Rejser til Kroatien

Rejser til Kroatien

Nogle af de reneste og lækreste strande i Europa, en formidabel natur, lækker lokale mad - Kroatien er bare en skøn feriedestination. Find din rejse til Kroatien her.

Billige rejser til Kroatien

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Udvalgte rejsetilbud til Kroatien

 • Udvalgte tilbud

 • København

 • Billund

 • Aalborg

 • Hamborg

Apartments Riva
Apartments Riva Lejlighed (1 soveværelse)
Vrsar, Istrien, Kroatien 18. okt fra København 7 nætter
2.246,- Vælg
Valamar Diamant Residence
Valamar Diamant Residence Lejlighed med balkon el. terrasse (1 soveværelse)
Porec, Istrien, Kroatien 18. okt fra København 7 nætter
2.426,- Vælg
Hotel Narcis
Hotel Narcis Dobbeltværelse (udsigt til gaden)
Rabac, Istrien, Kroatien 11. okt fra København 7 nætter
2.446,- Vælg
Villa Luketa
Villa Luketa Studio (havudsigt)
Podstrana, Kroatien 10. okt fra København 7 nætter
2.822,- Vælg
Apartments Trogir
Apartments Trogir Economy dobbeltværelse
Trogir, Øvrige Kroatien, Kroatien 10. okt fra København 7 nætter
3.013,- Vælg
Prima Life Spalato
Prima Life Spalato Deluxe suite (udsigt til byen/bygninger)
Split, Øvrige Kroatien, Kroatien 25. okt fra København 7 nætter
3.043,- Vælg
Biokovka
Biokovka Værelse
Makarska, Øvrige Kroatien, Kroatien 17. okt fra København 7 nætter
3.357,- Vælg
Hotel Esplanade
Hotel Esplanade Dobbeltværelse (classic) m. balkon/terrasse
Crikvenica, Kvarnerkysten, Kroatien 18. okt fra København 7 nætter
3.399,- Vælg
Arbiana Hotel
Arbiana Hotel Dobbeltværelse
Kvarnerkysten, Kvarnerkysten, Kroatien 11. okt fra København 7 nætter
3.449,- Vælg
Villa Nina Apartments
Villa Nina Apartments Lejlighed med terrasse (1 soveværelse)
Istrien, Istrien, Kroatien 18. okt fra København 7 nætter
3.498,- Vælg
Vitality Hotel Punta
Vitality Hotel Punta Dobbeltværelse (udsigt til parken) med balkon
Mali Losinj, Kroatien 18. okt fra København 7 nætter
3.573,- Vælg
Bluesun Hotel Alga
Bluesun Hotel Alga Classic-værelse
Tucepi, Dalmantinerkysten, Kroatien 21. okt fra København 7 nætter
3.669,- Vælg
Villa Liburnum
Villa Liburnum Dobbeltværelse med balkon
Zadar, Dalmantinerkysten, Kroatien 10. okt fra København 7 nætter
3.745,- Vælg
Melia Coral for Plava Laguna
Melia Coral for Plava Laguna Classic Economy-værelse med balkon
Umag, Istrien, Kroatien 18. okt fra København 7 nætter
3.767,- Vælg
Hotel Laurus
Hotel Laurus Værelse (udsigt til poolen)
Opatija, Øvrige Kroatien, Kroatien 4. okt fra København 7 nætter
3.767,- Vælg
Park Plaza Belvedere Medulin
Park Plaza Belvedere Medulin Dobbeltværelse
Medulin, Istrien, Kroatien 7. okt fra København 7 nætter
3.831,- Vælg
Park Plaza Histria Pula Hotel
Park Plaza Histria Pula Hotel Dobbeltværelse
Pula, Istrien, Kroatien 21. okt fra København 7 nætter
3.931,- Vælg
Amadria Park Camping - Villas Kornati
Amadria Park Camping - Villas Kornati Lejlighed med balkon (1 soveværelse)
Sibenik, Øvrige Kroatien, Kroatien 10. okt fra København 7 nætter
3.993,- Vælg
Bluesun Hotel Marina
Bluesun Hotel Marina Dobbeltværelse med balkon/terrasse
Donja Brela, Kroatien 3. okt fra Hamborg 7 nætter
4.035,- Vælg
Vila Riva Apartments
Vila Riva Apartments Studio
Slano, Kroatien 24. okt fra København 7 nætter
4.080,- Vælg
Bedøm rejsemål (90 bedømmelser)
4.4

Geniale Kroatien

Kroatien – Enestående badeferie og byliv

Kroatien er et rigtig dejligt ferieland med nogle af de lækreste badestrande i hele Europa. Oplev det hyggelige byliv og de mange attraktioner i landet.

