Lissabon

Billigt hotel i Lissabon

Vi sammenligner hoteller fra... ...og mange, mange flere Søg og sammenlign hotelpriser fra de store hotel- og bookingsider, og find de bedste og billigste hoteller i én søgning.

Find et hotel i skønne Lissabon

Sammenlign priser på hoteller - Klik her

Hovedstaden og den største by i Portugal, Lissabon er placeret i den sydlige af landet omkring kysten. Lissabon er hjemsted for storslåede værker af arkitektur, karismatiske snoede gader man kan strejfe rundt i, herlige portugisiske restauranter fyldt med lokale retter og så er det nemt at finde et billigt hotel i Lissabon. Lissabon er et must for enhver rejsende med en passion for eventyr og kultur.

Guf for historielskerne

For historieelskere er der Jeronimos Monastery bygget i 1500-tallet, UNESCO-beskyttede Belem Tower og det museumsfyldte St. George's Castle. For familier, der leder efter noget sjovt, er der Parque Das Nacoes med dets akvarium og kasino, de skarpt gule sporvogne, som kører igennem byen, og planetariet, der har engelske demonstrationer og børnevenlige show.

Gode museer
På den anden side, hvis museer er lige dig, vil du blive forkælet med valgmuligheder her med Calouste Gulbenkian museet, Berardo museet og oldtidskunstmuseet, som er blandt de bedste i byen. Hvad enten du vil have en begivenhedsrig ferie eller en fuldstændig afslappet oplevelse, vil du helt sikkert kunne finde et hotel tæt på de ting du gerne vil se og gøre med sådan et godt udvalg af billige hoteller i Lissabon.

Lækker mad i Lissabon
Lissabon er hjemsted til nogle af de bedste restauranter i hele Portugal. Så hvad enten du er i humør til noget lokalt eller noget mere hjemligt, vil du garanteret finde hvad du har lyst til her.

Når det kommer til natteliv, tilbyder byen ligeledes en større sammensætning af muligheder. Bairro Alto er det bedste sted at nyde en drink, hvor du vil finde et væld af barer tæt på hinanden, hvilket gør pubcrawls en af de bedste måder at nyde en aften ude på. Heldigvis er der også en god samling af billige hoteller i i dette område af Lissabon, så hvis du har fået lidt for meget, er der ikke langt tilbage til hotellet.

Du kan finde de billige hoteller i søgemaskinen øverst på siden. Du indtaster bare dine ønsker til overnatning og vi giver dig de bedste muligheder. Så er du meget tæt på at finde et billigt hotel i Lissabon.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.