En kvinde i sommertøj ser på en smuk udsigt over det bakkede landskab og gamle bygninger.

Rejser til Toscana

Maleriske landsbyer, hipt storbyliv, en gribende historie, farverigt kulturliv, vin i verdensklasse og mad, der skaber minder. Det er hjertegribende at være på rejse i Toscana.

Billige rejser til Toscana

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Udvalgte rejsetilbud til Toscana

 • Udvalgte tilbud

 • København

 • Billund

 • Aalborg

 • Hamborg

 • Aarhus

Grand Hotel Admiral Palace
Grand Hotel Admiral Palace Classic-værelse
Chianciano Terme 3. jul fra Hamborg 7 nætter
2.961,- Vælg
Max Hotel Livorno
Max Hotel Livorno Classic-værelse
Livorno 15. jul fra Hamborg 7 nætter
3.250,- Vælg
Poggio All'Agnello
Poggio All'Agnello Studio
Populonia 6. sep fra Hamborg 7 nætter
3.275,- Vælg
Residence Stella del Mare
Residence Stella del Mare Classic dobbeltværelse med balkon
Toscana 6. sep fra Hamborg 7 nætter
3.388,- Vælg
Montaperti Hotel Siena
Montaperti Hotel Siena Economy dobbeltværelse
Asciano 17. jul fra Hamborg 7 nætter
3.566,- Vælg
Castellare di Tonda
Castellare di Tonda Classic lejlighed (1 soveværelse)
Montaione 6. sep fra Hamborg 7 nætter
3.654,- Vælg
Borgo Etrusco
Borgo Etrusco Studio
Scarlino 26. jun fra Hamborg 7 nætter
3.912,- Vælg
The Florence Hills Luxury Resort
The Florence Hills Luxury Resort Superior dobbeltværelse
Pelago 28. aug fra København 7 nætter
4.048,- Vælg
Hotel Le Fonti a San Giorgio
Hotel Le Fonti a San Giorgio Classic dobbeltværelse (udsigt til bakker)
Montespertoli 1. jul fra Hamborg 7 nætter
4.219,- Vælg
Borgo di Colleoli
Borgo di Colleoli Studio
Palaia 28. aug fra København 7 nætter
4.349,- Vælg
Lola Piccolo Hotel
Lola Piccolo Hotel Classic lejlighed - queensize-seng
Grosseto 22. jul fra Hamborg 7 nætter
4.721,- Vælg
Agriturismo Poderi Arcangelo
Agriturismo Poderi Arcangelo Værelse (anneks)
Certaldo 3. jul fra Hamborg 7 nætter
4.899,- Vælg
Mercure Viareggio
Mercure Viareggio Dobbeltværelse
Viareggio 24. jun fra Hamborg 7 nætter
5.254,- Vælg
UNAWAY Hotel Forte Dei Marmi (ex UNA Forte dei Marmi Hotel)
UNAWAY Hotel Forte Dei Marmi (ex UNA Forte dei Marmi Hotel) Superior dobbeltværelse
Forte dei Marmi 26. aug fra Aarhus 7 nætter
8.857,- Vælg
Bedøm rejsemål (48 bedømmelser)
4.5

Rejser til og ferie i Toscana

De største seværdigheder på dine rejser til Toscana

Smukke Toscana ligger med sine bløde, grønne bjerge og indtagende kultur og venter på feriegæsternes ankomst år efter år.

På din rejse til Toscana vil du opdage, at den italienske provins er lidt af et overflødighedshorn af storslåede oplevelser. Fra verdenskunsten og modebutikker i Firenze, over den ærketoskanske hygge i San Gimignano, til badestrandene ved Middelhavet, festival og festivitas i Siena til produktionen af Chianti-vin, så er ferie i Toscana af høj kvalitet.

Firenze er Toscanas bankende hjerte. Den billedskønne middelalderby er kendt verden over for sine fantastiske kunstmuseer. Men også de florentinske modehuse, de gode restauranter og i det hele taget byens herlige stemning er i verdensklasse.

Lillebroren Siena er ligeledes garant for et dejligt byliv med masser af kultur, caféer og fine traditioner.

I San Gimignano er det byens mange middelaldertårne, der er hovedattraktionen. Men byens små gader indbyder til eftermiddags-slentreture med is i hånden og dejlig feriehygge.

Ude på landet finder du vinslotte, som har ligget der i generationer. Toscana er hjemsted for den berømte og yderst velsmagende Chianti-vin.

Andre seværdigheder

Det er ikke alle egne af Toscana, der er lige besøgte. Så du kan sagtens finde en lokal landsby, hvor I er de eneste feriegæster, klosterruiner, der ligger stille hen uden ret mange besøgende eller endda ret store byer, som bestem ikke er overrendt, når du er på rejser til Toscana.

Byen Lucca er beliggende i det nordvestlige Toscana. Luccas afslappede atmosfære, tårnet, der har store træer voksende på toppen, og bymurene, hvor det er skønt at gå aftentur, er alle med til at gøre din pakkerejse til Toscana til en dejlig oplevelse.

Elegante Prato er en anden af de virkeligt oversete storbyer i Toscana. Selvom Prato er en Toscanas største byer, er det de færreste, der lægger deres vej her forbi, når de er på tur til Toscana.
Prato er så absolut et besøg værd, ikke mindst for sin velbevarede historiske bymidte.

