Afbudsrejser til Barcelona

Afbudsrejser til Barcelona

Billige afbudsrejser til Barcelona

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Snup en ferie i Barcelona

Bedøm rejsemål
4,5
(145 bedømmelser)
Skal du snart ud at rejse, og har du lyst til at få både storbyferie og strandferie i ét, er en afbudsrejse til Barcelona et oplagt valg af rejsemål.

Barcelona er hovedstad i den spanske stat Katalonien, og byen er Spaniens næststørste. Der bor 1,5 million mennesker i selve byen, og 5 millioner hvis man tager oplandet med.
Barcelona er kendt af mange for det fantastiske fodboldhold, de har, og som altid byder på nogle af verdens bedste fodboldspillere. Fodboldholdet er altid blandt Spaniens, Europas og verdens bedste fodboldhold.

Kæmpebyen, Barcelona, byder på et væld af seværdigheder, restauranter, et skønt natteliv og en enestående kultur - og som skrevet ovenfor også dejlige strande.

Barcelonas klart største seværdighed er Gaudi-kirken, hvis rigtige navn er "La Sagrada Familia". Det er en fantastisk katedral, som, selv om den ikke er bygget færdig endnu, er blandt de mest populære kirker i verden. Hvis du er meget interesseret i kirkens arkitekturen, skal du også besøge parken Parc Güell.

Barcelonas strande

Barcelona er blevet kåret som verdens bedste strandby af National Geographic, og det er også fantastisk, at selv om du befinder dig i én af verdens mest spændende storbyer, så kan du være helt tæt på Middelhavet og en række gode strande. Har du tid kan det, anbefales det at rejse op eller ned af kysten for at finde endnu bedre strande.
ShoppingBarcelona er et shoppingsparadis, hvor du kan handle i alle de kendte mærkevarebutikker – og ofte til billigere priser end i Danmark. Det mest eksklusive shoppingsområde er placeret i gågadeområdet "Ramblaen". Området er meget turistet og dyrt, så for at få de gode tilbud er det en god ide at søge ned ad nogle af de små gader og væk fra de store strøg.

Uanset hvad du vælger at gøre på din ferie i Barcelona, kan du søge efter afbudsrejser i boksen ovenfor. Bemærk dog, at der ikke altid er rejser at finde til Barcelona. Søg så i stedet for på rejser til Costa Brava, bo udenfor byen og tag en række afstikkere til den fantastiske storby og strandby, Barcelona.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Barcelona

Afbudsrejser med Escapeaway
Afbudsrejser med Spies
Afbudsrejser med Sunweb
Afbudsrejser med TripX

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Barcelona?

Du kan rejse til Barcelona med Escapeaway, Spies og TripX. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Barcelona?

Du kan rejse til Barcelona fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Aalborg, Århus (Tirstrup) og Hamborg.

Er afbudsrejser til Barcelona populære?

Ja, afbudsrejser til Barcelona er populære. Vores brugere giver Barcelona 4,5 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Barcelona her

Hvad koster afbudsrejser til Barcelona?

Prisen på afbudsrejser til Barcelona skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 1460. Find den aktuelle pris lige her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.