Afbudsrejser til Kroatien

Afbudsrejser til Kroatien

Hos Travelmarket kan du finde en billig afbudsrejse til Kroatien. Populære Kroatien har de smukkeste badestrande, flotte naturoplevelser, meget spændende storbyliv, et hav af sjove aktiviteter og seværdigheder for alle aldre, og en utroligt venlig lokalbefolkning. Hav en dejlig ferie i Kroatien.

Afbudsrejser til rejsemål i Kroatien

Første afrejse

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.
Bedøm rejsemål (57 bedømmelser)
4.7

Find en billig afbudsrejse til Kroatien

Kroatien er igen blevet et meget populært rejsemål, men hvem vil ikke også gerne opleve den frodige natur, den lækre mad, de dejlige strande og de venlige kroatere?

Pulakysten – danskernes fortrukne feriemål i Kroatien

Pulakysten ligger på halvøen Istrien i den nordligste del af Adriaterhavet, og her er intet mindre end pragtfuldt.
Her finder du gamle venetianske huse, der spejler sig i krystalklart havvand. Her er små, hyggelige bugter, klipper og strande omgivet af de flotte stenege, pinjetræer og høje cypresser. Og her kan unge såvel som gamle nyde en frisk dukkert eller hygge sig med en sjov strandaktivitet, som surfing, vandrutsjebaner eller vandski. På Pulakysten er der er også en rigtig god naturiststrand.

Børnene vil elske en tur til Pulakysten, der med sit spændende hav-besøgscenter, en zoologisk have, samt verdens mindste by (officielt godkendt af Guiness’ Rekordbog), har noget for store og små.Du kan tage på forskellige ture, og der er gode muligheder for at opleve gamle romerske ruiner, spændende småøer, eller tage på besøg i kunstnerkolonien, der er bosiddende i middelalderbyen Groznjan.
Så find dig en billig afbudsrejse til Pulakysten, her er der altid noget at give sig til.

Splitkysten – storby, fantastiske øer og hyggelige små landsbyer

Split er Kroatiens næststørste by, og du finder her en levende storbystemning krydret med gamle romerske bygninger, mange fantastiske restauranter og en utroligt lækker badestrand. Kysten ved Split består af små hyggelige byer, som Podgora, Makarska og Vodice, og utallige øer, som fx eksempel Hvar og Brac, der måske har de bedste bade- og aktivitetsstrande i Kroatien. Man kan let komme rundt imellem øerne med de lokale færger.

Flere steder består strandene af småsten, men det gør ingenting, for i Kroatien man får et hav så rent, at man sjældent har set det noget lignende før.
Her er gode muligheder for at leje cykler, så du kan komme lidt ind i landet på egen hånd og måske finde vildt voksende rosmarin, der findes nogle steder i skovene ved Splitkysten.

Dubrovnikkysten – den naturskønne adriaterhavsperle

Dubrovnikkysten ligger i den sydligste del af Kroatien, og selve byen Dubrovnik er utroligt hyggelig og smuk at gå rundt i. Her er gode butikker med tøj, mad og lokal kunst, her er caféer og rigtigt gode fiske-restauranter, og fra havnen sejler der dagligt mange færger til øerne ud for byen.
Den bedste strand ved Dubrovnk er Banje-stranden, der godt nok består af småsten, men som har den skønneste udsigt over byens gamle bydel. Det er stranden, hvor de rige og berømte kommer for at bade og nyde strandlivet, så her er måske nok en del ”bling-bling”, men også meget børnevenligt.Tager du udenfor Dubrovnik, finder du fantastiske badestrande og små, skønne byer omgivet af en utrolig naturskønhed; Dubrovnik ligger nemlig et af de smukkeste steder i Kroatien. Så trænger du til en dag med lidt aktiv dag med vandring i naturen, er her glimrende muligheder for det.

Er det sikkert at rejse til Kroatien?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden. Det er dog blevet mere usikkert under coronapandemien.

Er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Kroatien, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Læs også om regler ved indrejse til Danmark på Coronasmitte.dk.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Kroatien.

Søg også afbudsrejser med afrejse fra Sverige og Norge:
Sista Minuten till Kroatien | Restplasser til Kroatia

Rejsemål med afbudsrejser til Kroatien

Rejseselskaber med afbudsrejser til Kroatien

  • Billige afbudsrejser med Apollo
  • Billige afbudsrejser med Escapeaway
  • Billige afbudsrejser med Spies
  • Billige afbudsrejser med TripX
  • Billige afbudsrejser med TUI

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Kroatien?

Du kan rejse til Kroatien med Apollo, Escapeaway, SOLFAKTOR, Spies, Ticket, TripX og TUI. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Kroatien?

Du kan rejse til Kroatien fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Aalborg og Århus (Tirstrup).

Er afbudsrejser til Kroatien populære?

Ja, afbudsrejser til Kroatien er populære. Vores brugere giver Kroatien 4,7 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Kroatien her

Hvad koster afbudsrejser til Kroatien?

Prisen på afbudsrejser til Kroatien skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 2.825,-. Find den aktuelle pris lige her

Find rejsen til Kroatien her

Find inspiration til Kroatien her

Læs mere om Kroatien på vores blog