Sommerferie 2019 - her er noget for enhver smag

Sommerferie 2021 – Se 12 gode forslag til skønne ferier i flere prisklasser

Til dig, som har brug for inspiration til din sommerferie 2021. I denne guide har jeg nøje udvalgt 12 gode bud på årets sommerferie i 3 forskellige prisklasser til børnefamilier, efterlønnere/pensionister, singler og par.

Er du i gang med at planlægge din sommerferie? Og har du brug for tips til rejsetyper og hvor du skal tage hen?

Normalt er der masser af forskellige muligheder, som du kan overveje afhængig af, hvor stort dit budget er. Men din sommerferie 2021 bliver højst sandsynligt noget mere afgrænset.

OBS! På grund af COVID-19 vil du måske ikke finde de rejsetilbud, som du drømmer om. Hvis det er tilfældet, anbefaler vi, at du gemmer linket til denne side og tjekker den igen, når rejseforbuddet er ophævet.

Lige nu må du ikke rejse uden for landets grænset. Men når rejseforbuddet bliver ophævet, bør du tjekke, hvilke lande du må rejse til. klik her og tjek Udenrigsministeriets hjemmeside.

Klik her for at se de tre forslag, som passer til din sommerferie i år:

Sommerferie for pensionister eller efterlønnere
Sommerferie for børnefamilier
Sommerferie for par uden børn
Sommerferie for dig, som er single

Sommerferie for efterlønnere eller pensionister

Lavt budget: Snup en billig feriebolig i Danmark eller en billig afbudsrejse

Sådan finder du en billig afbudsrejse

I dit otium har du den store fordel, at du ikke behøver at rejse i højsæsonen. Derfor har du gode muligheder for at finde meget billige afbudsrejser. Når du rejser uden for sæsonen, er klimaet desuden ofte mere behageligt, og der er mere fred og ro på de populære rejsemål.

Læs også: De 100 billigste afbudsrejser lige nu

Vil du rejse fra en bestemt lufthavn? Afbudsrejser fra København | Afbudsrejser fra Billund | Afbudsrejser til Aalborg | Afbudsrejser fra Aarhus |

Sådan finder du en billig ferielejlighed/sommerhus i Danmark

Foretrækker du at blive hjemme i år, skal du være hurtig på aftrækkeren. Der er nemlig rigtigt mange, som holder sommerferie i Danmark. Klik her, og få overblikket over billige ferieboliger i dit foretrukne ferieområde. I dit søgeresultat kan du bl.a. vælge prisleje, ejendomstype og faciliteter. Du kan også med fordel slå disse to filtre til, så du får en ekstra tryghed, når du booker:

Kommentarer til indlægget

 1. Jeg sad lige og søgte efter inspiration til, hvad man kan lave herhjemme i 2020. Denne her side er da ikke fulgt helt med i disse corona-tider, til trods for, at der står 2020 😀 blev lige et øjeblik helt glad og spændt på, hvad jeg mon skulle vælge af idéerne. Øv. haha.
  Indtil videre tror jeg, at jeg tager på kæresteweekend et lækkert sted med spa i DK. Det må næsten være det tætteste man kommer på relaxing uden at tage til udlandet?!
  Kom gerne med andre idéer – spa-opholdet er jo ovre efter et par overnatninger, og så virker sommerferien jo næsten lang 😉

  • Kære Julie,
   Jeg kan godt forstå, at du blev skuffet. Men ligesom mange andre virksomheder i rejsebranchen, er vi sendt hjem med lønkompensation og må kun arbejde i meget begrænset omfang. Siden i onsdags har nogle af os fået lidt flere timer, og en af mine kollegaer har netop fået til opgave at opdatere dette blogindlæg om sommerferie 2020. Derfor kan du forvente, at indlægget inden for den nærmeste fremtid kommer til at indeholde tips til Danmark og de rejsemål, som vi må rejse til. Rigtig god sommerferie 😀 De bedste rejsehilsner fra Birgitte, Blog Manager hos Travelmarket

 2. Tak for en god artikel med mange gode forslag.

 3. Hej Kenneth-Karl
  Jeg savner nogle god ideer til at rejse med teenagere, de kan nogle gange være svære at have med da de ofte ikke gider bevæge sig, være kulturelle og bare vil lægge ved en pool, mens vi andre vil gerne opleve mere end det.
  Hilsen Mette

  • Hej Mette,
   jeg tillader mig lige at svare på Kenneths vegne. Jeg har skrevet denne artikel, hvor du får flere gode råd til rejser med teenagere:
   https://www.travelmarket.dk/blog/charterferie-med-boern/

   Ellers vil jeg anbefale dig at besøge bloggen ontrip.dk, som ejes af et dansk par og deres 24-årige datter. Datteren har rejst i 43 lande og 5 kontinenter.

   Jeg håber, at du finder den inspiration, som du leder efter og ønsker dig rigtigt gode rejseoplevelser med dine teenagere. Du er meget velkommen til at skrive til info@travelmarket.dk, hvis du får nogle rejseerfaringer med dine teenagere, som du gerne vil give videre!

   Mange rejsehilsner fra Birgitte, Travelmarket

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.