Sammenlign charterrejser

Afrejse
Fleks. afrejse
+1 uge
Varighed
Alle
Afrejselufthavn
Alle
Land
Alle lande
Hotel specifikation
Spec+Uspec hotel
Destination
Alle områder
Søg
Søg og sammenlign priser fra alle charterselskaberne, og find de bedste og billigste charterferier i én søgning.

Billige charterrejser til populære destinationer

Fra København

Bulgarien 1.749,-
Cypern 1.999,-
Egypten 1.299,-
Spanien 1.079,-
Frankrig 1.881,-
Grækenland 1.388,-
Kroatien 2.120,-
Italien 1.650,-
Marokko 1.758,-
Malta 1.961,-
Portugal 1.249,-
Tunesien 2.096,-
Tyrkiet 1.097,-

Fra Billund

Forenede Arabi... 4.106,-
Bulgarien 2.848,-
Cypern 2.499,-
Egypten 1.496,-
Spanien 998,-
Grækenland 1.899,-
Italien 2.510,-
Marokko 2.903,-
Malta 1.672,-
Portugal 2.498,-
Tunesien 2.146,-
Tyrkiet 1.796,-
USA 4.344,-

Fra Aalborg

Andorra 4.495,-
Forenede Arabi... 5.421,-
Bulgarien 3.849,-
Cypern 3.099,-
Egypten 3.299,-
Spanien 1.404,-
Grækenland 2.398,-
Indonesien 7.191,-
Sri Lanka 7.628,-
Portugal 2.680,-
Thailand 6.700,-
Tyrkiet 1.896,-
USA 5.022,-

Charterferier fra alle de store charterbureauer

Søg blandt tusindvis af charterrejser på Travelmarket
Her på travelmarket.dk har vi samlet tilbuddene fra charterbureauerne, så du kun behøver søge et sted for at finde lige præcis den rejse, der passer dig og dine ønsker.

Gør drømmen til virkelighed

Hvem drømmer ikke om at tage af sted på en af de fristende charterrejser en gang i mellem? Det gør de fleste vist og det er bestemt ikke uden grund. Når vi gør drømmen til virkelighed og tager afsted, får vi som regel nogle fantastiske ferieminder , med dem vi holder af , for resten af livet. Du kan selv vælge hvilken lufthavn du vil rejse fra, og som regel er det jo at foretrække at vælge den nærmeste lufthavn for at spare på transporttiden. Det kan dog i nogle tilfælde være en god ide at se rejser med afgang fra en alternativ lufthavn, da man på den måde kan finde være heldig at finde andre og billigere rejser, end dem der er planlagt fra ens foretrukne lufthavn. Hvis man fx kan spare 1.000 kr per person ved at køre fra Jylland til København og man er 4 , så kan det jo godt svare sig . Ofte kan man finde næsten identiske rejser, men til store forskelle i prisen.

Hvornår skal ferien afholdes?

Hvis du endnu ikke har besluttet hvornår din charterferie skal afholdes, men blot vil søge lidt inspiration, så kan du, når du ændrer i datoen se, at ”til” listen med destinationer også bliver opdateret. Du kan derfor altid finde rejser til den destination du vælger på listen på det tidspunkt du har valgt for afrejsedato.

På mange af de mest besøgte hoteller kan man dyrke forskellige sportsgrene enten på eller tæt ved hotellet. Sportsgrene der kan dyrkes, kan både være Beach volley, bordtennis, tennis eller fx fitness træning i en af hotellets egne lokaler, der er indrettet til formålet. Det er jo selvsagt, at det kan blive en varm fornøjelse at dyrke sport, hvis temperaturen har oversteget 30 grader, men så kan man jo passende tage en afkølende dukkert i poolen efterfølgende.

Filtrer dit charterferie søgeresultat

Under ”filtrer søgeresultater” kan du blandt andet vælge at justere dine kriterier til fx kun at se rejser, der koster mellem 4.000 og 6.000 kr.
Du kan for eksempel filtrere efter:
  • Pool
  • Børnepool
  • Selskaber
  • Pris
.. og mange andre parametre
I mange år har charterrejser til Spanien været med i toppen over de mest populære steder at holde charterferie. Og landet er stadig blandt vores favoritter. Og det er bestemt fuldt forståeligt når man tænker på de mange soltimer , de dejlige strande og den imødekommende befolkning, der i mange år har tilpasset sig turisternes efterspørgsler. Så her kan man finde rigtig gode muligheder for en uforglemmelig ferie. I Spanien kan både børnefamilier, par, unge og gamle få nogle skønne oplevelser. Men der er bestemt også mange andre populære lande at holde ferie i. Lande som Egypten, Tyrkiet, Grækenland, Italien, Frankrig og Thailand er blandt de fleste danskeres favorit charterrejser.

Hvis der en ting de populære charterdestinationer har til fælles, så er det at de kan give os danskere en masse sol og varme. Og det er jo netop hvad vi bliver draget af når vi plejer at være i et klima, der kun i nogle få måneder om året har et behageligt udeklima. En sommerdag hvor vi fx tager badetøjet på og smutter til stranden og bagefter tager hjem, tænder for grillen og nyder maden ude i haven i den dejlige natur, mens fuglene stadig synger. Det er da hvad sommerferien skal handle om. Sol, varme og hygge med dem man holder af. Desværre er det ikke altid man er lige heldig med vejret, derfor har charterrejser en evig efterspørgsel, og rejserne finder du på et øjeblik her i vores søgemaskine.

Kan du godt lide at have styr på økonomien under ferien, så kan vi anbefale vores søgemaskine med all inclusive rejser. Det er charterrejser med all inclusive inkluderet = ren afslapning på din ferie.

Måske skal du vælge en afbudsrejse?

Hvis der er kort tid til afrejse, så kan man ofte spare penge ved at vælge en afbudsrejse. Fordelen ved at vælge en afbudsrejse, altså en rejse hvor du køber den kort tid før afrejse, er at den oftest er meget billig. Ulempen er, at udvalget er mindre og måske får du ikke præcis den rejse, at du ønsker dig. Søg efter afbudsrejser her.

Travelmarket.dk ønsker dig held og lykke med at finde det helt rigtige tilbud blandt de mange forskellige rejser!

Charterrejser til bestemte lande

Charterrejser med bestemte charterselskaber

Rejsetilbud
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK