter kan du selv finde et hotel eller en lejlighed i hotelsøgemaskinen, og ofte kan du spare mange penge ved selv at sammensætte en rejse med charterselskabets flybilletter og et hotelophold.

Når du har foretaget din søgning i afbudsrejser, kan du se, hvad fly inkl. hotel på specificeret eller uspecificeret hotel koster. Underspecifikation ude til venstre kan du filtrere/sortere og vælge ”Kun fly”. Nu ser du priserne på flybilletter uden ophold.

Det behøver ikke at blive dyrere ved, at du selv sammensætter en charterflybillet og et ophold, du selv har fundet. Ofte vil du endda opleve, at du kan få flybilletten fra charterselskaberne til ca. halv pris af prisen inkl. hotel, og så kan du selv finde det drømmehotel, som du måske har fået anbefalet eller har fundet på nettet.

Du skal naturligvis blot selvsørge for transporten frem og tilbage til hotellet, men er man to eller flere koster det ofte ikke meget mere med taxi, og du ville måske alligevel leje en bil, og så er det jo oplagt at få den i lufthavnen, når du ankommer.

Næsten alle charterselskaber sælger deres flybilletter uden ophold, og det er til alle de populære sol- og badedestinationer, at du kan gøre et kup med en billig afbudsrejse. Både til Grækenland, Spanien, Tyrkiet, Egypten, Italien, Portugal, Bulgarien, Kroatien og mange andre destinationer vil du opleve, at du under afbudsrejser finder billige charterflybilletter.

Du bør naturligvis dobbelttjekke charterflypriserne med ruteflyselskaberne, men oftest vil de være dyrere, jo tættere du kommer på afgang, da de billigste ruteflybilletter bliver solgt først, og herefter bliver de ofte bare dyrere og dyrere, særligt i højsæsonen. Omvendt med afbudsrejser, hvor charterselskabernes flybilletter bliver sat billigt til salg, jo tættere du kommer på afgang, hvis der ellers er pladser tilbage og vejret herhjemme i Danmark er godt. Så er der næsten garanti for, at der findes billige afbudsrejser i markedet, og herunder altså også charterflybilletter.

5 gode råd om at finde afbudsrejser / last minute rejser

Last minute rejser på den bærbare PC

Det er ikke altid nemt at finde de billige afbudsrejser. Her giver vi dig 5 gode råd, som gør det nemmere for dig at finde de billigste last minute rejser.

 • 1. Du skal være fleksibel

  Hvis du er ude efter en afbudsrejse i sidste øjeblik, må du ikke være kræsen. Udvalget af afbudsrejser varierer meget, men som udgangspunkt er udvalget ikke så stort, da mange rejser allerede er solgt. Så fleksibilitet er et nøgleord.

  Jo mere fleksibel du er i forhold til dit valg af afrejselufthavn, rejsemål og afrejseuger, jo større chance har du for at finde en billig afbudsrejse.

 • 2. Specificeret er dyrere, men måske en god idé

  Er du i tvivl, om du skal vælge en specificeret eller uspecificeret afbudsrejse? Uspecificerede afbudsrejser er næsten altid de billigste. Vælger du en uspecificeret rejse, bestemmer charterselskabet, hvilket hotel du skal bo på. Derudover er reglen ganske enkel. Med en specificeret rejse ved du, hvad du får. Med en uspecificeret ved du det ikke. Du kan risikere at havne på et helt simpelt hotel, eller du kan være heldig og komme til at bo på et 4-stjernet hotel.

  Har du en familiemedbørn, eller er I et par, som ønsker fred og ro, kan det derfor være en god idé at vælge en specificeret afbudsrejse, hvor du bor på et familiehotel eller et hotel kun for voksne, afhængig af dine ønsker og behov. På den måde kan du undgå ærgrelser og mindre gode oplevelser. Er du derimod blot interesseret i at have en billig seng for natten og en base til dine ting, hvorfra du tager på ture hele dagen, kan en uspecificeret afbudsrejse være ganske udmærket.

  Men ingen regel uden undtagelse, og du KAN derfor være heldig, at charterselskabet på en uspecificeret rejse placerer dig på et godt 3- eller 4-stjernet hotel, og så har du altså sparet rigtig mange penge. Charterselskaberne har en vis standard på de hoteller, de tilbyder sine gæster, og derfor vil du meget sjældent opleve at få et fx 1-stjernet hotel, da det uanset oftest ender med bøvl og klager. Husk også at hotelstandarden i de forskellige lande kan være forskellig. Hvad der er 4-stjernet i Tyrkiet, er ikke det samme som i Italien.

