Barcelona

Billigt hotel i Barcelona

Vi sammenligner hoteller fra... ...og mange, mange flere Søg og sammenlign hotelpriser fra de store hotel- og bookingsider, og find de bedste og billigste hoteller i én søgning.

Find et billigt hotel i Barcelona

Sammenlign priser på hoteller - Klik her

For utrolig arkitektur, en chik kosmopolitisk atmosfære og masser af kunstgallerier og museer, finder man ikke bedre end Barcelona. Beliggende på den nordøstlige kyst er Barcelona hovedstaden af den Catalonske region af Spanien og er landets andenstørste by efter Madrid.

Denne by kombinerer historiske og kulturrige attraktioner med en prestigefyldt kystplacering og billige hoteller for at skabe en altomfavnende feriedestination, der vinder de rejsendes hjerter hver gang.

Sagrada Familia - Den symbolske Sagrada Familia i byens centrum er de fleste turisters must-see attraktion, og det er intet under hvorfor. Designet af Gaudi for over hundrede år siden virker den komplicerede detaljerige skulptur til at strække sig flere kilometer op i himlen og takket være de utroligt kunstneriske vinduer og lofter, er det endnu mere imponerende indvendigt end udenpå, selvom den ikke endnu er færdigbygget.

I gaderne omkring Sagrada Familia vil du finde et næsten uendeligt antal højst usædvanlige caféer, chokoladebutikker, kunstgallerier, flamencobarer, Catalonske restauranter, modebutikker og idylliske parker, hvilket gør det til et fantastisk sted at komme væk fra hverdagsrutinerne og tage lidt kultur til sig. Kombiner dette væld af turistattraktioner og faciliteter med et bredt udvalg af billige ferieboliger i Barcelona, og det er nemt at se hvorfor byen er så populær.

Omgivelser - Tag et par skridt væk fra bymidten og du vil finde dig selv i en af de smukkeste kystscener du nogensinde har set i dit liv - Barcelona strand. Denne gyldne sandbugt strækker sig over en halv kilometer og har masser af solvogne at dase på, såvel som et væld af vandaktiviteter, du kan prøve.

Hvis Barcelona strand er for overfyldt for dig (det kan nogle gange blive voldsomt i sommermånederne), vil det glæde dig at høre at byen har mere end ti forskellige strande du kan vælge imellem. Hvis du hellere vil opleve kystsiden af byen, betyder det store udvalg af muligheder for et billigt hotel i Barcelona omkring strandene at du vil blive forkælet med valgmuligheder, hvad angår prisvenlige overnatningsmuligheder.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.