Odense

Billigt hotel i Odense

Vi sammenligner hoteller fra... ...og mange, mange flere Søg og sammenlign hotelpriser fra de store hotel- og bookingsider, og find de bedste og billigste hoteller i én søgning.

Hvordan finder man billig overnatning i Odense?

Sammenlign priser på hoteller - Klik her

Odense er Danmarks 3. største by og ligger placeret midt på Fyn. Det er et attraktivt besøgsmål for mange, og derfor er det værd at overveje, hvordan du finder en billig overnatning i byen. Det er ikke en umulig opgave, da der findes mange forskellige hoteller i Odense.

Du kan blandt andet starte med at kigge på lavprishoteller med lavere antal af stjerner. Da standarden for hoteller i Danmark generelt er meget høj, skal du ikke frygte at komme på et hotel i dårlig stand, blot fordi der er færre stjerner. Det betyder kun, at graden af luksus er en smule lavere, og placeringen måske er knap så central.

Billige hoteller behøver dog ikke ligge langt uden for centrum, og nogle gode bud på netop disse er blandt andet Qstay Bed & Breakfast og Danhostel Odense Kragsbjerggaard.

Du kan også spare penge ved at rejse uden for højsæson, da priserne ofte er lavere her, fordi der er færre besøgende.

Skal du have morgenmad med i din overnatning?
I Odense findes der mange hoteller, som tilbyder muligheden for at få morgenmad med i prisen, når du booker en overnatning. Selvom det kan være spændende at tage ud i en storby og finde et lækkert sted at spise morgenmad, kan der også være mange fordele ved at have det tilgængeligt på hotellet. Det kan for eksempel være en fordel for børnefamilier eller personer, som har et lavere budget og vil spare penge på cafébesøg.

Sådan oplever du Odense på budget
Hvis du har et stramt budget, bør du undersøge mulighederne for gratis oplevelser i byen. Du kan blandt andet tage en tur i kulturbotanisk have, som er helt gratis at besøge og byder på smuk natur, uanset hvilken årstid du besøger den.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.