Afbudsrejser til Makarska

Afbudsrejser til Makarska

Er det en billig afbudsrejse til Makarska, du søger efter, kan du finde den her hos Travelmarket. Kroatiske Makarska er en lille, hyggelige ferieby, hvis strande er utroligt indbydende, byens gamle bydel er flot og hyggelig, naturen er storslået – her er bare skønt! Hav en dejlig rejse til Makarska.

Billige afbudsrejser til Makarska

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Afbudsrejse til Makarska i højeste kvalitet

Bedøm rejsemål
4,5
(140 bedømmelser)
Makarska er en af de mest populære kroatiske turistattraktioner, og det er ikke uden grund. Med sit fantastiske naturlige klima og sine mange forskellige attraktioner, som imødekommer alle aldersgrupper, er byen en sikker vinder for enhver rejsende.

Kroatien er kendt for at have nogle af de smukkeste sandstrande og mest krystalklare have i verden, og her er Makarska absolut ingen undtagelse. De kilometerlange sandstrande sikrer, at der er plads nok til alle, både børnefamilier og festende unge.

Makarska – en diamant ved Adriaterhavet

Makarska er ”hovedstad” i den populære region Makarska Riviera, og med en beliggenhed helt ud til havet bliver forholdene for en badeferie ikke meget bedre.

Bevæger du dig ind i Makarska vil du bogstaveligt talt kunne se byens historiske udvikling. Makarska består af to halvdele: en gammel bydel i klassisk middelhavsstil samt en nyere bydel, som består af moderne hoteller, butikker, restauranter mv. Der er et væld af flotte og interessante historiske museer og monumenter at besøge, som eksempelvis Franciskanerklosteret eller blomster- og frugtmarkedet ved bymidten.

Rejs på opdagelsesrejse og fest i Kroatien

Ønsker du at udforske området omkring byen, er der dedikerede vandetursruter i bjergene bag byen. Kommer du højt nok op, vil udsynet over byen og det skinnende hav være en oplevelse, du sent glemmer. Er du særligt eventyrlysten, kan du prøve kræfter med en vildere tur igennem bjergene på mountain bike eller med en svævetur ned igen via. paragliding.

Ud over den smukke natur byder Makarska også på et sprudlende natteliv! Har du lyst til at slutte dagen af med en fest, er der barer og natklubber spredt ud over det meste af byen, hvor du kan danse, til solen står op. Tiltaler det dig ikke, kan andre kulturelle oplevelser såsom koncerter, kunst, kreative udstillinger eller teaterforestillinger måske friste.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Makarska

Afbudsrejser med Apollo
Afbudsrejser med Escapeaway
Afbudsrejser med Spies
Afbudsrejser med TripX

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Makarska?

Du kan rejse til Makarska med Apollo, Escapeaway, Spies og TripX. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Makarska?

Du kan rejse til Makarska fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Århus (Tirstrup) og Hamborg.

Er afbudsrejser til Makarska populære?

Ja, afbudsrejser til Makarska er populære. Vores brugere giver Makarska 4,5 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Makarska her

Hvad koster afbudsrejser til Makarska?

Prisen på afbudsrejser til Makarska skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 3115. Find den aktuelle pris lige her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.