Billedet viser en klar dag i Venedig med historiske bygninger langs Canal Grande og en båd på vandet.

Rejser til Italien

Hvad enten du er på udkig efter sol- og badeferie, storbyferie og bare en tur ud i den flotte natur, så har Italien det hele. Find din rejse til Italien her.


Billige rejser til Italien

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Udvalgte rejsetilbud til Italien

 • Udvalgte tilbud

 • København

 • Billund

 • Aalborg

 • Hamborg

 • Aarhus

That's Amore Cilento Country House
That's Amore Cilento Country House Studio
Acciaroli 18. jun fra Aalborg 7 nætter
1.924,- Vælg
Gaston
Gaston Dobbeltværelse
Rimini, Den Italienske Adriaterhavskyst 3. sep fra København 7 nætter
1.975,- Vælg
Borgoterra
Borgoterra Standard Junior Suite
Bari 23. jun fra Billund 7 nætter
2.335,- Vælg
GH Avalon Sikani Resort
GH Avalon Sikani Resort Dobbeltværelse
Gioiosa Marea, Sicilien 1. jul fra Hamborg 7 nætter
2.784,- Vælg
Grand Hotel Mose
Grand Hotel Mose Dobbeltværelse
Agrigento, Sicilien 1. jul fra Hamborg 7 nætter
2.843,- Vælg
Etnea 316
Etnea 316 Dobbeltværelse
Catania, Sicilien 5. jul fra Hamborg 7 nætter
2.903,- Vælg
Grand Hotel Admiral Palace
Grand Hotel Admiral Palace Classic-værelse
Chianciano Terme, Toscana 3. jul fra Hamborg 7 nætter
2.962,- Vælg
Poggio All'Agnello
Poggio All'Agnello Studio
Populonia, Toscana 15. sep fra Hamborg 7 nætter
2.990,- Vælg
Centrale
Centrale Dobbeltværelse
Alcamo, Sicilien 1. jul fra Hamborg 7 nætter
3.012,- Vælg
Residence Primera & Rompala
Residence Primera & Rompala Lejlighed
Gardasøen 7. sep fra København 7 nætter
3.088,- Vælg
Agriturismo Villa Dafne
Agriturismo Villa Dafne Comfort-værelse
Sicilien 8. jul fra Hamborg 7 nætter
3.108,- Vælg
Casa Cristina
Casa Cristina Superior dobbeltværelse
Siracusa, Sicilien 12. jul fra Hamborg 7 nætter
3.114,- Vælg
Mareneve Resort
Mareneve Resort Economy dobbeltværelse (anneks)
Linguaglossa, Sicilien 5. jul fra Hamborg 7 nætter
3.117,- Vælg
Appartamenti Giada
Appartamenti Giada Lejlighed
Moneglia, Den Italienske Riviera 17. sep fra København 7 nætter
3.150,- Vælg
La Dimora di Spartivento, Best Western Signature Collection
La Dimora di Spartivento, Best Western Signature Collection Dobbeltværelse
Ragusa, Sicilien 1. jul fra Hamborg 7 nætter
3.170,- Vælg
Hotel Don Pedro
Hotel Don Pedro Economy dobbeltværelse (udsigt til haven) med balkon el. terrasse
Ischia 6. sep fra Hamborg 7 nætter
3.192,- Vælg
Il Borgo Country Resort
Il Borgo Country Resort Classic-værelse (udsigt til haven)
Castiglione di Sicilia, Sicilien 6. sep fra Hamborg 7 nætter
3.215,- Vælg
Il Borgo Country Resort
Il Borgo Country Resort Classic-værelse (udsigt til haven)
Gaggi, Sicilien 6. sep fra Hamborg 7 nætter
3.231,- Vælg
Residence Stella del Mare
Residence Stella del Mare Classic dobbeltværelse med balkon
Toscana 17. sep fra København 7 nætter
3.332,- Vælg
Max Hotel Livorno
Max Hotel Livorno Classic-værelse
Livorno, Toscana 5. jul fra Hamborg 7 nætter
3.369,- Vælg
Bedøm rejsemål (96 bedømmelser)
4.6

Smukke og vidunderlige Italien

Oplev en af Europas absolutte sværvægtere: vidunderlige Italien. Med charterrejser til Italien har man mulighed for at opleve et land, der over hele verden er berømt for sin formidable kultur, historie, charmerende byer, mad, vin, vidunderligt klima, glæde, smukke landskaber, skønne strande og øer. Italien ligger i den sydligste del af Europa og har flere hundrede kilometers kyststrækning ud til det varme Middelhav.

