Rejser til Italien

Rejser til Italien

Hvad enten du er på udkig efter sol- og badeferie, storbyferie og bare en tur ud i den flotte natur, så har Italien det hele. Find din rejse til Italien her.


Billige rejser til Italien

Udvalgte rejsetilbud til Italien

Bedøm rejsemål (82 bedømmelser)
4.6

Smukke og vidunderlige Italien

Oplev en af Europas absolutte sværvægtere: vidunderlige Italien. Med charterrejser til Italien har man mulighed for at opleve et land, der over hele verden er berømt for sin formidable kultur, historie, mad, vin, varme, glæde, venlighed, byer og øer. Italien ligger i den sydligste del af Europa og har flere hundrede kilometers kyststrækning ud til det varme Middelhav.

Leder du efter en billig charterrejse til Italien, er du kommet til rette sted. Italien byder på en overdådig natur, lækre badestrande, afslapning og hygge. Besøg en vingård, se de spændende byer, oplev det skønne kulturliv og spis dig mæt i de lokale delikatesser. Hav en rigtig dejlig rejse til Italien.

Besøg byer såsom Rom, Milano, Venedig og Firenze, og oplev kulturelle storbyer i blomstrende udvikling. Eller tag på naturrige oplevelser i et af Europas varmeste og frodige lande. I Italien har man en enestående mulighed for at opleve en af Europas vigtigste kulturer, hvor glæde, livskvalitet og lange, varme sommeraftener er inkluderet. Find charterrejser til Italien der passer og opfylder dine behov.

Italiens byer og natur

Italien har nogle er verdens mest kendte byer, hvor millioner af rejsende hvert år tilbringer deres ferie. I Rom kan man besøge nogle af verdens vigtigste og smukkeste historiske steder, såsom Colusseum, Sankt Peters Kirken, Pantheon og og Det Sixtinske Kapel. Udover sin historiske og kulturelle arv, er Rom en livlig, festlig og spændende storby, som alle typer rejsende med fordel kan besøge.

Italien er også hjemland for nogle af de mest anerkendte modehuse i hele verden, hvor Prada, Gucci og Armani bare er nogle af de store navne. I den fashionable by Milano finder man gamle gader, hvor de bedste modehuse ligger side om side i de pastelfarvede bygninger.

Romantikken blomster i den skønne by Venedig, som er verdenskendt for sine gondoler og kanaler. Hoteller og hostels i alle prisklasser kan findes ved kanalerne, hvor de nærmeste restauranter kun er en lille sejltur væk.

Italien bugner af bjerge, hvor lange, smukke vandreruter er optegnet. Langs kysterne finder man hyggelige landsbyer med smukke, knitrende sandstrande. Der er så meget skønt at opleve på rejser til Italien.

Find charterrejser til det verdenskendte Italien.

Rejser til Italien byder på mere end lækker pastasauce, fantastiske pizzaer, gammel civilisation og selvfølgelig lækker gelato, der er så mange skønne rejsemål i italien! Det er ingen overraskelse for nogen, der rejser til Italien, at en af ??hovedattraktionerne, bortset fra varm gæstfrihed og smukke landskaber, er de store kulturelle aspekter.

I et land med så mange steder at besøge kan det være svært at skitsere en rejseplan, der tilfredsstiller alle dine behov. Ønsker du at udforske resterne af et af verdens mest succesrige imperier, eller måske er du ikke historiefan og vil bare fylde dit ansigt med fantastisk mad i alle del af Italien.

At forstå, hvor man skal hen i Italien, er de vigtigste måder at sikre, at du får mest ud af din Italien-tur. Hver by repræsenterer noget nyt og spændende ved italiensk kunst, kultur og køkken. Så find fly hotel og nyd alt det Italien kan byde på.

Er det sikkert at rejse til Italien?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden. Det er dog blevet mere usikkert under coronapandemien.

Er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Italien, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Læs også om regler ved indrejse til Danmark på Coronasmitte.dk.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Italien.

Søg også rejser med afrejse fra Sverige og Norge:
Charterresor till Italien | Charterreiser til Italia

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Italien?

Du kan rejse til Italien fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Aalborg og Århus (Tirstrup)

Charterrejser til rejsemål i Italien

Charterbureauer med charterrejser til Italien

  • Billige charterrejser med Amisol Travel
  • Billige charterrejser med Bravo Tours
  • Billige charterrejser med Escapeaway
  • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
  • Billige charterrejser med Spies
  • Billige charterrejser med TripX
  • Billige charterrejser med TUI

Find rejsen til Italien her

Læs mere om Italien på vores blog

Find inspiration til Italien her