Farverige fugl af paradis blomster foran en frodig grøn landskab med havudsigt.

Rejser til Madeira

Smuk natur med farverige blomster og bjerge med utrolige udsigter. Madeira er populær og det forstår vi godt. Find billige rejser til Madeira her.

Billige rejser til Madeira

Fra København

Fra Billund

Udvalgte rejsetilbud til Madeira

 • Udvalgte tilbud

 • København

 • Billund

 • Hamborg

Estalagem do Mar
Estalagem do Mar Dobbeltværelse (havudsigt) med balkon el. terrasse
Madeira 4. jul fra Hamborg 7 nætter
4.432,- Vælg
Muthu Raga Madeira Hotel
Muthu Raga Madeira Hotel Superior-værelse (udsigt til bjerg) med balkon
Funchal (Madeira) 4. jul fra Hamborg 7 nætter
4.896,- Vælg
Monte Mar Palace
Monte Mar Palace Superior dobbeltværelse
Ponta Delgada - Madeira 4. jul fra Hamborg 7 nætter
5.368,- Vælg
Jardim Atlantico Hotel
Jardim Atlantico Hotel Studio (havudsigt)
Calheta 27. jun fra Hamborg 7 nætter
6.434,- Vælg
Dom Pedro Madeira
Dom Pedro Madeira Classic dobbeltværelse
Machico 24. aug fra Billund 7 nætter
9.227,- Vælg
Enotel Sunset Bay
Enotel Sunset Bay Dobbeltværelse (havudsigt)
Ponta do Sol 27. jul fra Billund 7 nætter
10.273,- Vælg
Bedøm rejsemål (106 bedømmelser)
4.4

Enestående Madeira

Madeira er en lille portugisisk øgruppe, hvor også hovedøen hedder Madeira. Øgruppen er beliggende i Atlanterhavet cirka 600 kilometer ud for den marokkanske kyst. Madeira er på grund af sin specielle beliggenhed, enestående historie og fantastiske liv fuldstændig uden sammenligning.

Det subtropiske klima har givet øerne helt særlige vækstbetingelser, hvorfor øgruppens natur og nationalparker er et sanseligt bombardement af farver og dufte. Madeira har heraf fået tilnavnet ”den flydende have” og placeret en af sine nationalparker på UNESCO liste over verdens naturarv.

I øgruppen Madeira er der to beboede øer, Madeira og Port Santo, samt en masse små, ubeboede øer. Denne lille, brogede sammensætning af øer, sol, vand, glæde, liv og elegance gør Madeira til et af Europas mest overraskende og fantastiske steder.

Madeiras natur

Man overraskes hurtigt over sammensætningen af så mange forskellige naturoplevelser i et så småt område. Madeira byder på kridhvide sandstrande, hvor de rolige, krystalklare bølger skyller ind, kan man nærmest se de gigantiske, vulkanske bjerge, der om aftenen dækkes af en tung tåge. Størstedelen af de ubeboede egne af Madeira og Port Santo er optrukket med gode, sikre vandreruter, som er nogle af de bedste i Europa, hvis du gerne vil på en aktiv ferie.

Og så er der Parque Natural da Madeira, som har verdens største forekomst af den smukke laurbærskov, og som et af de få steder i Europa med denne smukke natur er sat på UNESCOs liste.

Byerne på Madeira

På hovedøen Madeira finder man hovedstaden Funchal, som er øgruppens livlige, charmerende, hyggelige centrum. Her finder man hoteller i alle prisklasser, samt – som i resten af øgruppen – et generelt lavt prisniveau. Byen er historisk, arkitektonisk og kulturelt ufatteligt interessant.

Denne smukke by er et godt udgangspunkt for at besøge de ubeboede øer i omegnen, hvor man kan tilbringe sine eftermiddage i rolige omgivelser.

Madeira er et paradis, man skal opleve.

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Madeira

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Madeira?

Du kan rejse til Madeira fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Aalborg og Århus (Tirstrup)

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til Madeira | Charterresor till Madeira

Andre rejsemål til Madeira

Charterbureauer med charterrejser til Madeira

 • Billige charterrejser med Amisol Travel
 • Billige charterrejser med Apollo
 • Billige charterrejser med Escapeaway
 • Billige charterrejser med FolkeFerie.dk
 • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
 • Billige charterrejser med Spies
 • Billige charterrejser med Sunweb
 • Billige charterrejser med TripX
 • Billige charterrejser med Aarhus Charter

Rejs til Madeira og hold ferie på blomsternes ø

Madeira – Blomsterøen

Langt ude i Atlanterhavet ligger Madeira øgruppen med hovedøen med samme navn Madeira. Øerne har et behageligt subtropiske klima og herude kan der opleves frodig natur, planteliv i overflod, dale, barske klipper, bjerge, en charmerende by. Denne paradis ø indbyder kun til dit besøg. Nyd solen, havet, vandre en tur i bjergene eller lej en bil og tag på opdagelse i den storslået natur. Mulighederne er uendelige på Madeira, som med sit milde klima kan besøges året rundt af alle rejsetyper.

