Nice

Overnatning på hotel i Nice

Vi sammenligner hoteller fra... ...og mange, mange flere Søg og sammenlign hotelpriser fra de store hotel- og bookingsider, og find de bedste og billigste hoteller i én søgning.

Find dit hotel i Nice her

Sammenlign priser på hoteller - Klik her

Med en velbeliggende placering på Côte d'Azur i den sydøstlige del af landet kan Nice være stolt af at være et af de smukkeste steder at besøge i Frankrig.

Med dens blanding af tiltrækningen som en arbejderby, solskin året rundt, den ældre bys rigdom og muligheder for at finde et billigt hotel i Nice, er dette pragtstykke af den franske Riviera uden lige noget andet sted i Europa og tiltrækker mange besøgende fra hele verden.

Den legendariske Promenade des Anglais, som udfolder sig rundt om byens kystlinje, er en top attraktion. Her kan du nyde en stille gåtur, beundre den pragtfulde udsigt af den billedskønne strand, der strækker sig ud på den ene side, og en masse storslåede bygninger, der ligger på den anden side, før du stopper ved en charmerende café for en "café au lait" og et sted at kigge på mennesker.

Hvis det lyder som den ideelle ferie for dig, vil det glæde dig at høre, at der er en håndfuld billige hoteller i Nice, Côte d'Azur, tilgængelige omkring promenaden, der giver dig smukke kystudsigter til en overkommelig pris.

På den anden side, hvis du foretrækker dine ferier lidt mere energiske, er der masser at se og gøre inde i byen. Det ugentlige udendørsmarked i Vieux Nice, det storslåede kasino ved Palais de la Mediterranee, de kunstneriske skatte i Palais Massena, de fantastiske forestillinger i Theatre National de Nice og det imponerende Musee Picasso tilbyder alle sammen timevis af underholdning - men det er ikke det eneste, som byen har at tilbyde.

Der er også et væld af spisesteder ved kysten, som kun serverer det mest friske seafood, det utroligt populære Galeries LaFayette shoppingcenter, den fascinerende Cathedrale Orthodoxe Russe St-Nicholas, et væld af summende nattelivsmuligheder og et udvalg af luksus og budget-venlige hoteller i Nice, Côte d`Azur, der kombineres til at gøre dette kvalitetsferiested til et af de bedste i Europa.

Søg hotel i Nice i vores søgemaskine

Er du på udkig efter et billigt hotel i Nice kan du finde det i vores hotelsøgemaskine øverst på siden. I søgemaskinen søger vi hoteller fra mange forskellige udbydere og finder den billigste pris til dig.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.