Find den billigste charterrejse til Kroatien her hos Travelmarket. Kroatien har nogle af de

Hvis du er til kridhvide badestrande med glasklart og rent havvand, så er rejser til Kroatiens adriaterhavskyst lige noget for dig. Langs kysten ligger mange hyggelige byer med en skøn, afslappet atmosfære. Og er du til flotte seværdigheder eller sjove aktiviteter, så kan du også finde det i Kroatien.

Kroatien – et hav af muligheder

Hvis du går rundt og planlægger din næsten tur sydpå, så er Kroatien et godt bud. Hvad enten du vælger at tage af sted med din familie, partner eller vennerne, så har Kroatien noget til enhver smag.

Du kan nemlig både tage på storbysferie, badeferie eller tage på en kulturel ferie og opleve de mange historiske byer. Der er stor forskel på områderne i landet og i denne guide vil du primært blive introduceret for den nordlige og sydlige del – to populære rejsemål i Kroatien.

Istrien – Kroatiens nordlige punkt
Den nordlige halvø Istrien er et yderst populært rejsemål i Kroatien og er især et attraktivt sted for dig der vil på camping. Her kan du både besøge en række små idylliske byer, heriblandt en af verdens mindste byer, se det smukke 2000 år gamle romerske amfiteater i byen Pula og ikke mindst bade i det krystalklare hav. Man skal dog være opmærksom på at strandene på Istrien ikke er sandstrande men derimod klippestrande, hvorfor det kan være nødvendigt at have badesandaler på under rejser til Kroatien.

Byer du skal besøge
Byen Pula er beliggende i halvøens sydspids og er den største by i området. Byen er præget af romerske ruiner, og det er især det gamle amfiteater bedre kendt som ”Arenaen” der er værd at se. Arenaen har før i tiden været vært for gladiator-kampe og kunne huse hele 20.000 tilskuere. Hvis man er i byen i sommerperioden, anbefales det at deltage i et af de mange kulturelle begivenheder der bliver afholdt i Arenaen. Derudover kan man også besøge det romerske Forum i byens midte, hvor man bl.a. kan se et rådhus og det gamle tempel August fra det første århundrede. Da byen ligger lige ud til havet er der selvfølgelig også en række strande der er værd at besøge heriblandt Valkane stranden, Rt Kamenjak Premantura stranden og Histria stranden.

Porec var før i tiden kendt som værende en lille fiskerby, men byen er i dag en kendt feriedestination for mange europæere. Byen er både kendt for sine smukke strande og ikke mindst for sin gamle bydel hvor man bl.a. kan se den smukke Euphrasius-basilika fra 500-tallet. Det der især gør den gamle bydel charmerende er de smalle brostensgader, et perfekt sted at færdes efter en dag på stranden.

Rovinj er byen der er kendt som den mest romantiske by på halvøen og som for resten også har tilnavnet ”mini-Montmartre”. Det særligt interessante ved byen er, at dens gamle bydel, Stari Grad, før i tiden var beliggende på en ø, indtil man i det 18.århundrede byggede en bro til fastlandet. Her kan man bl.a se den smukke barokkirke St. Euphemia, hvor der er mulighed for at tage op i kirketårnet hvorfra man har en skøn udsigt.

