Rejser til Montecatini Terme

Rejser til Montecatini Terme

 Montecatini Terme er en lille − og ofte overset − perle i Toscana, som ligger midt mellem Firenze og Pisa. Byen er kendt for sine termiske bade og sin smukke beliggenhed, omgivet af olivenlunde og vinmarker. Samtidig byder Montecatini Terme på en rig kulturarv med sine herskabelige paladser, hyggelige torvepladser, museer, kunstgallerier og smukke parker.

Billige rejser til Montecatini Terme

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Udvalgte rejsetilbud til Montecatini Terme

 • Udvalgte tilbud

 • København

 • Billund

 • Aalborg

 • Hamborg

Hotel Boston
Hotel Boston Economy dobbeltværelse
Montecatini Terme, Toscana, Italien 21. okt fra Billund 3 nætter
1.410,- Vælg
Hotel Ercolini & Savi
Hotel Ercolini & Savi Dobbeltværelse
Montecatini Terme, Toscana, Italien 1. dec fra København 3 nætter
1.487,- Vælg
Arnolfo
Arnolfo Economy dobbeltværelse
Montecatini Terme, Toscana, Italien 13. okt fra Hamborg 3 nætter
2.986,- Vælg
Hotel Boston
Hotel Boston Værelse - adskilte senge
Montecatini Terme, Toscana, Italien 23. nov fra Aalborg 3 nætter
3.772,- Vælg

Rejser til Montecatini Terme − wellness, kultur, naturskønhed og UNESCO verdensarv

 Montecatini Terme er en lille − og ofte overset − perle i Toscana, som ligger midt mellem Firenze og Pisa. Byen er kendt for sine termiske bade og sin smukke beliggenhed, omgivet af olivenlunde og vinmarker. Samtidig byder Montecatini Terme på en rig kulturarv med sine herskabelige paladser, hyggelige torvepladser, museer, kunstgallerier og smukke parker.

Herskabeligt termisk bad i Montecatini Terme

De bedste oplevelser og seværdigheder i Montecatini Terme

 • Terme Tettuccio: Imponerende termisk anlæg med en smuk Liberty-stil facade. Her kan du nyde helende mineralvand i en fortryllende atmosfære.
 • Ni kurbade: Her kan du bl.a. nyde godt af forskellige spa-faciliteter og naturterapier i et afslappende og frodigt miljø. Åbent maj-oktober.
 • Montecatini Alto: Middelalderby med maleriske gader, der tilbyder en fantastisk udsigt over dalen. Tag kabelbanen derop, gå en tur rundt, nyd en cappuccino på Piazza Giuseppe, og gå ned igen.
 • Grotta Giusti: Naturlig grotte med termiske farvande, ideel til afslapning og wellness.
 • Grotta Maona: 200 meter lang drypstensgrotte med to underjordiske søer. Åbent fra april til midten af oktober.
 • Parco delle Terme: Smuk park med springvand og skulpturer perfekt til en afslappende gåtur og måske en drink i skyggen.
 • Piazza del Popolo: Byens centrale plads, som er omgivet af elegante bygninger og hyggelige caféer.

Du spiser godt i Montecatini Terme

Montecatini Terme byder på en række hyggelige caféer og gode restauranter, især omkring Piazza del Popolo og Via Giuseppe Verdi.

Prøv fx de lokale toscanske retter som ribollita (en toscansk suppe), pappa al pomodoro (tomatsuppe) og bistecca alla fiorentina (en tyk T-bone bøf).

Hvis du vil smage på lokale og regionale delikatesser, kan du også besøge det ugentlige marked (hver torsdag).

Masser af shoppemuligheder for de rige og mindre rige

Byen er kendt for at være et paradis for de rige og berømte, som på rejser til Montecatini Terme besøger de mange dyre designerbutikker og smykkeforretninger. Men er du mindre rig, kan du shoppe løs i de små specialbutikker med modetøj til rimelige penge.

Der er butikker rundt omkring i byen. De mest populære shoppinggader ier Montecatini Terme er Corso Roma, Via Giuseppe Verdi og Corso Giacomo Matteotti. Her og på Piazza Del Popolo finder du et godt udvalg af mode- og skobutikker og lokale specialitetsbutikker.

Og på det ugentlige marked kan du bl.a. gøre gode fund inden for tøj, sko og legetøj.

Tag på en aktiv ferie i Montecatini Terme

Det er muligt at dyrke mange forskellige former for idræt i Montecatini Terme og omegn. Her er bl.a. en 18 hullers golfbane, flere olympiske svømmebassiner og adskillige tennisbaner.

Er du cykelentusiast, og elsker du udfordringer, så besøg de professionelle cykelrytteres paradis i bjergene nord for byen.

Masser af udflugter fra Montecatini Terme

Med Montecatina Termes placering har du et supergodt udgangspunkt for at udforske Toscana. Du kan vælge at leje en bil eller benytte dig af byens gode togforbindelser.

Så du kan nemt besøge de kendte byer Firenze, Pisa og Lucca og de mindre kendte byer Collodi og Vinci.

Lige uden for bygrænsen kan du også nyde det toscanske landskab og besøge vingårde og olivenlunde for at smage på regionens bedste vine og olier.

Hvornår er det bedst at rejse til Montecatini Terme?

Det bedste tidspunkt at rejse til Montecatini Terme er om foråret eller efteråret, når vejret er behageligt, og temperaturerne ligger mellem 15°C og 25°C. Sommeren kan være meget varm med temperaturer over 30°C, hvilket gør det til en populær destination for dem, der elsker sol og varme.

Rejser du til Montecatini Terme fra slutningen af juli til begyndelsen af august, kan du opleve udendørs opera på friluftsfestivallen i Torre del Lago, som kun ligger ca. en halv times kørsel væk.

Gode strande ikke langt fra Montecatini Terme

Rejser du til Montecatini Terme i sommerhalvåret, har du fine muligheder for at tage en dukkert ved stranden.

 • Viareggio Strand: Denne strand ligger ved den populære kystby Viareggio og er kendt for sin lange fine sandstrand og livlige strandpromenade. Hvor: ca. 45 minutters kørsel fra Montecatini Terme.
 • Forte dei Marmi Strand: En fin hvid sandstrand ved den luksuriøs badeby Forte dei Marmi. Hvor: ca. 50 minutters kørsel fra Montecatini Terme. Der er også adskillige restauranter og eksklusive strandklubber langs kysten.

Charterrejser til rejsemål i Italien

Charterbureauer med charterrejser til Montecatini Terme

 • Billige charterrejser med Escapeaway
 • Billige charterrejser med SOLFAKTOR

Find rejsen til Montecatini Terme her

Læs mere om Montecatini Terme på vores blog