Afbudsrejser til Madeira

Afbudsrejser til Madeira

Hos Travelmarket kan du finde en billig afbudsrejse til Madeira. Enestående Madeira byder på storslåede naturoplevelser, dejligt byliv med fine seværdigheder og butikker, mange sjove aktiviteter, samt et utal af lækre, lokale restauranter og caféer i solrige omgivelser. Hav en dejlig rejse til Madeira.

Billige afbudsrejser til Madeira

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.
Bedøm rejsemål (171 bedømmelser)
4.5

En rejse til Madeira - oplevelser for livet

Øgruppen Madeira tilhører Portugal, men ligger i Atlanterhavet ca. 600 km vest for Marokko. Madeira har fået tilnavnet ”det uendelige forårs øer”, og det skyldes det milde klima (20-27 grader), som øerne har året rundt. Madeira byder på et helt enestående bjerglandskab, som f.eks. kan opleves til fods via en trekkingtur igennem bjergene.

Madeira og de fantastiske bjerge

I den østlige del af Madeira finder man et naturreservat, som har flotte panoramiske udsyn over Atlanterhavet og imponerende klippeformationer. Igennem disse klipper kan man følge en lang vandresti, som i de senere år er blevet vedligeholdt og opgraderet, således at sikkerheden er helt i top. Når man når enden på dette mange timer lange eventyr, vil man befinde sig ved en helt unik sort sandstrand, som de lokale også benytter sig meget af.

Madeira består af bjergformationer, og der er således ikke forfærdeligt mange strande, men der er dog nogle enkelte meget populære strande, hvor man f.eks. kan dykke eller surfe i det krystalklare Atlanterhav og bagefter sætte sig op på en café og få sig lidt at spise eller drikke. Den berømte Madeiravin kommer naturligvis herfra, så den er helt oplagt at smage frisk fra kilden.

En rejse til Madeira er et eventyr

Madeira har en fantastisk og unik natur at byde på, og for at opleve så meget af den som muligt, kan man tage på en guidet rundtur. Der findes forskellige arrangerede ture af varigheder op til en hel dag, hvorpå man kan blive kørt i bus eller jeep igennem de smukke bjerge, ned langs kysten og forbi de lokale landsbyer og virkelig opleve alt, hvad Madeira har at byde på.

I Funchal, den største by på Madeira, finder man det europæiske liv. Her er der et væld af hoteller, butikker og shoppingcentre med noget til enhver smag.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Madeira

  • Billige afbudsrejser med Apollo
  • Billige afbudsrejser med Escapeaway
  • Billige afbudsrejser med SOLFAKTOR
  • Billige afbudsrejser med Spies
  • Billige afbudsrejser med SunCharter
  • Billige afbudsrejser med TripX
  • Billige afbudsrejser med Aarhus Charter

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Madeira?

Du kan rejse til Madeira med Apollo, Bravo Tours, Escapeaway, FolkeFerie.dk, SOLFAKTOR, Spies, TripX og Aarhus Charter. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Madeira?

Du kan rejse til Madeira fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Aalborg og Århus (Tirstrup).

Er afbudsrejser til Madeira populære?

Ja, afbudsrejser til Madeira er populære. Vores brugere giver Madeira 4,5 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Madeira her

Hvad koster afbudsrejser til Madeira?

Prisen på afbudsrejser til Madeira skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 4.810,-. Find den aktuelle pris lige her

Find rejsen til Madeira her