Berlin

Billigt hotel i Berlin

Vi sammenligner hoteller fra... ...og mange, mange flere Søg og sammenlign hotelpriser fra de store hotel- og bookingsider, og find de bedste og billigste hoteller i én søgning.

Bo billigt i dejlige Berlin

Sammenlign priser på hoteller - Klik her

Berlin er hovedstaden i Tyskland og beliggende i den nordøstlige del af landet. Denne by kombinerer glamourøst raffinement med realistisk street cred uden lige andetsteds i verden, hvilket resulterer i en usædvanlig kombination af kulturelle kunstgallerier, guerrilla musikklubber, fine spisesteder og etniske gademadskiosker. Takket være dets enorme diversitet er stederne at bo i byen lige så varierede og strækker sig fra luksushoteller til billige hoteller i Berlin.

Hvad end du foretrækker, er dine præferencer helt sikkert sørget for i Berlin. Hvis du kan lide at shoppe, er der et kæmpe søndagsloppemarked i Mauer Park, KaDeWe - det største stormagasin i Europa, og Prenzlauer Berg, hvor du finder alt muligt indenfor vintagetøj. For kulturgribbe er der den UNESCO-beskyttede museums ø med fem forskellige museer, DDR-museet, som tilbyder et glimt af fortiden og det kunstneriske Bauhaus museum.

Find et billigt hotel i Berlin

Hvis du vil bo tæt på alle attraktionerne i bymidten, så kan det godt være en udfordring at finde et billigt hotel i Berlin. Kig i stedet i områderne lidt udenfor centrum, hvor du får meget mere for pengene. Det er nemt og billigt at komme ind til centrum med offentlig transport.
Prisniveauet for hoteller i Berlin er generelt noget lavere end i Danmark, så der er god chance for at få et ophold til en god pris.

Lej en cykel
Familier burde ikke springe over muligheden for at udforske byen på cykel (du kan finde cykeludlejninger rundt omkring i Berlin), opleve vidunderne i Zoologischer Garten & Aquarium og se en film om aftenen i Kulturforum Potsdamer Platz udendørsbiograf.

Med sådan en utrolig historie er en tur til Berlin ikke komplet uden at gå tilbage i tiden og se de historiske steder. Jüdisches Museum fortæller historien om Berlins jødiske befolkning, Holocaust monumentet er et slående dybt mindesmærke om fortidige begivenheder og Berlinmuren fortæller en dyb historie, der helt sikkert vil efterlade dig tryllebundet.

Hvordan du end vælger at bruge din ferie, så sæt noget tid til side til at nyde byens lækre og karakteristiske currywurst til aftensmad og tag ned til en af de fantastiske 24-timers natklubber, hvor du kan danse til solen står op, før du vender tilbage til dit overkommelige hotel i Berlin og får noget velfortjent søvn.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.