  Vælger du en specificeret last minute rejse, kan du se hotellet og eventuelt tjekke dets bedømmelser på www.tripadvisor.dk inden du tager afsted.

  Ofte er det også muligt at finde afbudsrejser All Inclusive til gode priser. Du kan læse mere om det i denne artikel.

 • 3. Flyt din afrejse et par dage, og spar mange penge

  Hvis du er ude efter en afbudsrejse i sidste øjeblik, må du ikke være kræsen. Udvalget af afbudsrejser varierer meget, men som udgangspunkt er udvalget ikke så stort, da mange rejser allerede er solgt. Så fleksibilitet er et nøgleord.

  Jo mere fleksibel du er i forhold til dit valg af afrejselufthavn, rejsemål og afrejseuger, jo større chance har du for at finde en billig afbudsrejse.

 • 4. Hold øje med vejret

  Der er ikke nogen fast regel for, hvornår det er bedst at ”slå til”, når du skal købe en afbudsrejse. Men meget afhænger af vejret. Specielt i sommerperioden har vejret en meget stor indflydelse på priserne på afbudsrejser. Det er næsten en naturlov, at når vejret er rigtig godt i Danmark, er priserne på charter- og afbudsrejsernene lave, og så kan det være en god idé at slå til. Er vejret derimod dårligt med regn og blæst, ja så stiger priserne på afbudsrejser. Det er ganske enkelt en øget efterspørgsel, som styrer prisen. Det betyder, at der fra år til år kan være store udsving i priserne på last minute rejser.

  Hvis der derudover er et stort udbud af afbudsrejser fra selskaberne, kan det bevirke, at afbestillingsrejserne bliver endnu billigere.

 • 5. Hold øje med priserne

  Priserne på rejser ændrer sig hele tiden, og det kan være tidskrævende at skulle følge prisudviklingen.

  Hvis du påtænker at rejse til en bestemt destination i en bestemt periode, kan det derfor varmt anbefales at oprette en såkaldt "prisagent", som vi tilbyder gratis. For at gøre det nemmere for dig, vil prisagenten automatisk holde øje med prisudviklingen og sende dig en daglig mail med de aktuelle priser, så du nemt kan overskue rejserne på markedet. Du kan holde øje med flere datoer og rejsemål i samme prisagent.

  Du får i princippet din egen personlige rejseside og en mail dagligt med de opdaterede priser på billige afbudsrejser i en samlet oversigt.

  Opret en charterprisagent her

Spørgsmål og svar om afbudsrejser

Find en last minute rejse og hop i poolen bagefter

Begrebet afbudsrejser dækker ikke over afbestilte rejser, som man ellers godt kunne tro, og som navnet næsten antyder. Et mere dækkende navn er faktisk restpladser, fordi der er tale om de rejser, som charterselskaberne endnu ikke har fået solgt. Disse rejser bliver oftest sat ned i pris, jo tættere du kommer på afgang, da charterselskaberne har en meget stor interesse i at få alle pladser på flyet solgt. Ellers brænder de inde med pladserne og får slet ingen indtjening.

Hvis prisen er afgørende for din rejse, og du ikke har krav om at rejse til en bestemt destination, kan en afbudsrejse være en god løsning. Uanset om man kalder det afbudsrejser eller restpladser, er fællestrækket ofte, at rejserne er billigere, og kan fås med både specificeret og uspecificeret ophold. Specielt tæt på afrejse kan der være penge at spare. Men det kan også gå den modsatte vej, at rejsen stiger i pris, jo tættere du kommer på afrejse. Det afhænger i høj grad af udbud og efterspørgsel, og specielt vejret herhjemme er en vigtig faktor.

Men der er næsten altid afbudsrejser (restpladser) i markedet, og derfor kan du altid komme afsted til mange forskellige destinationer.

 • Hvad er afbudsrejser?

  Begrebet afbudsrejser dækker ikke over afbestilte rejser, som man ellers godt kunne tro, og som navnet næsten antyder. Et mere dækkende navn er faktisk restpladser, fordi der er tale om de rejser, som charterselskaberne endnu ikke har fået solgt. Disse rejser bliver oftest sat ned i pris, jo tættere du kommer på afgang, da charterselskaberne har en meget stor interesse i at få alle pladser på flyet solgt. Ellers brænder de inde med pladserne og får slet ingen indtjening.