Andre muligheder på pakkerejser til Toscana

Med alle de muligheder, der er for at have en fantastisk ferie i Toscana, kan det være svært at vælge, hvad du skal opleve.
Du vil let blive grebet af idéen om, at du skal se intet mindre end det hele – sådan medrivende er det at være her.

Men det er bare sådan, at byer, som for eksempel Firenze og Siena, ikke bør opleves på en enkelt dag eller to. Det kræver længere tid at nå ind til deres egentlige sjæle.
Og er du på pakkerejse til Toscana om sommeren, så er det stort set ikke muligt at være ude i timerne midt på dagen, da der simpelthen er for varmt.

Brug derfor gerne flere dage, gerne 4-5 stykker, hvert sted, for at du rigtig kan komme under huden og lære dem at kende.

Fly og hotel i Toscana

En flyrejse til Toscana tager såmænd blot et par timer, hvis du er med et direkte fly.

På rejser til Toscana er der hoteller til alle priser og behov – og helt sikkert også et hotel, som passer lige til dig.
Husk gerne at være tidligt ude, så du kan være sikker på at finde en god pris, når du skal booke hotelovernatning.

Hvis det er en pakkerejse, hvor både fly og hotel til Toscana er inkluderet i prisen, så finder du et godt udvalg, når du bruger søgeformularen på denne side.

Er du i stedet for på jagt efter flybilletter og hotel hver for sig, så er det under punkterne Flybilletter og Hotel, som du kan finde i vores menu, du skal søge.
Indtast under flybilletter ønskede afrejselufthavn og ankomstlufthavn f.eks. København – Firenze eller Billund – Pisa.

En rejse til den Toscana er altid populær, så det kan være en god idé at købe fly og hotel til Toscana i god tid. Flybilletter bliver ofte dyrere, jo tættere du kommer på afrejsedatoen.

Hvornår er det bedst at besøge Toscana

Foråret et fantastisk til rejser til Toscana. Her er der godt gang i by- og kulturlivet, men også ture ud i naturen er herlige på dette tidspunkt.

Om sommeren er det pragtfuldt at leje et lille hus på landet eller i en landsby – her er det for varmt at tage på ferie i Toscana.

Efteråret er et godt tidspunkt til besøg på vinslotte. Druerne er modne, og du kan se, når høsten er i gang på markerne.

Vinteren er oplagt til byliv i Firenze og Siena – besøg museer, gå på julemarkeder, se optog og drik kaffe på de hyggelige caféer.

Hele året rundt er der forskellige festivaler i provinsen, så hold øje med, hvad der sker hvor og hvornår, når du skal på rejse til Toscana.

Rejser til Toscana

Toscanas skønhed tryllebinder hvert år millioner af turister. Især de velkendte byer Firenze og Pisa tiltrækker turister i tusindvis. Udover disse byer, så er Toscana kendt for sit bakkede, bløde landskab, kæmpe skov, vinregioner og olivenlunde. Der er ingen tvivl om, at Toscana er en af Italiens mest populære destinationer, og det skyldes formentlig, at regionen rummer alt, hvad hjertet måtte begære.

Oplev Italiens skønhed: Toscana

I Toscana finder du mange spændende seværdigheder, kunstskatte og kultur fra gamle tider. Regionen byder også på middelalderbyer, der viser en unik forhistorie og en helt særlig atmosfære. Vi har samlet en liste af ting, som du uden tvivl bør besøge, hvis du rejser til Toscana:

 • Galleria Degli Uffizi er et af de ældste og mest berømte kunstmuseer i verden, og det fortjener derfor uden tvivl et besøg, hvis du er interesseret i kunst.
 • I hjertet af Toscana ligger den lille by San Gimignano. Byen er en af de smukkeste byer i Toscana med en charmerende stemning. Byen rummer en lang række særlige middelaldertårne samt en masse andre unikke, velbevarede bygninger fra middelalderen. Disse har medvirket til at sætte denne lille by på UNESCOs verdensarvsliste.
 • Besøg den fascinerende kulturby Firenze og slå et smut forbi det skæve tårn i Pisa – det er naturligvis steder, man bare må besøge
 • Toscana forbindes som sagt med bølgende landskaber, cypresser, vinmarker og udsøgte kulinariske oplevelser. Den italienske provins er også berømt for sine kurbyer og mineralske kilder – så besøg en af de mange spaer og lad kroppen slappe helt af.

Rejser til Toscana findes hos Travelmarket.dk

Toscanas enestående natur har en fortryllende effekt på menneskerne, der besøger byen. Du kan finde pakkerejser og fly samt hotel til Toscana lige her hos Travelmarket.dk, og så er du et skridt tættere på at opleve de middelalderlige landsbyer på tæt hold.

Og så er det hele krydret med solsikkemarker, slanke cypresser, solskin, citrontræer og bløde bjerge.

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Toscana

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Toscana?

Du kan rejse til Toscana fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg og Aalborg

Andre rejsemål til Toscana

Charterbureauer med charterrejser til Toscana

 • Billige charterrejser med Escapeaway
 • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
 • Billige charterrejser med Spies
 • Billige charterrejser med TripX