Madrid

Billigt hotel i Madrid

Vi sammenligner hoteller fra... ...og mange, mange flere Søg og sammenlign hotelpriser fra de store hotel- og bookingsider, og find de bedste og billigste hoteller i én søgning.

Bo billigt i Madrid

Sammenlign priser på hoteller - Klik her

Det mest bemærkelsesværdige ved Madrid er helt sikkert dens museer og kunstgallerier. Pradomuseet, Reina Sofia og Thyssen-Bornemisza museerne er tilsammen hvad der er kendt som den "gyldne trekant" i Madrid og er hjemsted til et væld af mesterværker fra nogle af de bedste kunstnere verden nogensinde har set.

Det ikoniske Gran Via er endnu et sted, som du ikke vil gå glip af, fyldt med butikker, caféer, barer, restauranter, et kasino og et udvalg af billige lejligheder i Madrid, denne del af byen brummer altid med energi og liv.

Madrid er hovedstaden og den største by i Spanien, beliggende i midten af landet. Selvom den er et vigtigt europæisk forretningscentrum med regeringsbygninger, kontorer og handelscentrer, tiltrækker den også et stort antal internationale turister hvert år, der rejser dertil for at beundre de kulturelle steder og historiske hot-spots samt at udnytte de billige hoteller i Madrid. Med så meget at tilbyde er det intet under at byen er så populær, som den er.

For familier og dem, der leder efter noget letsindigt sjov, er der Madrid Zoo, som er hjem til et stort antal arter, El Retiro Park med dets smukke statuer og fontæner, El Rastro, som er et gigantisk loppemarked, og det begivenhedsrige Parque Warner Madrid forlystelsespark.

Den lokale mad bliver du nødt til at prøve under dit ophold i byen og med så stort et udvalg af billige og muntre caféer, såvel som ekstravagante luksusrestauranter, vil du helt sikkert finde det perfekte sted at spise, der passer dit budget og din smag.

Siden byen imødekommer alle lige fra internationale rejsende, der har rejst det halve af verden rundt for en enestående ferie, til forretningsfolk, der blot kommer fra en nærliggende by, er hotellerne lige så varierede som spisestederne.

Find et billigt hotel i Madrid

Så hvad enten du leder efter et billigt hotel i Madrid eller foretrækker noget more luksuriøst, vil dine behov helt sikkert blive sørget for.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.