Charterrejser til Dalmantinerkysten

Charterrejser til Dalmantinerkysten

Afrejse
Fleks. afrejse
+1 uge
Varighed
Alle
Afrejselufthavn
Alle
Land
Alle lande
Hotel specifikation
Spec+Uspec hotel
Destination
Alle områder
Søg

Billige rejser til Dalmantinerkysten

Kom billigere til Dalmatinerkysten

Bedøm rejsemål
4,4
(50 bedømmelser)
Dalmatinerkysten er et stort område i det farverige land Kroatien, som rummer og gemmer på de bedste ingredienser til den ideelle ferie. Størstedelen af Dalmatinerkysten består af en lækker kyststrækning med smukke strande, som ligger under subtropiske himmelstrøg og ud til det varme, lyseblå Adriaterhav.

Dalmatinerkysten er hjemstavn for en masse byer i varierende størrelser, kultur og natur. Desuden indbefatter Dalmatinerkysten en stor del øer, som også varierer en del fra hinanden. Det eneste fælles for byerne og øerne ved Dalmatinerkysten er det generelt lave prisniveau, de varme temperaturer, strandene, venlige og imødekommende mennesker, samt en masse oplevelser, seværdigheder og smukke, sanselige indtryk.

Med charterrejser til Dalmatinerkysten har man mulighed for at opleve et spændende, anderledes og paradisisk område i det farverige Kroatien.

Dalmatinerkystens byer og øer

Byerne i området, der næsten alle ligger ud til vandet, har eksisteret i tusinder af år, hvilket gør Dalmatinerkysten til et utroligt spændende og velbevaret historisk område. Hovedbyen Split er en perle af arkitektoniske indtryk, samt områdets bedste udgangspunkt, hvis man med tog, bus eller både vil udforske resten af Dalmatinerkystens byer og øer.

En af de absolutte æstetiske perler er byen Dubrovnik. Med sine spektakulære bymure fra det 13. og 14. århundrede, var UNESCO ikke i tvivl om at sætte hele byen på sin liste over verdensarven. Det kan varmt anbefales at gå rundt blandt de mange, stadigt intakte, gigantiske bymure. Hvis man har trætte ben, er det også en fornøjelse at køre med Dubrovniks gamle sporvogne. Dubrovnik har også både en havn og strande, hvilket giver mulighed for at sejle ud til de nærtliggende, afsondrede øer.

Øen Hvar er bestemt et besøg værd, hvor især nationalparkerne og de afsides strande især bør udforskes.

Dalmatinerkysten bugner af fantastiske og enestående steder, hvor alle typer rejsende har sin plads.

Afrejselufthavne til Dalmantinerkysten

Charterrejser fra København (Kastrup)
Charterrejser fra Hamborg

Charterbureauer med charterrejser til Dalmantinerkysten

Billige charterrejser med Spies
Billige charterrejser med TripX
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK