Rejser til Pisa

Rejser til Pisa

Pisa, som ligger ud til floden Arno i Toscana, er en by, der byder på mere end blot det verdensberømte skæve tårn. Denne charmerende by har en historie, der strækker sig tilbage til romertiden. Og rejser til Pisa byder på smuk arkitektur, kunstskatte og gode madoplevelser i hyggelige restaurantområder.

Billige rejser til Pisa

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Udvalgte rejsetilbud til Pisa

 • Udvalgte tilbud

 • København

 • Billund

 • Aalborg

 • Hamborg

 • Aarhus

ibis Milano Ca Granda
ibis Milano Ca Granda Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
Pisa, Toscana, Italien 12. dec fra København 3 nætter
1.425,- Vælg
ibis Milano Ca Granda
ibis Milano Ca Granda Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
Pisa, Toscana, Italien 12. dec fra Hamborg 3 nætter
1.525,- Vælg
B&B Pisa
B&B Pisa Dobbeltværelse
Pisa, Toscana, Italien 21. okt fra Billund 3 nætter
1.585,- Vælg
ibis Milano Ca Granda
ibis Milano Ca Granda Premium
Pisa, Toscana, Italien 22. okt fra Aarhus 5 nætter
3.535,- Vælg
B&B Pisa
B&B Pisa Dobbeltværelse
Pisa, Toscana, Italien 9. okt fra Aalborg 3 nætter
3.690,- Vælg

Rejser til Pisa − En skæv, historisk og kulinarisk Oplevelse

Pisa, som ligger ud til floden Arno i Toscana, er en by, der byder på mere end blot det verdensberømte skæve tårn. Denne charmerende by har en historie, der strækker sig tilbage til romertiden. Rejser til Pisa byder på smuk arkitektur, kunstskatte og gode madoplevelser, hvilket gør den til et ideelt rejsemål for:

 • Historieentusiaster, som kan udforske byens imponerende katedraler og pladser
 • Kunstelskere, som vil beundre de mange museer og gallerier fyldt med værdifulde kunstværker.
 • Madelskere, som kan glæde sig over autentiske toscanske retter og gode vine.
 • Naturelskere, som kan slentre gennem botanisk have og smukke parker langs floden.

Med sine universiteter og livlige natteliv tiltrækker Pisa også mange unge rejsende.

Top 5 seværdigheder i Pisa

Disse seværdigheder bør du se i Pisa:

 • Det skæve tårn: Pisas mest berømte vartegn er Piazza dei Miracoli, hvor det skæve tårn står helt majestætisk. En arkitektonisk fejltagelse, der blev en verdensattraktion. Her bør du tage det typiske feriefoto, hvor det ser ud som om, at du med dine hænder holder tårnet oprejst eller forsøger at skubbe det på plads 😊
 • Pisa-katedralen (Duomo di Pisa): Ved siden af det skæve tårn står en imponerende romansk-katedral med en smukt udsmykket facade og indre dekorationer i form af guld, mosaikker og freskomalerier.
 • Piazza dei Cavalieri (oversat: Ridderpladsen): En historisk plads omgivet af prægtige bygninger, herunder et storslået palads (Palazzo della Carovana) og barokkirken Chiesa di Santo Stefano dei Cavalieri.
 • Botanisk Have (Jardín Botánico de Pisa): En rolig oase midt i byen, som er perfekt til en afslappende gåtur blandt eksotiske planter og træer.
 • San Matteo-museet: Populært museum, som huser en betydelig samling af middelalderkunstværker, skulpturer, keramik og træværk.

Yderligere seværdigheder inkluderer Palazzo Blu (kunstmuseum), Santa Maria della Spina (kirke), Giardino Scotto (fæstning) og San Paolo a Ripa d’Arno (kirke).

Hvilke muligheder er der for at spise i Pisa?

I Pisa kan du få mange gode madoplevelser i cafeerne og restauranterne, som er spredt ud over hele byen.

Her er et par anbefalinger af gode restaurantområder:

Lungarno: Denne promenade langs Arno-floden har en række restauranter med udsigt over floden, hvor du kan nyde en smuk udsigt, mens du spiser.

San Martino-kvarteret: Dette kvarter er kendt for at have nogle hyggelige lokale restauranter og pizzeriaer, hvor du kan smage autentiske italienske retter i en afslappet atmosfære.

Og på sin rejse til Pisa faldt Travelmarkets udviklingschef over Piazza Chiara Gambacorti, der ligger lidt tilbagetrukket fra en af shoppinggaderne. Om dagen er det ikke noget specielt, men om aftenen er pladsen fuld af liv og virkeligt hyggelig. Her finder du et fint udvalg af restauranter og barer, hvor lokale og rejsende samles for at nyde et måltid eller en aperitivo. Som en fun fact har ejeren af pizzeria ’89 (som ligger på pladsen) boet i København og kan dansk 😊 Det er dog ikke det sted, hvor du får den bedste pizza.

Og hvis du har lyst til at smage et par toscanske specialiteter, så prøv risotto alle fragole (jordbærrisotto) eller ribollita (en skøn brød- og grøntsagssuppe). Gerne sammen med en af de gode lokale vine.

Og husk at slutte ihvertfald en af dine aftener af med en lækker italiensk is i et gelateria.

Shoppingmuligheder i Pisa

Rejser du til Pisa, kan du sagtens komme hjem med fine fund fra en shoppetur rundt i byen.

Corso Italia er byens hovedshoppinggade, hvor du kan finde internationale modebutikker og lokale butikker med lækkert toscansk håndværk.

Men det kan også anbefales, at du bevæger dig ud i sidegaderne, hvor de lokale handler.

For en rigtig autentisk oplevelse bør du besøge det ugentlige marked på Piazza delle Vettovaglie. Her kan du købe lokale produkter som olivenolie, skinke, ost og frisk frugt. Og området omkring torvet har flere restauranter og caféer, hvor du kan smage friske råvarer fra markedet.

Udflugter fra Pisa – seværdigheder i området

Pisa er en fremragende base for at udforske det omkringliggende Toscana.

En populær dagstur er fx til Lucca, en charmerende middelalderby omgivet af velbevarede bymure. Her kan du cykle eller gå langs murene og nyde udsigten.

Pisa er også et ideelt udgangspunkt for at udforske resten af Toscana med sine vinmarker, middelalderlige landsbyer og smukke landskaber.

Hvornår er det bedst at rejse til Pisa?

Rejser til Pisa er bedst om foråret (april til juni) og efteråret (september til oktober), når vejret er behageligt med temperaturer mellem 15°C og 27°C.

Sommeren (juli til august) kan være meget varm, især med temperaturer over 30°C, så det er bedst at undgå disse måneder, hvis du ikke tåler varme godt.

November kan være regnfuld. Og Vinteren er mild, men nogle seværdigheder kan have reducerede åbningstider.

Charterrejser til rejsemål i Italien

Charterbureauer med charterrejser til Pisa

 • Billige charterrejser med Escapeaway
 • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
 • Billige charterrejser med Spies
 • Billige charterrejser med TripX

Find rejsen til Pisa her

Find inspiration til Pisa her

Læs mere om Pisa på vores blog