Dalmatien – Kroatiens sydlige punkt

Dubrovnik er en by man simpelthen skal besøge når man er i Dalmatien, eller i det hele taget på alle rejser til Kroatien. Byen hører til blandt landets smukkeste og mest besøgte byer, hvilket ikke er forunderligt. Den gamle bydel finder man bag muren eller rettere inden for borgens fire vægge. Den gamle bydel er utrolig smuk og idyllisk og er både værd at besøge om dagen og om aften. Ikke lagt fra centrum ligger bjerget Srd hvor man fra toppen kan se Dubrovnik fra oven. Der er mulighed for at tage en lift fra den gamle by direkte op til toppen af bjerget. Udsigten herfra er ubeskrivelig! Udover at være en smuk by, byder byen selvfølgelig også på utrolige strande. Heriblandt kan nævnes babin Kuk, Kupari, Caftat, Srebreno og Lapad. Et af mange de skønne rejsemål i Kroatien.

Makarska Riveria er en kyst langs Dalmatien som består af flere små strandbyer hvor Makarska er den største by. Her finder man Brela, Baska Voda, Tucepi, Podgora og længere sydpå Drevenik og Gradac. Fælles for alle strandbyerne er, at de har en lille gågade langs stranden hvor der er restauranter, cafeer, barer og små souvenirbutikker. Ønsker man at opleve lidt mere stemning og larm, skal man tage ind mod Makarska by. Makarska by er kendt for at have et godt natteliv. Det kan især anbefales at tage en dagudflugt og besøge de nærliggende øer; her kommer man forbi Brac, Jelsa og Hvar.

Kroatien er Europas ukronede konge. Landet der indeholder stedet udråbt som ”det nye Toscana” og ”det nye Caribien” er en sjældent set genial rejsedestination for alle slags rejsende. Landet ligger under det sydlige Europas subtropiske klima, og er et af Europas mest solrige lande.

Med et generelt lavt prisniveau og et uendeligt udvalg af muligheder, er Kroatien intet mindre end det ideelle land at besøge på enhver slags ferie. Kroatien har en sjælden blanding af fashionabel glamour og det autentiske gammeldags, hvilket gør rejser til Kroatien til noget langt ud over det sædvanlige.

Find charterrejser til den europæiske gulddreng, og vær med til at oplev et land i sin bedste tid.

Kroatiens kyst

Kroatiens kyststrækning, Dalmatinerkysten, på omkring 2000 kilometer er spækket med gennemsigtigt, bounty vand og er Europas bedste svar på de svajende palmer i de caribiske øer. Her finder man de mest trendy egne af landet, hvor yachts ligger til i de vilde havnebyer, mens barerne byder på cocktails, glamour og kendte.

Til de rolige sjæle finder man en del afsondrede, traditionelle byer langs den smukke kyststrækning, hvor Kroatiens kultur, charme og hyggelige liv udfolder sig. Også her finder man kridhvide sandstrande, hvor der foregår børnevenlige aktiviteter af enhver slags.

Kroatiens indre

Selvom kyststrækning er utroligt forførende, er det en skam ikke at besøge de uspolerede, smukke egne i midten af landet. Her kan man nyde en landlig charme, hvor vinmarker, olivenplantager, bjerge, søer og blomstermarker er ens medsammensvorne.

I de midterste egne af Kroatien finder man også rige udbud til den aktive ferie. I den frodige naturs omgivelser kan man vandre, cykle, sejle, ”riverrafte” og endda paraglide. Rejser til Kroatiens midterste egne er lidt billigere end kysten, hvilket muliggør eksempelvis familieferier i luksuriøse omgivelser.

Tag på rejser til Kroatien – måske Europas mest originale, autentiske, fashionable og åbne land.

Er det sikkert at rejse til Kroatien?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden. Det er dog blevet mere usikkert under coronapandemien.

Er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Kroatien, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Læs også om regler ved indrejse til Danmark på Coronasmitte.dk.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Kroatien.

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til Kroatia | Charterresor till Kroatien

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Kroatien

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Kroatien?

Du kan rejse til Kroatien fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Aalborg og Århus (Tirstrup)

Charterrejser til rejsemål i Kroatien

Charterbureauer med charterrejser til Kroatien

 • Billige charterrejser med Apollo
 • Billige charterrejser med Escapeaway
 • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
 • Billige charterrejser med Spies
 • Billige charterrejser med Sunweb
 • Billige charterrejser med TripX
 • Billige charterrejser med TUI

Find rejsen til Kroatien her

Find inspiration til Kroatien her

Læs mere om Kroatien på vores blog