Rejser til Toscana

Rejser til Toscana

Maleriske landsbyer, hipt storbyliv, en gribende historie, farverigt kulturliv, vin i verdensklasse og mad, der skaber minder. Og så er det hele krydret med solsikkemarker, slanke cypresser, solskin, citrontræer og bløde bjerge. Det er hjertegribende at være på rejse i Toscana.

Billige rejser til Toscana

Rejser til og ferie i Toscana

Bedøm rejsemål
4,3
(18 bedømmelser)

De største seværdigheder på dine rejser til Toscana

Smukke Toscana ligger med sine bløde, grønne bjerge og indtagende kultur og venter på feriegæsternes ankomst år efter år.

På din rejse til Toscana vil du opdage, at den italienske provins er lidt af et overflødighedshorn af storslåede oplevelser. Fra verdenskunsten og modebutikker i Firenze, over den ærketoskanske hygge i San Gimignano, til badestrandene ved Middelhavet, festival og festivitas i Siena til produktionen af Chianti-vin, så er ferie i Toscana af høj kvalitet.

Firenze er Toscanas bankende hjerte. Den billedskønne middelalderby er kendt verden over for sine fantastiske kunstmuseer. Men også de florentinske modehuse, de gode restauranter og i det hele taget byens herlige stemning er i verdensklasse.

Lillebroren Siena er ligeledes garant for et dejligt byliv med masser af kultur, caféer og fine traditioner.

I San Gimignano er det byens mange middelaldertårne, der er hovedattraktionen. Men byens små gader indbyder til eftermiddags-slentreture med is i hånden og dejlig feriehygge.

Ude på landet finder du vinslotte, som har ligget der i generationer. Toscana er hjemsted for den berømte og yderst velsmagende Chianti-vin.

Andre seværdigheder

Det er ikke alle egne af Toscana, der er lige besøgte. Så du kan sagtens finde en lokal landsby, hvor I er de eneste feriegæster, klosterruiner, der ligger stille hen uden ret mange besøgende eller endda ret store byer, som bestem ikke er overrendt, når du er på rejser til Toscana.

Byen Lucca er beliggende i det nordvestlige Toscana. Luccas afslappede atmosfære, tårnet, der har store træer voksende på toppen, og bymurene, hvor det er skønt at gå aftentur, er alle med til at gøre din pakkerejse til Toscana til en dejlig oplevelse.

Elegante Prato er en anden af de virkeligt oversete storbyer i Toscana. Selvom Prato er en Toscanas største byer, er det de færreste, der lægger deres vej her forbi, når de er på tur til Toscana.
Prato er så absolut et besøg værd, ikke mindst for sin velbevarede historiske bymidte.

Andre muligheder på pakkerejser til Toscana

Med alle de muligheder, der er for at have en fantastisk ferie i Toscana, kan det være svært at vælge, hvad du skal opleve.
Du vil let blive grebet af idéen om, at du skal se intet mindre end det hele – sådan medrivende er det at være her.

Men det er bare sådan, at byer, som for eksempel Firenze og Siena, ikke bør opleves på en enkelt dag eller to. Det kræver længere tid at nå ind til deres egentlige sjæle.
Og er du på pakkerejse til Toscana om sommeren, så er det stort set ikke muligt at være ude i timerne midt på dagen, da der simpelthen er for varmt.

Brug derfor gerne flere dage, gerne 4-5 stykker, hvert sted, for at du rigtig kan komme under huden og lære dem at kende.

Fly og hotel i Toscana

En flyrejse til Toscana tager såmænd blot et par timer, hvis du er med et direkte fly.

På rejser til Toscana er der hoteller til alle priser og behov – og helt sikkert også et hotel, som passer lige til dig.
Husk gerne at være tidligt ude, så du kan være sikker på at finde en god pris, når du skal booke hotelovernatning.

Hvis det er en pakkerejse, hvor både fly og hotel til Toscana er inkluderet i prisen, så finder du et godt udvalg, når du bruger søgeformularen på denne side.

Er du i stedet for på jagt efter flybilletter og hotel hver for sig, så er det under punkterne Flybilletter og Hotel, som du kan finde i vores menu, du skal søge.
Indtast under flybilletter ønskede afrejselufthavn og ankomstlufthavn f.eks. København - Firenze eller Billund - Pisa.

En rejse til den Toscana er altid populær, så det kan være en god idé at købe fly og hotel til Toscana i god tid. Flybilletter bliver ofte dyrere, jo tættere du kommer på afrejsedatoen.

Hvornår er det bedst at besøge Toscana

Foråret et fantastisk til rejser til Toscana. Her er der godt gang i by- og kulturlivet, men også ture ud i naturen er herlige på dette tidspunkt.

Om sommeren er det pragtfuldt at leje et lille hus på landet eller i en landsby – her er det for varmt at tage på ferie i Toscana.

Efteråret er et godt tidspunkt til besøg på vinslotte. Druerne er modne, og du kan se, når høsten er i gang på markerne.

Vinteren er oplagt til byliv i Firenze og Siena – besøg museer, gå på julemarkeder, se optog og drik kaffe på de hyggelige caféer.

Hele året rundt er der forskellige festivaler i provinsen, så hold øje med, hvad der sker hvor og hvornår, når du skal på rejse til Toscana.

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Toscana?

Du kan rejse til Toscana fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg og Aalborg

Charterbureauer med charterrejser til Toscana

Billige charterrejser med TripX
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.