Billedet viser en klar dag i Venedig med historiske bygninger langs Canal Grande og en båd på vandet.

All Inclusive rejser til Italien

Billige All Inclusive rejser til Italien

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Ovenstående priser er de billigste fra første mulige afrejsedag og 4 uger frem.

Udvalgte rejsetilbud til Italien

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Billund

  • Aalborg

  • Hamborg

  • Aarhus

Hotel Leonardo da Vinci
Hotel Leonardo da Vinci Economy dobbeltværelse
Riva del Garda, Gardasøen 11. maj fra København 7 nætter
All Inclusive
5.165,- Vælg
Mangia's Himera Resort
Mangia's Himera Resort 3-personersværelse
Campofelice di Roccella, Sicilien 24. maj fra Hamborg 7 nætter
All Inclusive
5.630,- Vælg
Mangia's Himera Resort
Mangia's Himera Resort Superior dobbeltværelse
Campofelice di Roccella, Sicilien 11. maj fra København 7 nætter
All Inclusive
5.934,- Vælg
Hotel Leonardo da Vinci
Hotel Leonardo da Vinci Economy dobbeltværelse
Riva del Garda, Gardasøen 12. maj fra Hamborg 7 nætter
All Inclusive
6.117,- Vælg
Parchotel Olimpo
Parchotel Olimpo Dobbeltværelse
Taormina, Sicilien 22. maj fra København 7 nætter
All Inclusive
6.351,- Vælg
Mangia's Himera Resort
Mangia's Himera Resort Superior dobbeltværelse
Campofelice di Roccella, Sicilien 11. maj fra Billund 7 nætter
All Inclusive
6.433,- Vælg
Hotel Leonardo da Vinci
Hotel Leonardo da Vinci Economy dobbeltværelse
Riva del Garda, Gardasøen 11. maj fra Billund 7 nætter
All Inclusive
6.469,- Vælg
Hotel Leonardo da Vinci
Hotel Leonardo da Vinci Economy dobbeltværelse
Riva del Garda, Gardasøen 7. maj fra Aarhus 7 nætter
All Inclusive
6.568,- Vælg
Hotel Leonardo da Vinci
Hotel Leonardo da Vinci Dobbeltværelse
Riva del Garda, Gardasøen 24. maj fra Aalborg 7 nætter
All Inclusive
9.485,- Vælg
Bedøm rejsemål (22 bedømmelser)
4.5

Italien – det charmerende støvleland

BELLA ITALIA: Italien har den rigeste, smukkeste og skønne kultur i Europa. Italien er et af de steder, hvor vores europæiske kultur blev formet – gennem det romerske imperium og den romersk-katolske kirke.
Tag på en all inclusive i Italien og gå på udforskning i den 2.000-årige historie.

Colosseum i det gamle Rom, den middelalderlige skæve tårn i Pisa, Michelangelos David og Botticellis Venus, Trevifontænen, Venedigs kanaler. Italien har så mange smukke byer og regioner, der hver især fortjener at blive fremhævet – Italien har det hele.
Italien er med placeringen midt i Middelhavet et oplagt feriemål, hvis man vil have ferie med vand, sand og sol på nogle af verdens bedste strande.
Traditionerne lever stadig i et land, der er levende og fuldt moderne. Italien er både fortid og nutid på samme tid.

Det landlige Italien
Italien har et middelhavsklima, der burde tiltale enhver nordboer. Man kan sidde ude næsten hele året, og nyde et godt glas vin, den gode mad og hinanden.
De bakkede marker med vinranker og cypresser er et typisk italiensk landskab. Fra markerne kommer de gode vine, der er berømte over hele verden for deres høje kvalitet og rimelige priser. Læn dig tilbage og nyd din all inclusive rejse til Italien.

Vinene er både rosévine, hvide og røde vine. Så langt man kan se tilbage, har italienerne dyrket vin – de lærte fra sig til franskmændene – men har altså nogle tusind års forspring. 20 provinser dyrker vin, og det præger det smukke landskab.
Glæden ved at smage et godt glas vin i sit oprindelige miljø er helt unik. Et glas Chianti eller Brunello di Montalcino i Toscana, i Barbera eller Barolo fra Piemonte, Prosecco di Valdobbiadene i Veneto. De sicilianske vine, de hvide vine i Friuli, Trentino-Alto Adige eller de store røde af Valtellina.
Fra markerne kommer naturligvis også rigelige mængder af frugt og grønt. Italien er et overflødighedshorn af kvalitets varer.
Den italienske landskab er også præget, fra nord til syd, af gyldne marker med hvede og grønne olivenlunde.

Mamma Mia Mad
Italien er også det italienske køkken. Smag på et lands mad, og du har fundet essensen af landets kultur. Italiensk mad er farverigt, krydret, salt, sødt, smagfuldt og lækkert – nøjagtig som Italien og italienerne.

Uanset, om man er i Rom eller bor på et hotel i en lille flække i Calabrien, så er der altid et spisehus, en restaurant eller en sød Mamma, der deler ud af Italiens glæder – pizza, pasta, is eller et godt stykke kød eller fisk.
Hvad, man vælger, betyder mindre, for italienere gør deres yderste ud af al mad. Landets køkken er en eksplosion af smag, dufte og aromaer.

Man kan naturligvis kombinere lysten til at se Italien med lysten til god mad. Mange turister følger vinruter og gastronomiske ruter på deres rejser i Støvlelandet. Prøv at smage på retter, der er tillavet efter gamle opskrifter, smag på enkle, men vanvittigt lækre produkter.
Se hvor man laver verdenskendte produkter som Parmigiano Reggiano (parmesan) ost, Parma og San Daniele skinke, Modena balsamisk eddike, Genovas pesto, bøffel mozzarella fra Campania, Alba trøfler og saltet kød.

Rom og mere rom
Når man taler om Italien, er hovedstaden Rom ikke til at komme udenom, og det vil man da heller ikke. Byen – den evige stad – er noget helt for sig selv. Epicenteret er Peterskirken, der i sig selv berettiger til en rejse.
Der bor 2,7 millioner mennesker i Rom, og den sprudler af liv såvel om dagen som om natten. En all inclusive rejse til Italien, der indeholder et stop i Rom, er en succes per definition. For

Rom har ALT.
I Rom finder man foruden Peterskirken også et historisk ikon som Colosseum, hvor gladiatorer kæmpede mod slaver, vilde dyr eller andre gladiatorer.

Forum Romanum hører også til denne kategori – must sees i Rom!
Shopping og byliv i Rom hænger uløseligt sammen, og har man penge, så kan man få. Altså, virkelig få. Rom er et mekka for designertøj, designerure, designer ALT. Shopping her er en ganske særlig oplevelser, og hvorfor ikke en god italiensk kop espresso bagefter? God tur til Italien.

Afbudsrejser All Inclusive

Afrejselufthavne til Italien