  Hvis prisen er afgørende for din rejse, og du ikke har krav om at rejse til en bestemt destination, kan en afbudsrejse være en god løsning. Uanset om man kalder det afbudsrejser eller restpladser, er fællestrækket ofte, at rejserne er billigere, og kan fås med både specificeret og uspecificeret ophold. Specielt tæt på afrejse kan der være penge at spare. Men det kan også gå den modsatte vej, at rejsen stiger i pris, jo tættere du kommer på afrejse. Det afhænger i høj grad af udbud og efterspørgsel, og specielt vejret herhjemme er en vigtig faktor.

  Men der er næsten altid afbudsrejser (restpladser) i markedet, og derfor kan du altid komme afsted til mange forskellige destinationer.

 • Er afbudsrejser billigere end almindelige charterrejser?

  Ja, det er de oftest - men husk på, at der er tale om de samme rejser. En afbudsrejse er blot en almindelig charterrejse, der er på udsalg. Men det afhænger af udbud og efterspørgsel og det danske vejr.

  For eksempel kan en charterrejse i midten af juni helt ind til midten af juli koste kr. 3.500 (normalprisen). Er det i de næste 3 uger super godt vejr i Danmark, presser det oftest charterselskaberne til at sætte priserne ned. Den samme rejse kan så koste måske kr. 2.500. Bliver det en uges tid før afrejse pludselig regn og dårligt vejr i Danmark, er der næsten garanti for at prisen går op – meget hurtigt. Nu koster rejsen måske pludselig kr. 4.500. Så hvis du ved, at du vil af sted, så handler det om at slå til, når du synes, at prisen er attraktiv.

  Men generelt kan man sige, at de overskydende rejser fra charterselskaberne, som man kalder restpladser eller afbudsrejser, bliver sat ned 1-2 uger før afrejse, og hvis der er mange pladser tilbage, og vejret herhjemme er godt, så er chancen rimelig stor for at prisen falder, jo tættere du kommer på afgang. Men alt er relativt, og du risikerer, at rejserne bliver udsolgt eller stiger på grund af pludselig øget efterspørgsel eller dårligt vejr herhjemme.

 • Kan det betale sig at købe en afbudsrejse?

  Ja, det kan sagtens betale sig at købe en afbudsrejse, og der er typisk mange penge at spare. Men du skal være klar over, at en afbudsrejse KAN blive dyrere, end hvis du havde bestilt rejsen i god tid. Er det dårligt vejr i Danmark, kan det meget hurtigt drive prisen op i et højere niveau end normalprisen.

  Der er en række forhold, du skal være opmærksom på. Hvis du har meget specifikke ønsker til destination, hotel, beliggenhed og faciliteter, så vær ude i god tid. Det er fx i januar, når det gælder rejser i skolernes sommerferie. Her lancerer de mange charterselskaber ofte rigtig gode kampagner med gode rabatter. Det kan være en fordel, hvis du har familie med børn, hvor der er bestemte faciliteter, som du vil have sikkerhedforpå rejsen.

  Men har du ikke specifikke ønsker og krav, ej heller til destinationen eller hotellet, og er du i det hele taget usikker på, om sommeren skal tilbringes i Danmark eller sydpå (oftest afhængig af vejret herhjemme), så kan du måske godt have ”is i maven”, og gå efter en last minute rejse. For her kan være mange penge at spare – for en familie flere tusinde kroner. Men husk at slå til, mens vejret er godt i Danmark, for da er prisen sikkert mest attraktiv.

  Klik videre og se, hvad afbudsrejser koster her: Hvad koster adbudsrejser

 • Hvor og hvordan finder man afbudsrejser?

  Du har flere muligheder for at finde en afbudsrejse. Du kan fx henvende dig personligt til de forskellige charterselskaber og indhente priser og gode tilbud. Du kan også søge på nettet på de enkle selskabers hjemmesider, men det nemmeste og mest enkle er dog at anvende en prissammenligningsside som travelmarket.dk. Hos os kan du søge og sammenligne priser fra alle charterselskaberne, og du finder de bedste og billigste afbudsrejser i én søgning, hvilket kan spare dig for rigtigmeget tid. Når du har fundet den afbudsrejse, som passer dig, bliver du sendt videre fra travelmarket.dk til charterselskabet, hvor du bestiller og betaler for din rejse. Du skal påregne at betale hele beløbet for rejsen på én gang, da du ertæt på afrejse.

