Mød eksperterne bag Travelmarkets blog

Travelmarket
Udover eksterne rejseeksperter og rejsebloggere har Travelmarket en god og solid kerne af syv faste skribenter. De er alle passionerede rejsende, der elsker at komme ud og opleve verden. Og heldigvis deler de meget gerne ud af deres viden, erfaringer, inspiration og gode tips.

Ole Stouby

Ole nyder livet på Maldiverne
Ole Stouby er et kendt navn i den danske rejsebranche og er en af de mest brugte kilder, når de største danske medier søger efter indsigt i rejse- og flybranchen.

Ole havde været i forskellige stillinger i rejsebranchen, indtil han startede Travelmarket.dk som den første danske forbrugerportal og prissammenligningsside for rejser.

Det var i 1996, så Ole har dermed mere end 25 års online erfaring med rejsebranchen og med forbrugerne i fokus.

Læs mere om Ole her

Kenneth Karl Nielsen

En mand sidder afslappet på en seng med grønne sokker, iført briller og en mørk trøje, med en lampelys bag sig og et gardin med grønne mønstre til højre.
Kenneth brænder for at vise andre, hvordan de kan gøre deres rejsedrømme til virkelighed.

Han har skrevet artikler om rejser i mere end 25 år, og har selv besøgt mere end 40 lande på 4 kontinenter.

Kenneth har siden 2000 arbejdet hos Travelmarket, og hans speciale er individuelle rejser samt rådgivning om at få mest muligt ud af rejsebudgettet. Han har skrevet en bog om at få råd til at rejse mere.

Læs mere om Kenneth her

Birgitte Lydolff Oxlund

Birgitte Lydolff Oxlund, nyhedsbrevsredaktør og rejseblogansvarlig hos Travelmarket
Birgitte har arvet sin store rejsepassion fra sine forældre, som hun rejste Danmark og udlandet tyndt med som barn. Heldigvis har hendes mand samme passion, og Birgitte har pt. besøgt over 30 lande på 4 kontinenter.

Hun har arbejdet i rejsebranchen siden 2011, og nyder at videregive sin store rejseerfaring til Travelmarkets brugere. Og så er hun ekspert i at finde de bedste tilbud, som du kan finde i Travelmarkets nyhedsbrev!

Birgitte synes, at noget af det bedste ved at rejse er planlægningen! Hvor skal hun hen, hvor skal hun bo, hvad skal hun se, og ikke mindst hvor skal hun spise?

Læs mere om Birgitte her

Klaus Bork Hansen

Klaus på Gran Canaria
Klaus har altid elsket at rejse, og han har besøgt over 20 forskellige lande.

Siden 2000 har han været en del af Travelmarket, hvor han har fået megen viden om rejser og rejsebranchen.

Klaus elsker at undersøge lokalområdet til fods på sine rejsemål, og derudover besøger han omegnen på busture eller med lejebil. Han er også altid på udkig efter de detaljer, der gør rejsemålene ekstra interessante bl.a. atmosfæren, arkitekturen, naturen og den gode lokale mad.

Læs mere om Klaus her

Thiamka Margrethe Pedersen

Thiamka på cykel i Sa Calobra-bjergene
Thiamka elsker at rejse, og har besøgt mere end 25 forskellige lande. Hun synes, at noget af det bedste ved at rejse er at møde de lokale, fornemme stemninger, nyde maden både med øjne & smagsløg og ikke mindst at fotografere.

Når Thiamka er ude at rejse, elsker hun at have fokus på mad, detaljer, markeder, indretning, by-oaser, Roof Tops, shopping og forskellige stilarter.

Thiamka har arbejdet i rejsebranchen siden 2016, og efter hver rejse laver hun rejsedagbog og nyder alle de mange billeder.

Læs mere om Thiamka her

Torben Linnemann Nielsen

Torben ved BulbjergTorben elsker at rejse, og tager gerne på spontane storbyferier, historiskerejser og kør-selv ferier. Helst uden ret meget planlagt, for han vil bare gerne ud at se nye dele af verden.

Torben har arbejdet hos Travelmarket siden 2000, og rådgiver blandt andet vores brugere om, hvordan de finder rejser, køber rejser og bruger Travelmarket.

Alle årene i rejsebranchen og hans egne rejser har givet ham et godt kendskab til rejsebranchen – samt en ægte kærlighed til at opleve nye steder og få nye rejseoplevelser.

Læs mere om Torben her

Jacob Norre

Jacob i den kongelige have ved Real Alcázar i Sevilla
Jacob er rejseentusiast fra Aarhus. Han har siden 2018 været en del af Travelmarket, hvor hans lidenskab for rejser kun er vokset.

Hos Travelmarket har han fået chancen for at dykke endnu dybere ned i rejsebranchens fascinerende verden, hvilket har beriget hans egne rejseoplevelser.

Senest har han opdaget en særlig kærlighed til strande – deres ro, deres skønhed, og den unikke følelse af frihed, de giver.

Læs mere om Jacob her

Fotos:
Ole nyder livet på Maldiverne © Thiamka Margrethe Pedersen
En mand sidder afslappet på en seng med grønne sokker, iført briller og en mørk trøje, med en lampelys bag sig og et gardin med grønne mønstre til højre. © Kenneth Karl Nielsen
Thiamka på cykel i Sa Calobra-bjergene © Thiamka Margrethe Pedersen
Jacob i den kongelige have ved Real Alcázar i Sevilla © Jacob Norre ChristensenSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.