Leder du efter en billig charterrejse til Italien med smukke strande og historiske seværdigheder, er du kommet til rette sted. Italien byder på en overdådig natur, lækre badestrande, afslapning og hygge. Besøg en vingård, se de spændende byer, oplev det skønne kulturliv og spis dig mæt i de lokale delikatesser. Hav en rigtig dejlig rejse til Italien.

Besøg byer såsom Rom, Milano, Venedig og Firenze, og oplev kulturelle pulserende storbyer i blomstrende udvikling. Eller tag på naturrige oplevelser i et af Europas varmeste og frodige lande. I Italien har man en enestående mulighed for at opleve en af Europas vigtigste kulturer, hvor glæde, livskvalitet og lange, varme sommeraftener er inkluderet. Find charterrejser til Italien der passer og opfylder dine behov.

Italiens byer og natur

Italien har nogle er verdens mest kendte byer, hvor millioner af rejsende hvert år tilbringer deres ferie. I Roms historiske centrum kan man besøge nogle af verdens vigtigste og smukkeste historiske bygninger, såsom Colusseum, Sankt Peters Kirken, den spanske trappe, Pantheon og og Det Sixtinske Kapel. Udover sin historiske og kulturelle arv, er Rom en livlig, festlig og spændende storby, som alle typer rejsende med fordel kan besøge.

Italien er også hjemland for nogle af de mest anerkendte modehuse i hele verden, hvor Prada, Gucci og Armani bare er nogle af de store navne. I den fashionable by Milano finder man gamle gader, hvor de bedste modehuse ligger side om side i de pastelfarvede bygninger.

Romantikken blomster i den skønne by Venedig, som er verdenskendt for sine gondoler og kanaler. Hoteller og hostels i alle prisklasser kan findes ved kanalerne, hvor de nærmeste restauranter kun er en lille sejltur væk.

Italien bugner af bjerge, hvor lange, smukke vandreruter er optegnet. Langs kysterne finder man hyggelige landsbyer med smukke, knitrende sandstrande. Der er så meget skønt at opleve på rejser til Italien.

Find charterrejser til det verdenskendte Italien.

Rejser til Italien byder på mere end lækker pastasauce, fantastiske pizzaer, gammel civilisation og selvfølgelig lækker gelato, der er så mange skønne rejsemål i italien! Det er ingen overraskelse for nogen, der rejser til Italien, at en af hovedattraktionerne, bortset fra varm gæstfrihed og smukke landskaber, er de store kulturelle aspekter.

I et land med så mange steder at besøge kan det være svært at skitsere en rejseplan, der tilfredsstiller alle dine behov. Ønsker du at udforske resterne af et af verdens mest succesrige imperier, eller måske er du ikke historiefan og vil bare fylde dit ansigt med fantastisk mad i alle del af Italien.

At forstå, hvor man skal hen i Italien, er de vigtigste måder at sikre, at du får mest ud af din Italien-tur. Hver by repræsenterer noget nyt og spændende ved italiensk kunst, kultur og køkken på dine rejser til Italien. Så find fly hotel og nyd alt det Italien kan byde på.

De smukkeste destinationer i Italien

Hvis du leder efter et feriemål, der vil tage pusten fra dig, skal du ikke lede længere end til Italien. Dette land er hjemsted for nogle af de smukkeste rejsemål i verden. Fra det bølgende landskaber og charmerende byer i Toscana til de historiske monumenter i Rom har Italien noget at byde på for enhver smag.

En af de mest populære turistmål i Italien er Firenze. Denne smukke by er hjemsted for nogle af verdens mest berømte kunstværker og arkitektur, herunder Duomo, som er et af de største katedraler i verden. Firenze er også kendt for sin lækre mad og vin og mange seværdigheder, hvilket gør det til det perfekte sted at slappe af og hyg dig.

Hvis du er på udkig efter en mere aktiv ferie, er Comosøen den perfekte destination. Denne fantastiske sø er omgivet af bjerge og er et populært sted for vandreture, cykling og svømning. Der er også masser af små byer og landsbyer at udforske rundt om søen, som hver især har deres egen unikke charme.