  På travelmarket.dk vælger du blot ”Afbudsrejser” i menuen i toppen, og så kan du gå i gang med din søgning. Du bestemmer, om det skal være uspecificeret, specificeret, med All Inclusive osv. Vær opmærksom på, at specielti højsæsonen bliver rejserne solgt meget hurtigt, og derfor ændrer priserne sig hele tiden. En afbudsrejse som i første omgang så ud til at være ledig, kan i næste sekund være udsolgt. Så slå til så snart du synes, at der er en last minute rejse, der passer til din økonomi og dine ønsker.

 • Hvornår falder priserne på afbudsrejser?

  Der er ikke nogen fast regel for, hvornår prisen falder på afbudsrejser. Men vejret er dog en vigtig faktor. Specielt i sommerperioden har vejret en meget stor indflydelse på priserne på afbudsrejser. Det er næsten en naturlov, at når vejret er rigtig godt i Danmark, er priserne på charter- og afbudsrejserne lave, og så kan det være en god idé at slå til. Er vejret derimod dårligt med regn og blæst, ja så stiger priserne på afbestillingsrejser. Det er ganske enkelt en øget efterspørgsel, som styrer prisen. Det betyder, at der fra år til år kan være store udsving i priserne på last minute rejser. Dog er du næsten altid sikker på at kunne få meget billige afbudsrejser i maj og juni, da udbuddet her er meget stort, mens efterspørgslen ikke er det.

  Hvis der derudover er et stort udbud af afbudsrejser fra selskaberne, kan det bevirke, at rejserne bliver endnu billigere – uanset vejret. Samtidig kan kriser i bestemte lande gøre, at der er ualmindelig billige afbudsrejser til bestemte destinationer. Man så det fx med rejser til Grækenland i 2015 på grund af den økonomiske krise.

  En tommelfingerregel er, at du 10-14 dage før skal tjekke priserne, og så ellers følge udviklingen og holde øje med vejrudsigten. Du kan herefter oprette en Charterprisagent, som automatisk tjekker priserne hver dag. Du modtager en e-mail på et ønsket tidspunkt, og her får du en side, som viser præcis de afbudsrejser, som du har oplyst, atdu har interesse i med hensyn til afrejsedatoer, periode, afrejselufthavneog destinationer.

 • Hvilke lufthavne er de billigste til afbudsrejser?

  Det er der ingen fast regel om, men det er klart, at der hvor udbuddet er størst, findes typisk også de billigste afbudsrejser. I dette tilfælde er det oftest København, Billund og Aalborg, mens afbudsrejser fra Karup, Aarhus og Rønne typisk villigge i et højere niveau. Bor du i Jylland, er det en god idé at søge rejser fra alle jyske afrejselufthavne, for der er ikke langt at køre uanset. Måske har en bestemt afrejselufthavn en last minute rejse til en destination, som er udsolgt fra de andre, eller måske er der mulighed for at rejse på de ønskede afrejsedage fra én lufthavn, men ikke fra en anden. Men hvorfor ikke søge ud af afrejselufthavne i hele Danmark, da der særligt på oversøiske rejser oftest kun er afgange fra Københavns Lufthavne. Også den anden vej kan være en fordel, hvor fx en familie fra Sjælland nemt kan tjene bro- og benzinpenge ind, ved at finde en meget billigere afbudsrejse fra fx Billund end København. Det handler om fleksibilitet, også med valg af afrejselufthavnen.

 • Hvilke lande er det billigst at rejse til med afbudsrejser?

  Der er ikke nogen fast regel om, at der til nogle lande er billigere afbudsrejser end til andre – og dog. Ofte ser man, at der specielt til Tyrkiet og Bulgarien er billigere afbudsrejser end til fx Portugal og Italien. Det har med udbud og efterspørgsel at gøre, og rejser til Tyrkiet er bare ikke så populære, som de var for et par år siden, så efterspørgslen er ikke så stor.

  Det siger næsten sig selv, at hvis du vil til mere eksotiske destinationer som fx Thailand, Mexico, Kap Verde og Maldiverne, så er priserne ikke nede i samme lave niveau som de billigste afbudsrejser til destinationer som Spanien og Egypten. Det kan dog betale sig at tjekke priserne til oversøiske rejser. For har du tiden og vil flyve lidt længere, så kan du nogle gange fåmeget billige rejser til disse eksotiske destinationer, fx Caribien med fly og hotel i 15 dage for kr. 5.500, Bali med fly og hotel i 8 dage for kr. 4.900 eller Maldiverne med fly og hotel i 8 dage for kr. 7.900.

