Rejser til Kvarnerkysten

Rejser til Kvarnerkysten

Billige rejser til Kvarnerkysten

Udvalgte rejsetilbud til Kvarnerkysten

Bedøm rejsemål (76 bedømmelser)
4.5

Kvarnerkysten i Kroatien

Kvarnerkysten ligger i den nordlige del af Europas perle Kroatien, under varme, subtropiske himmelstrøg og ud til det brillerende Adriaterhav. Ud for kysten findes et hav af små, store, organiserede og uopdagede øer, som man fra nogle af de større byer på kysten kan sejle ud til.

Kvarnerkysten er en ideel rejsedestination, idet man indenfor en overskuelig grænse finder en masse varierende og forskelligartede byer, øer og oplevelser. På Kvarnerkysten finder man pulserende, store byer, traditionelle landsbyer, befolkede øer, uspolerede øer, dybe skove, ufattelige strande, himmelstræbende bjerge og meget andet.

Med charterrejser til Kvarnerkysten har man mulighed for at opleve et alsidigt område, der rummer alle elementer til den perfekte ferie – for børn, for voksne, for unge, for ældre.

Kvarnerkystens byer

Kvarnerkysten er i Kroatien kendt som landets pendant til de smukke, franske rivieraer. Især rivieraen ved byen Rijeka er i den seneste tid blevet verdenskendt for sin smukke udsigt og formidable fortovscaféer. Omkring byen finder man også udsøgte hoteller og ressorts i alle prisklasser.

Kroatien har tradition for at være et traditionelt og festligt land. Næsten hver eneste by langs den formidable kyststrækning har i sommermånederne længerevarende festivaler, hvor alle er velkomne. Ligeledes har hver enkelt kystby sit eget vandsportscenter, hvorfra man kan dykke, sejle, surfe og andet.

Kvarnerkystens øer

Med palmer, bountyvand, drinks og liv udmærker mange af de nærtliggende øer ved Kvarnerkystens sig som nogle af Europas mest interessante og blomstrende feriesteder.

En af de bedste, mere befolkede øer er Krk. På denne fantastiske ø finder man enestående dykkermuligheder, afslappende omgivelser og livlige byer. Krk er også kendt for sit trendy natteliv, hvor lokale og tilrejsende unge fra hele verden fester i trygge, varme omgivelser.

Kvarnerkysten er en nærmest uopdaget perle, hvor muligheder synes uendelige.

Find rejsen der opfylder drømmeferiens kriterier.

Charterrejser til rejsemål i Kroatien

Charterbureauer med charterrejser til Kvarnerkysten

  • Billige charterrejser med Escapeaway

Find rejsen til Kvarnerkysten her