For noget virkelig unik, besøg øen Sicilien. Denne middelhavsø er hjemsted for nogle af de mest fantastiske kystlandskaber i verden. Det er også hjemsted for Etna, en af de største aktive vulkaner i Europa. Sicilianerne er kendt for deres venlige natur og lækre mad, så du er sikker på at få en god tid, hvis du besøger denne smukke ø.

Italiens smukke strande.

Italien er kendt for sin fantastiske kystlinje, og der er masser af smukke strande at vælge imellem. Uanset om du er på udkig efter et roligt sted at slappe af eller en livlig strand med masser af aktiviteter, kan du finde det i Italien.

Nogle af de mest populære strande i Italien omfatter den Tyrrhenske kyst, som strækker sig langs den vestlige del af side af landet. Denne kystlinje er hjemsted for nogle af de fantastiske strande i Italien, herunder den berømte Amalfikyst.

Italiens østkyst, kendt som Adriaterhavet, er også et populært rejsemål for strandgæster. Denne kystlinje er kendt for sit klare vand og sine dejlige strande.

Den italienske riviera eller den liguriske riviera er en kystlinje ved Middelhavet i det nordvestlige Italien. Den strækker sig fra grænsen til Frankrig i vest til Toscana i øst og er ca. 200 km lang. Den er kendt for sit smukke landskab, sine små byer og maleriske landsbyer, enestående natur og et behageligt klima.

Den italienske Riviera er et populært turistmål på grund af den fantastiske natur, de maleriske byer og landsbyer og det milde klima. Området har noget at tilbyde alle, lige fra den aktive rejsende til den mere afslappede feriegæst. Der er masser af aktiviteter, der kan holde dig beskæftiget, uanset om du vil bruge dine dage på at vandre, cykle eller svømning, eller du foretrækker blot at slappe af på stranden og nyde den fantastiske udsigt.

Der er mange byer og landsbyer langs den italienske riviera, som hver især har deres egen unikke charme og spændende historie. Du finder masser af caféer og restauranter, der serverer lækre lokale retter, samt butikker, der sælger traditionelle håndlavede produkter. Området er også hjemsted for nogle af Italiens mest kendte vinmarker, så det er det perfekte sted at nyde et glas vin eller to, mens man nyder den betagende udsigt.

Uanset om du er på udkig efter en afslappende ferie eller en actionfyldt ferie, har den italienske riviera noget at byde på for alle på din ferie i Italien.

Gastronomiske oplevelser i det italienske køkken
Italiensk mad har en lang og fornem historie, der går flere århundreder tilbage til de gamle romeres tid. I dag er det et af de mest populære køkkener i verden, og millioner af mennesker nyder det hver dag.

Der findes mange forskellige regionale køkkener i Italien, som hver især har deres egne unikke smagsoplevelser og ingredienser. Maden i Norditalien er meget forskellig fra den i Syditalien, f.eks. Og selv om der er nogle retter, der kan nydes i hele landet, har hver region sine egne specialiteter.

Nogle af de mest populære italienske retter omfatter pizza, pasta, risotto og gelato. Dette er blot nogle få af de mange lækre retter, som du kan finde på din ferie i Italien.

Hvis du planlægger en rejse til Italien, skal du sørge for at finde en af de små hyggelige restauranter og smage så meget af det lokale køkken som muligt. Du vil ikke blive skuffet!

Udsøgt gastronomi er blot en af de mange grunde til at holde ferie i Italien og besøge de gode restauranter. Og med så meget at se og gøre vil du aldrig kede dig. Fra de fantastiske strande på Amalfikysten med de charmerende kystbyer til de unikke seværdigheder og historiske ruiner i Pompeii er der noget for enhver smag i dette smukke land med de mange populære rejsemål.

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Italien

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Italien?

Du kan rejse til Italien fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Aalborg og Århus (Tirstrup)

Er det sikkert at rejse til Italien?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Italien, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Italien.

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til Italia | Charterresor till Italien

Rejser til rejsemål i Italien

Charterbureauer med charterrejser til Italien

 • Billige charterrejser med Amisol Travel
 • Billige charterrejser med Bravo Tours
 • Billige charterrejser med Escapeaway
 • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
 • Billige charterrejser med Spies
 • Billige charterrejser med Sunweb
 • Billige charterrejser med Ticket
 • Billige charterrejser med TripX
 • Billige charterrejser med TUI