  Men uanset om det er nære eller fjerne lande, så husk, at du ikke ubetinget skal gå efter de billigste afbestillingsrejser. Ofte kan det betale sig at se, hvad All Inclusive koster eller et specificeret hotel med 3 eller 4 stjerner. Det koster ikke nødvendigvis meget ekstra i forhold til de billigste uspecificerede afbudsrejser.

 • Hvor mange forskellige lande findes der afbudsrejser til?

  Der findes afbudsrejser til en lang række lande. Antallet af lande varierer efter årstid, da der er sommer- og vinterprogram fra charterselskaberne. Vinterprogrammet er typisk med destinationer som Egypten, Spanien (De Kanariske Øer), Dubai, Portugal (Madeira, Azorerne), da det er for koldt i Kroatien, Bulgarien, Italien, Grækenland etc. Herudover er der en del oversøiske rejsemål som Thailand, Caribien, Mexico, Cap Verde, Mauritius, Indien m.fl.

  I sommerperioden er det både Spanien, Italien, Portugal, Spanien, Bulgarien, Kroatien, Egypten, Tyrkiet, Cypern, Malta og Grækenland.

  I Spanien er det rejsemål er øerne Mallorca, Gran Canaria, og Tenerife blandt med mest populære blandt danskerne, men og Costa del sol og Costa Blanca på fastlandet er populære rejsemål. I Grækenland tager langt de fleste til øerne i det græske øhav, og det er ofte hertil, at du kan finde de bedste tilbud - de mest populære øer er Kreta og Rhodos. I Tyrkiet er de bedste tilbud ofte til kendte rejsemål som Alanya, Antalya, Side, Bodrum eller Marmaris. I Bulgarien er det ikke Middelhavet, men Sortehavet der byder på flotte strande.

 • Kan man købe afbudsrejser i lufthavnen?

  Som udgangspunkt nej, for i modsætning til tidligere er der næsten ingen charterselskaber, som har kontorer i lufthavnene. Der er altså ingen grund til at møde op i lufthavnen, for der er oftest ikke nogen at tale med. I dag foregår det hele online, og du kan altså på dagen ligeså godt vente derhjemme med kufferten klar, og slå til på en last minute rejse med afgang samme dag eller dagen efter. Det kan anbefales at bestille senest dagen før afrejse, da prisen på afbudsrejser uanset ikke forandrer sig meget, og så har du tid til at forberede de sidste ting til rejsen.

  Her er det fordelen med en prissammenligningsside som travelmarket.dk, for i løbet af 3 sekunder (du behøver bare at trykke søg på forsiden af ”Afbudsrejser”siden på travelmarket.dk), så vises alle aktuelle afbudsrejser i markedet for alle charterselskaberne. Du får nemt og hurtigt overblik, og så kan du i ro og mag finde de gode tilbud, der passer dig bedst.

  Du betaler online, og billetten bliver sendt til dig på e-mail. Du kan alternativt også ringe til charterselskabet.

 • Kan man købe afbudsrejser om vinteren?

  Ja, der er afbudsrejser hele året rundt. Men udbuddet er størst i perioden oktober-april, da dette er charterselskabernes sommersæson med mange flere pladser og destinationer i markedet i forhold til vintersæsonen, som er oktober-april. Her er det primært De Kanariske Øer og Egypten, som de nærmere destinationer og ellers en lang række oversøiske rejsemål. Typisk er last minute rejserne også billigere i sommersæsonen, da der er flere pladser i markedet, og mange foretrækkerat blive hjemmei maj og juni, så her er der næsten garanti for rigtig billige afbudsrejser.

  I vinterperioden er det ofte attraktivt at rejse til sol og varme, men alligevel kan du finde billige afbudsrejser. Dog sjældent i skolernes juleferie og vinterferie (uge 7 og 8), da efterspørgslen her er meget stor. Men i november og januar er det ofte muligt at finder en billig afbestillingsrejse til mellem kr. 1.500 - 2.500 for en uge med fly og hotel.

  Konkurrencen mellemselskaberne er i de senere år blevet stor og det samme er udbuddet af rejser. Der er mange charterselskaber, som kæmper om forbrugernes gunst, og det betyder billigere rejser til dig. Der er også mange nye spændende destinationer om vinteren, og nu kan du finde rejser til så eksotiske steder som Maldiverne, Bali, Mexico, Mauritius og mange andre solrige destinationer.

 • Hvordan bruger jeg Travelmarkets søgemaskine til afbudsrejser og last minute rejser?

