Rom

Billigt hotel i Rom

Vi sammenligner hoteller fra... ...og mange, mange flere Søg og sammenlign hotelpriser fra de store hotel- og bookingsider, og find de bedste og billigste hoteller i én søgning.

Mærk historien – Bo billigt i Rom

Sammenlign priser på hoteller - Klik her

Rom en af de mest kulturrige historiske feriedestinationer i Europa. Med restauranter i verdensklasse, en overflod af religiøse beliggenheder, ældgamle turistattraktioner, idylliske parker og billige hoteller tiltrækker denne by alle mulige turister, der leder efter alt fra en afslappende ferie til et sightseeing eventyr.

Attraktioner

Du kan ikke snakke om Rom uden at nævne Colosseum. Colosseum er et af Verdens Syv nye Vidundere, der kan findes i bymidten og er åben for offentligheden til at udforske enten på egen hånd eller som del af forskellige guidede ture. Placeret direkte ved siden af Colosseum finder du Forum Romanum og Palatinerhøjen - endnu et vartegn, der er et besøg værd.

Udover Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøjen inkluderer andre must-see attraktioner det overvældende Basilica di San Clemente al Laterano, det ældgamle Pantheon, det kunstneriske Borghese galleri, den ikoniske Trevifontæne, det sære Capuchin Crypt og det sofistikerede Villa Borghese, for ikke at glemme talrige autentiske restauranter og caféer, der serverer et fristende udvalg af hjemmelavede pizzaer, pastaer og gelato.

Nemt at komme rundt
Mange af stederne og attraktionerne i Rom ligger i gåafstand i forhold til hinanden, hvilket betyder du kan se masser af ting indenfor kort tid. Det betyder også, at du kan spare penge og udnytte de billige hoteller i Rom i udkanten af byen og stadig være rimelig tæt på alt du gerne vil se. For alt der ikke er indenfor gåafstand, kan du udnytte Roms utroligt billige offentlige transportnetværk, der snor sig gennem byen.

Find billig overnatning i Rom
Selvom nogle af overnatningsmulighederne i bymidten er dyre, er det også muligt at finde et billigt hotel i Rom. Ved at bruge søgemaskine (ovenfor) kan du nemt sammenligne priser på hoteller og finde et godt og billigt hotel.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.