Find en flybillet til Kroatien

Billige flybilletter til Kroatien

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Find en flybillet til Kroatien

Kroatien er ved at gøre sig bemærket som en af de trendy feriedestinationer I Europa. Glem Ibiza, og book i stedet billige billetter til Kroaten, det er her, det sker. Her er et godt miks af lækre strande og masser af solskin samt kulturelle skatte, oldgammel arkitektur og ditto folketraditioner.

Det eksklusive Kroatien

Selvom det er ved at gøre sig bemærket som det nye, hotte sted at holde ferie, har Kroatien ikke bøjet sig i støvet for masseturismen. Selvom du sagtens kan finde overbebyggede resorts, kan du også mæske dig i autentisk kultur og muligheden for at komme lidt væk. Godt beliggende mellem middelhavet og Europa, er landet stadig i udvikling, så det er et godt tidspunkt at booke billige billetter til Kroatien og så derefter tage stilling til, om man skal bo på budget eller i vild luksus; begge dele er muligt. I trendy Kroatien kan man sagtens glemme, at der var voldsom borgerkrig i 1990erne, og når de lokale først har set dig lidt an, vil du opleve, at de er fantastiske værter.

Tag ud til kysten

Der er smukt langt Kroatiens kyst, og du kan mænge dig med de smukke mennesker i glamourøse Dubrovnik. Her kan du slænge dig med en designercocktail mens du spotter kendte eller beundrer de mange yachter, der lægger til i stimer. Hvis du hellere vil have lidt ro og fred, er der også masser af steder, du kan gemme dig og opleve landskabet komplet med afsidesliggende fyrtårne, små fiskerlandsbyer og bortgemte små bugte. Familier kommer her på grund af de sikre, lavvandede strande, hvor der er mulighed for at lege og deltage i aktiviteter for folk i alle aldre.

Kroatien – fuld af action

Mange booker de billige billetter til Kroatien på grund af de smukke strande langs den 2000 kilometerlange kyst og de over 1000 smukke øer. Men ikke mange tager sig tid til at udforske Kroatiens fastland, hvilket er en skam, for der er hersker en smuk ”vildhed” over stedet, og det er perfekt til at udfordre sig selv og sine venner med aktiviteter som hiking, cykling, paragliding og sejlads, og man kan også komme ud på rafter og i kanoer. Zagreb blegner måske lidt i forhold til Wien, men byen har et hyggeligt miljø med mange små cafeer, moderne kunstmuseer, historiske sights og ikke så lidt festivaller og events. Ikke alene er Kroatien det nye IT-sted, det vinder også indpas som en kulinarisk destination, der bliver anset som en af Europas bedste. Produkterne er lokalt dyrkede og af den bedste kvalitet. Derudover er kroatiske vine slet ikke dårlige, hvilket folk også er begyndt at få øjnene op for.

Zagreb

Som det så typisk foregår, styrter turisterne mod den smukke kyst og glemmer helt at udforske Zagreb. Det er en skam, for byen er et miks af det bedste, som både Øst- og Vesteuropa kan byde på. Som Kroatiens politiske, økonomiske og kulturelle hovedstad pulserer byen med energi, men samtidigt har Zagreb formået at bevare en god del gammeldags elegance og charme. Her finder du ølstuer, pubber, trendy boutiques, gallerier og natklubber.

Dubrovnik

Hvis man kan snakke om, at en by kan gøre en åndeløs med sin skønhed, så kan Dubrovnik sagtens tage prisen. Byen er så smuk, at man kan komme tilbage hundrede gange og stadig blive lige inspireret. Her barokke bygninger og det endeløst smukke Adriatic. Byens mure har beskyttet befolkningen i den sofistikerede republik i fem århundrede. Tag svævebanen op til Mt Srd, bliv forført af livsstilen, gå på opdagelse i historien på de mange museer og tag derefter et forfriskende bad i det azurblå hav.

Split

Kroatiens andenstørste by er Split (eller Spalato på italiensk), en by, hvor der altid sker noget. Byen pulserer af liv og der hersker den præcis rigtige balance mellem tradition og det moderne liv. Oplev et af Unesco World Heritage Sites, det Diocletianske palads, et af verdens mest imponerende monumenter fra det romerske rige, eller slå dig løs i en af byens mange restuaranter, barer eller buttikker, der ligger indenfor de charmerende gamle bymure.

Pula

Det der virkeligt gør Pula anderledes fra de andre store Kroatiske byer er en overflod af romersk arkitektur. Stjernen blandt bygningerne er et fantastisk flot og velbevaret amfiteater, som ligger lige midt i byen og både er charmerende i sig selv og sin skønhed, samt er scenen for et hav af koncerter og festivaller om sommeren.

Krk

Kroatiens største ø er Krk (Veglia på italiensk) og det er også en af de mest travle øer. Om sommeren er her fyldt med tyskere og østrigere, der kommer på ferie. Grundet sin popularitet er øens infrastruktur veludviklet og med gode transportmuligheder. Klimaet er mildest på sydsiden, hvor der er flere strande og skove. Det er også på den sydvestlige kyst, at man finder de største byer: Krk, Punat og Baška.Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Kroatien:
Billund til Zadar
25. oktober til 29. oktober fra kr. 294,-

Bedøm rejsemål
4,6
(175 bedømmelser)
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.