  På travelmarket.dk vælger du ”Afbudsrejser” øverst i menuen, og du kan nu søge og sammenligne priser fra charterselskaberne. Du kan også nemt orientere dig i oversigten over billige afbudsrejser til populære destinationer med afrejse fra København, Billund og Aalborg, men husk, at du også kan søge afbudsrejser fra fx Karup, Aarhus og Rønne. Husk også, at jo mere fleksibel du er med afrejsedatoer, afrejselufthavne og destinationer, jo større er chancen for at finde de bedsteafbudsrejser.

  Du finder de bedste og billigste afbudsrejser i én søgning ved at indtaste fx afrejsedato, lufthavn, varighed, land og destination. Når du får resultatsiden op med alle priserne, kan du filtrere søgningen ved fx at vælge ”Kun All Inclusive” eller vælge antal stjerner, som du minimum ønsker, at dit hotel eller din lejlighed skal have.

  Fordelen ved at bruge en prissammenligningsside som travelmarket.dk er, at du med én søgning får et nemt og hurtigt overblik over hele udbuddet af last minute rejser i markedet. Du sparer altså tid, men også penge, da du er sikker på at få hele udbuddet på én gang.

  Du kan klikke på de enkelte gode tilbud, hvorefter vi sender dig videre til charterselskabets side. Her kan du læse mere om det enkelte tilbud, og her foretager du din bestilling og betaler for rejsen.

Få de billigste rejser lige i lommen

Find last minute rejser og afbudsrejser i vores app

Det er nemt og effektivt at finde afbudsrejser med vores app, så du flere gange dagligt kan se den aktuelle pris på de billigste afbudsrejser. Her finder du alle de billigste afbudsrejser, flybilletter og meget andet. For at kunne give dig de helt aktuelle priser, opdaterer vi priserne på last minute rejser hver eneste time eller oftere.

Alle funktioner i vores app er tilpasset din mobiltelefon, så du kan søge på samme måde som på vores almindelige webside. Du kan søge efter specificerede og uspecificerede afbudsrejser, afbudsrejser All Inclusive og meget andet. Du kan også se billeder af de enkelte hoteller og lejligheder, sortere efter afrejselufthavn, destinationer og antal dage. I vores app kan du også vælge en bestemt afrejsedatoog sige hvor fleksibel du er med hensyn til antal dage frem i tiden, hvor du kan rejse. Vælger du fx afrejsedato +7 dage, får du alle afbestillingsrejser med afrejse 7 dage frem i tiden.

Travelmarket var den første rejsesøgemaskine, som lancerede en app med afbudsrejser tilbage i 2011, og vi har videreudviklet app´en i flere versioner siden. Udviklingen vil fortsætte, og der kommer løbende nye funktioner i vores afbudsrejse app.

App´en er udviklet til både Iphones og Android mobiltelefoner.

Du kan derfor med fordel hente Travelmarkets app med afbudsrejser her

✔️ Hvordan finder jeg de billigste afbudsrejser?

Ved at bruge en prissammenligningsside som Travelmarket.dk er det nemt at finde de billigste rejser. Find de billige afbudsrejser her.

✔️ Kan jeg få afbudsrejser med All Inclusive?

Det kan du sagtens. Du finder alle de aktuelle afbudsrejser med All Inclusive her.

✔️ Kan jeg få flybilletter som afbudsrejser?

Ja, du kan også få flybilletter som afbudsrejser. Find flybilletter som afbudsrejser her

✔️ Hvad koster en afbudsrejse?

Priser på afbudsrejser skifter hele tiden. Priser på de billigste rejser ligger typisk fra kr. 500 til kr. 2.000. Se de billigste rejser her.


Afbudsrejser med bestemte rejseselskaber

Afbudsrejser med Almena
Afbudsrejser med Amisol Travel
Afbudsrejser med Apollo
Afbudsrejser med Atlantis Rejser
Afbudsrejser med Balkan Holidays
Afbudsrejser med Detur
Afbudsrejser med Eliza was here
Afbudsrejser med Escapeaway
Afbudsrejser med FolkeFerie.dk
Afbudsrejser med Hideaways
Afbudsrejser med In-Italia.dk
Afbudsrejser med Loveholidays.dk
Afbudsrejser med Mixx Travel
Afbudsrejser med Nazar
Afbudsrejser med Primo Tours
Afbudsrejser med Spies
Afbudsrejser med SunCharter
Afbudsrejser med Sunweb
Afbudsrejser med TripX
Afbudsrejser med TUI
Afbudsrejser med VERDN
Afbudsrejser med Aarhus Charter
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.