Rejser til Azorerne

Rejser til Azorerne

Billige rejser til Azorerne

Mangfoldige Azorerne

Bedøm rejsemål
4,1
(110 bedømmelser)
1360 kilometer vest for Portugals kyst, under sydens varme himmelstrøg, i midten af det drueblå Atlanterhav, ligger den unikke øgruppe Azorerne.

Det er ni indbydende vulkanøer som du besøger på rejser til Azorerne er meget mangfoldige, og man forbløffes over deres enestående natur, der byder på imponerende bjerge, kratersøer, grotter, laguner, koralrev, delfiner, hvaler.

Indbyggerne er med deres åbenhed og gæstfrihed med til at åbne op for øernes hyggelige, lokale stemning og deres talrige oplevelser. Lokalbefolkningens afslappede tilgang til livet giver mulighed for rolige og fordybende ferier, mens øgruppens spændende natur byder på utallige muligheder for den aktive ferie.

Azorernes øer

Azorernes ni øer er alle geniale, smukke feriedestinationer, som hver især har sine egne små hemmeligheder og kvaliteter. På den største ø, San Miguel, kan man opleve et roligt, pulserende byliv, hvor pastelfarvede huse, caféer, barer og restauranter, ligger ud til de smukke havne og strande. I Azorernes centrale øgruppe ligger øen Pico, hvor man finder Portugals højeste bjerg. Og i den vestlige øgruppe ligger Flores, som er Azorernes blomstrende paradis af romantik.

Hvis du overvejer at kigge på rejser til Azorerne, er øernes mange strande et godt argument. Der er meget gode muligheder for at dykke blandt det smukke dyreliv og finde strålende koraler. På de vestlige sider af øerne kan der også surfes med de lokale. Øernes vulkanlandskab er udstyret med mange vandre- og cykelruter, hvor hele familien kan være med. Grundet øernes særlige klima dyrkes der på Azorerne både vin og the, og de lokale huse tilbyder gerne smagsprøver.

Øernes særlige hemmeligheder kan opleves, hvis du vælger at leje en taxa i nogle timer eller en hel dag. Det er samtidigt både billigere og smartere end at leje sin egen bil. De lokale chauffører er utroligt venlige, og hvis man vil opleve Azorernes fortrolige skønheder, har de masser af idéer til en interessant dag.

Charterrejser til Azorerne


Her på Travelmarket kan du sammenligne priser på billige rejser til Azorerne fra flere forskellige rejsebureauer.

Find din rejse til øgruppen Azorerne midt i Atlanterhavet.

Hvad koster rejser til Azorerne lige nu?

I vores sidste pristjek kostede rejser til Azorerne fra kr. 3.235. Måske kan du finde en endnu billigere rejse nu? Klik her for at søge.

Hvilke rejseselskaber har rejser til Azorerne?

Bravo Tours, Hideaways og flere andre rejsebureauer har rejser til Azorerne. Sammenlign priser på rejser til Azorerne her.

Er afbudsrejser til Azorerne populære?

Ja, rejser til Azorerne er populære. Vores brugere giver Azorerne 4,1 ud af 5 stjerner. Giv din bedømmelse af Azorerne her.

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Azorerne?

Du kan rejse til Azorerne fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup) og Aalborg

Charterbureauer med charterrejser til Azorerne

Billige charterrejser med Escapeaway

Rejs til Azorerne - en række perler i Atlanterhavet

Azorerne – Atlanterhavets perler

Nyd havnepromenaden Ponto Delgade på hovedøen São Miguel, oplev gejsere og varme kilder i kurbyen Furnas. Besøg øen Terceira og hovedbyen Angra do Heroísmo, fornem fortidens pragt, gå ad brostensbelagte gade og forstå, hvorfor denne by er på UNESCOs verdensarvsliste. På øen Pico med Azorernes højeste bjerg, kan du tage på spændende hvalsafarier, måske se kaskelothvaler eller de legesyge delfiner. Tilbuddene er uendelige på Azorerne, et paradis med storslået natur, som du ikke må gå glip af.

Oplevelser på São Miguel – Den grønne ø

Ponta Delgada – Azorernes hovedstad oser af charme, smukke bygninger og smalle brostensbelagte gader. Besøg den smukke kirke Santo Cristo med den berømte Kristusfigur, den imponerende plads Praça Gonçalo Velho Cabral, hvor du bliver betaget af det smukke mønster i brostene. Nyd synet af den smukke arkitektur, imens du får en forfriskning på en af cafeerne eller besøg renæssancefortet Forte de São Brás, med det tilhørende militærmuseum.

Gå en tur på den smukke anlagte havnepromenade Avenida Infante Dom Henrique, der er flot dekoreret med juletræer fra New Zealand. Oplev havneanlægget Portas do Mar med den store marina og terminale til krydstogtskibe samt færger. Se skibe fra hele verden, spis din middag på en af de gode restauranter, besøg en cafe eller hop på en færge og sejl herfra til en af de andre øer.