Tag på trekking i bjergene og følg vandingskanalerne kaldet levadaer, kør i kurveslæder ned af gaderne fra Monte, nyd det maritime liv i byen Funchal eller besøg den hyggelige fiskerby Camara de Lobos. Lej en bil og tag til Porto Moniz, svøm i de naturskabte swimmingpools eller besøg Canical, hvor der kan besøges et hvalmuseum. Hop på en båd i Funchal, nyd sejlturen på det smukke blå hav, spot delfiner eller måske en hval. Smukke Madeira har masser at tilbyde og venter kun på dig.

 

Mad og drikke

Gå ombord i Madeiras køkken med masser af spændende specialiteter. Smag Espetada spyd med små grillstegte oksekødsstykker, tunbøf med ingefærchutney eller kylling druknet i Madeira vin. Prøv at smage dybhavsfisken Espadaen, som på trods af dit frygtindgydende udseende smager fortrinligt og ofte bliver tilberedt med bananer. Miho frito som er stegt majsgrød, Bolo de mel som er honningkage eller bestil Mista de marisco, som er en tallerken fyldt med fisk og skaldyr

Smag den mest berømte vin på øen, Madeira vinen som er en hedvin. Smag de forskellige varianter fra den meget tørre til den søde.

 

Oplevelser i Funchal

Mercado dos Lavradores – Besøg det overdækkede marked, lad kameraet komme på overarbejde ved synet af farveorgiet af alle blomsterne eller frugterne. Kom om formiddagen, hvor markedet er mest livligt og se den skræmmende dybhavsfisk Espada i underetagen, hvor det store fiskemarked er beliggende.

Madeira Story Center – Få fortællingen om Madeiras historie, hvordan øerne er opstået fra en vulkan og deres betydningen under opdagelsestiden i Portugal. Historieren som fortælles interaktivt og levende. Bagefter kan du besøge terrassen, nyde solen og få en fantastisk udsigt over havnen.

De gamle kvarterer – Lad dig forbyde i fortiden og besøg det 500 år gamle kvarterer. Oplev byens smukkeste bygning Funchals domkirke Sé de Funchal, se den ældste bro Ponte do Cidrão eller tag til det lidt nyere område São Pedro. Her kan du gå i de smalle gader og se to klostre São Francisco og Santa Clara eller de gamle godsejeres smukke huse, som nærmest er paladser. Satiago fortet byder på smuk udsigt og du fornemmer den gamle historiens vingesus.

Lido – Oplev smukke palmer, udsigten til det blå hav, klipper og masser af restauranter og slentre på denne moderne havnefront. Bad i de enorme svømmebassiner med havvand og få fornemmelse af at du svømmer ude i havet. Lad børnene boltre sig i børnebassinet eller prøv nogle af de mange vandsportsaktiviteter.

Monte – Tag kabelbanen fra Funchal op i bjergene og bliv betaget af udsigten. Prøv den vovede tur i kurveslæder i fuld fart ned gennem de smalle gader. Slæderen styres af mænd i hvidt med stråhat og de vil helt sikkert sørge for du får en sjov oplevelse.

Parker – Oplev fantastiske blomster, gode stier til jogging, tennisbaner eller for børnene en stor legeplads samt en børnepool i parken Quinta Magnólia. Den botaniske have Jardim Botanico tilbyder et overflod af eksotiske smukke blomster og planter og herfra kan du også tage kabelbanen til byen Monte.

 

Oplevelser udenfor Funchal

Lavada vandring – Gå langs de karakteristiske vandingskanaler, følg stier med lyden af rislende vand og kom helt tæt på naturen. Nyd den varieret natur, duften af eukalyptus, laurbær og blomster samtidig med den betagende udsigt over Atlanterhavet.

Rundt på øen – Lej en bil og tag på egen hånd rundt på øen. Oplev banan og vinmarker, se den imponerende 580 meter Cabo Girão klippes lodrette fald ned i havet. Kør igennem det smukke bjergpas Encumeada, bad i de naturlige havbassiner i Porto Moniz, eller lad dig til stadighed blive overrasket af den storslået natur Madeira har at tilbyde.

Porto Santo – Sejl eller fly til den anden af Madeira øerne. Nyd den 9 km. lange smukke sandstrand, besøg opdagelsesrejsende Christoffer Columbus hus i byen Cidade do Porto santo eller prøv den 18 hullers goldbane anlagt med fascinerende udsigt til havet.