Sammenlign priser og find en billig flybillet med Travelmarket

Find billige flybilletter & flyrejser

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class
Søg og sammenlign flyrejser fra mere end 1000 websider, og find de bedste og billigste flybilletter i én søgning.
Om os
Dansk flyprisindex
Prisagent
5 gode råd
Billige flybilletter og flyrejser

Billige flybilletter og flyrejser

Vi gør det nemt for dig at finde den billigste flybillet.
Vi søger 1000+ rejsewebsider for dig.


Søger du billige flybilletter, så er du kommet til det helt rigtige sted. Travelmarket er en dansk rejsesøgemaskine, hvor vi sammenligner rejser på markedet, og hjælper dig til at finde den bedste og billigste flybillet.

Vi søger på mere end 1000 forskellige websider for at finde den laveste pris, og med interaktive filtre kan du let sortere blandt de mange fundne flybilletter.

Med vores smarte værktøjer såsom gebyrberegner, prisagent og Dansk Flyprisindex bliver det endnu nemmere for dig at finde den billigste flybillet.

Det er nemt at komme i gang - udfyld formularen ovenfor og klik på "Søg".

8 gode råd - Sådan finder du billige flybilletter

Det kan være meget svært at finde billige flybilletter til din rejse. Men ved at følge nogle gode råd bliver det noget nemmere. Her kommer nogle af vores bedste råd.

Bestil dine flybilletter i god tid
Flybilletterne er oftest dyrest lige inden afrejse. Finder du en rigtig god pris på en flybillet 6 måneder inden afrejse, så kan det være en god idé at købe flyrejsen allerede der.

Flyv, når de andre ikke gør
Hvis du kan flyve udenfor skolernes ferier og udenfor de store højsæsoner, så er der penge at spare. Du kan finde billige flybilletter ved bare at flytte dine afrejsedatoer med nogle få dage.

Brug vores funktion med flere afrejselufthavne
Der kan være meget stor prisforskel alt efter, hvilken afrejselufthavn du vælger. Derfor har vi udviklet en service, så du kan sammenligne flere afrejselufthavne i én søgning.

Vælg flere afrejselufthavne og få billigere flybilletter Overvej at købe en pakkerejse
I nogle tilfælde kan det være billigere at købe en pakkerejse frem for selv at booke fly og hotel hver for sig. Klik på linket herover for at sammenligne priser på pakkerejser. Er du på udkig efter en rejse til sydens sol, kan du sammenligne priser på afbudsrejser og charterrejser i vores søgemaskiner, der er optimeret til disse ferieformer.

Overvej flere destinationslufthavne til dine flyrejser
Præcis som der kan være forskel på priserne på afrejselufthavne, kan der også være prisforskelle på lufthavnene på destinationerne. Eksempelvis er det meget billigere at flyve fra Billund til Pisa og tage bussen til Firenze, end det er at flyve direkte til Firenze fra Billund.

Vær fleksibel med afrejsetider
Nogle gange kan der være mange penge at spare, hvis du flytter dine udrejse- og hjemrejsedatoer på dine flyrejser. Når du har søgt efter en flybillet, kommer priskalenderen herunder frem. Her kan du se, at prisen på denne flybillet skifter meget fra ugedag til ugedag.

Se de store prisforskelle på flyrejser i vores priskalender Opret en prisovervågning og følg prisudviklingen
Hvis du vil holde øje med prisen på dine flybilletter, er det en god idé at oprette en prisovervågning på Travelmarket.dk. Dette er specielt fordelagtigt, hvis du er ude i meget god tid, da der er større mulighed for, at prisen falder.

Overvåg flypriserne med en prisagent Brug søgemaskinen her på siden med prisgaranti
Når du bruger søgemaskinen øverst på denne side, sammenligner du priser på flybilletter fra mange forskellige rejsebureauer og flyselskaber. Du er derfor næsten sikker på altid at finde den billigste pris.
Læs mere om vores prisgaranti på flybilletter her.

Kend dine rettigheder på flyrejsen
Langt de fleste flyrejser forløber heldigvis lige efter planen. Men hvad gør du, hvis noget går galt?
Vi har skrevet en artikel, der fortæller om dine rettigheder på flyrejser, giver gode råd og med links til hjemmesider med uddybende information.
Læs artiklen "Dine rettigheder når du rejser med fly" her.

Se eksempler på flypriser her
Vil du have eksempler på billige flybilletter, så læs vores artikel "Billige flypriser - Sammenlign priser fra mange selskaber her"

Hvordan finder Travelmarket de billigste flybilletter?

Ved at bruge en prissammenligningsside som Travelmarket.dk er det nemt at finde de billigste rejser. Find de billige flybilletter her.

Er det rigtigt, at Travelmarket giver prisgaranti på flybilletter?

Ja, det er det. Du kan læse mere om prisgarantien her - eller søge efter flybilletter her og bruge prisgarantien selv.

Kan jeg overvåge priser på flybilletter med Travelmarket?

Ja, det kan du godt. Med Travelmarket kan du oprette en gratis prisagent, og få en daglig e-mail med nye priser. Start med at søge efter flybilletter her.

Hvordan finder jeg de billigste flybilletter?

Vi har lavet en guide til dig med 16 gode råd, som du kan bruge, når du skal finde billige flybilletter. Læs guiden her.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.