Sete Cidades – Bliv fascineret af dette kæmpestore vulkankrater. I krateret kan du opleve de fantastiske tvillingesøer, den blå sø Lagoa Azul og den grønne Lagoa Verde. Se dette naturfænomen og bliv slået omkuld af skønheden fra udsigtspunktet Vista do Rei. Kør rundt på kraterkanten og bliv forbavset over den enorme frodighed.

Furnas – Oplev varme kilder og gejsere i kurbyen Furnas. Hvad med et helsebad fra dette aktive termiske område med 22 varme kilder. Besøg den botaniske have Terra Nostra med en swimmingpool, hvor vandet naturligvis er kildevand. I nærheden af Furnas kan den 125 år gamle te plantage Plataçóes de Chá Gorreana aflægges et besøg.

Nordeste – Oplev øens frodigste, samt mest beskyttet område og besøg naturparken Ribeira dos Caldeirões. Udlev din trekking drøm, hav kameraet parat og bliv betaget af det dramatiske landskab, blomsternes farver, vandfaldende, og få følelsen af at du er kommet i paradis. Bestig det højeste punkt i 1.100 meter højde Pico da Vara, se de gamle vandmøller eller tag på en picnic.

Fogo – Hvis du vil opleve den smukke grønne smaragd sø Lagoa de Fogo skal du besøge naturreservatet Fogo. Knib dig selv i armen ved synet af denne sø, som er taget ud af et postkort. Oplev vandfald fra de varme kilder, tag på trekkingture eller spring en tur i søen og bliv afkølet.

Oplevelser på Faial øen – Den blå ø
Oplev kilometervis af blomster på denne ø om sommeren, hvor den blå hortensia blomster. Se det fascinerende Mars landskab Capelinhos, hvor rødt, sort og gyldent sand hvirvler omkring dig, imens du går rundt i dette vulkanlandskabet. Bliv klogere på vulkaner og besøg vulkanmusset, Centro de Interpretação do Vulcão, ellers gå i Hortas snævre gader med velholdte og maleriske, hvide og pastelfarvede huse.

Oplevelser på Pico øen – Hvalfangerøen
Tag på hvalsafari, oplev kaskelothvalerne på tæt hold eller de legesyge delfiner. Tag på trekking til den slumrende vulkan Pico Pequeno som også er Portugals højeste punkt og få en storslået udsigt fra 2.000 meters højde. Smag verdelho vinen som dyrkes her, godt beskyttet af basaltgærder og små jordlodder. Disse historiske vinlandskaber Criação Velha er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Oplevelser på Terceira – Den vandrige ø
Besøg den smukke by Angra do Heroismo, bliv imponeret over den smukke arkitektur og se, hvorfor den er på i UNECSOs verdensarvsliste. Øen er fyldt med underjordiske søer og kilder, bakket og meget smuk med al sin frodighed. Hop i bølgeren fra badebyen Praia med de smukke hvide sandstrande, besøg det gamle fort Fortaleza de São João Baptista eller oplev tyrefægtning i sommermånederne på Praça de Toiros.

Oplevelser på São Jorge – Uberørt natur
Vær et med naturen på denne næsten uberørte grønne ø. Tag på dit livs smukkeste trekkingtur, fra det højtliggende område Serra do Topo til den afsondrede kystslette Fajã dos Cubres. Fornem isolationen, se smukke vandfald, tag på en fiske eller snorkeltur og nyd, at du måske er den eneste turist. Find kameraet frem og lad det komme på overarbejde, når du passere de hvidkalkede huse, som ligger smukt spredt i det uspolerede landskab.

Oplevelser på Flores – Den smukkest ø
Flores er anderledes smuk end de andre øer med sin barske og vilde natur. Se de smukke kratersøer, stejle klipper der falder lodret ned i havet, vandfald eller de syv søer i dette smukke landskab. Øen indbyder til trekkingture i den smukke natur, som du slet ikke kan få nok af eller hvad med et besøg i de små landsbyer.

Oplevelser på Santa Maria – Solskins øen
Vinmarker på de stejle bjergterrasser, Azorernes smukkeste strande og de fleste solskinstimer kan du opleve på denne ø. De store bølger indbyder til surfing, sejlads eller tag på dybhavsfiskeri. Find din egen lille vig og spring i bølgerne, nyd de frodige grønne bjerge eller de charmerende landsbyer Vila do Porto og Anjos.

Oplevelser på Graciosa – Den hvide ø
Denne lille tidsløse og rolige ø er det perfekte sted for afslapning. Øen kaldes den hvide ø på grund af at landskabet, samt stednavne som f.eks. det hvide bjerg Serra Branca. Øen er spækket med vinmarker, du kan besøge udslukte vulkan Furna do Enxofe med den spændende underjordiske sø og kigge på smukke vindmøller. Byen Santa Cruz er charmerende med sine hvide huse og her kan du nyde de fremragende vine, som der produceres på denne ø.

Oplevelser på Corvo – Den gæstfrie ø
Nyd synet af de hvide huse som ligger som klatter oppe i klipperne eller find den blå sø på bunden af et dybt krater på denne tidsløse ø. Tag på trekkingtur op til Monte Gordo bjerget, nyd udsigten over denne grønne ø med den gæstfrie lokalbefolkning. Oplev de lokales skikke og traditioner på den mindste af disse øer.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.