Sammenlign billige rejser fra mange selskaber
Sammenlign alle rejser i én søgning Flybilletter, hoteller, charter & pakkerejser, fly+hotel m.m.
 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Fra
Få priser fra flere afrejselufthavne i ét søgeresultat.
Klik på + for at vælge op til 4 afrejselufthavne.
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsende
Voksne
   
Børn
   
Barnets alder 1
   
Barnets alder 2
   
Barnets alder 3
   
Barnets alder 4
   
Gem rejsende
Vi søger priser fra... Sammen pakkerejser og andre rejser i én søgning ...og mange, mange flere
Alle rejsetyper i én søgning Vores ”supersøger” er for dig, som vil have overblik, og som vil se, om det er bedst og billigst med en charter- eller pakkerejse eller måske ”en pak-selv ferie” med fly og hotel. Supersøgeren finder nemlig priser på tværs af de forskellige produkter, som du ser i vores menu. Og i én og samme søgning kan du se priser på både flybilletter, hoteller, charterrejser og pakkerejser.

Pakkerejser - sammenlign priser her

Hvis du er på udkig efter en pakkerejse med fly og hotel, er du kommet til det helt rette sted.

Hos Travelmarket kan du med vores Supersøger sammenligne priser på pakkerejser med rutefly og charter, flybilletter og hotel fra mange forskellige rejseselskaber, så du hurtigt kan finde de billigste og bedste rejser.

Det eneste, du skal gøre, er at indtaste, hvor du vil rejse fra, hvor du gerne vil hen, og hvor mange personer, der skal med på rejsen og derefter klikke på søgeknappen.
Så suser vores søgerobotter ud til en lang række forskellige rejsebureauer, flyselskaber og andre rejsewebsider og indsamler billige priser på pakkerejser, charterrejser, flybilletter og hoteller og præsenterer dem for dig på en nem og overskuelig måde.

Pakkerejser til hele verden

Du kan også søge efter temarejser til disse spændende lande:

Find præcis den pakkerejse, som passer til dig

I søgeresultatet kan du vælge at få vist de pakkerejser, som passer til din præferencer. På den måde finder du præcis den rejse, som passer til dig. Du kan for eksempel tilpasse dit søgeresultat efter:
  • Antal stjerner på hotellet
  • Afstand til centrum af byen
  • Antal stop på flyrejsen
  • Bestemte flyselskaber
Samt, om der skal være trådløst internet (WiFi), parkering, elevator og mange andre faciliteter på hotellet.

Dækket af Rejsegarantifonden

Når du køber pakkerejser, er du dækket af Rejsegarantifonden. Det giver dig en ekstra sikkerhed i forhold til at booke flybilletter og hotel hver for sig.

Prøv også at booke hver for sig

Er du på jagt efter den allerbilligste rejse, er det dog ikke altid, at pakkerejser er det rigtige valg. Derfor anbefaler vi, at du også søger efter flybilletter og hoteller hver for sig, så kan du nogle gange få endnu billigere priser.
I vores flysøgemaskine søger vi priser hos mange hundrede forskellige rejsebureauer og flyselskaber, og i vores hotelsøgemaskine kan du finde tusindvis af hoteller fra mange forskellige udbydere.

Charterrejse eller afbudsrejse?

Hvis du skal på sol- og/eller badeferie. Så anbefaler vi, at du også søger efter rejser i vores søgemaskiner til charterrejser og afbudsrejser. Ved at bruge disse søgemaskiner får du et bedre overblik end ved at bruge søgemaskinen på denne side. Søgemaskinen på denne side giver dig til gengæld et godt overblik over, om det er billigst selv at arrangere turen og købe fly og hotel hver for sig eller om du skal købe en færdigpakket charter- eller afbudsrejse.
Rejsetilbud
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK