Afbudsrejser til Hvar

Afbudsrejser til Hvar

Søger du efter en billig afbudsrejse til Hvar, kan du finde den her på Travelmarket. Er du til en afslappet ferie med det skønneste ø-liv, storslåede kroatiske badestrande, flotte, gamle landsbyer, oliventræer og et hav af aktiviteter og seværdigheder, så find en rejse til Hvar. Du må have en rigtig dejlig rejse til Hvar.

Forkæl dig selv og dine sanser med en rejse til Hvar

Bedøm rejsemål
4,6
(149 bedømmelser)
Den smukke ø Hvar ligger i det Adriatiske Hav ud for Kroatien og er blevet velsignet med en helt enestående natur. Med et væld af betagende strande, indbydende oliventrælunde, brusende vandfald, smukke lavendelmarker og meget mere, vil et eventyr på gå-ben eller cykeltur rundt på den solrige ø imponere hvem som helst. Føler man sig ekstra eventyrlysten, kan oplevelser såsom kajakroning, klippeklatring eller off-road jeep-safari også fås på Hvar.

En fed rejse i Kroatiens natur- og natteliv

Hvis man rejser hen til nogle af de større byer på øen, vil man opleve den uudtømmelige kulturelle arv, øen gemmer på. Monumenterne og arkitekturen vil føre dig på en rejse tilbage til øens spændende fortid, hvor den har været under styre af Venedig, Østrig, Napoleon osv.

Når opdagelsesrejsen inde på øens fastland begynder at kunne mærkes på kroppen, kan man roligt slappe af på en af de mange smukke og solrige strande, evt. under en parasol med en cocktail i hånden. Er der lidt for mange turister efter ens smag, står der taxabåde til rådighed, som kan føre rejsen videre ud til en af de andre omkringliggende øer.

Når nattetimerne nærmer sig, er der stadig rig mulighed for at skeje sig ud, især i Hvar Town. Hvar har været en populær turistattraktion i mange årtier, og der er således mange barer, natklubber, caféer o. lign., som har åbent det meste af natten og som glædeligt byder turister velkommen.

Afbudsrejse til Hvar - en sikker vinder

Hvad enten man er en familie med små børn eller man er en gruppe unge festglade mennesker, vil man ikke slå fejl med en rejse til Hvar. Med sin unikke blanding af frodigt Middelhavs-klima, betagende historisk og kulturel arv, lysende natteliv og fantastiske strande, er det sikkert at sige, at Hvar er en oplagt rejsedestination for enhver slags rejsende.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Hvar

Afbudsrejser med Escapeaway
Afbudsrejser med TripX

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Hvar?

Du kan rejse til Hvar med Escapeaway og TripX. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Hvar?

Du kan rejse til Hvar fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Århus (Tirstrup) og Hamborg.

Er afbudsrejser til Hvar populære?

Ja, afbudsrejser til Hvar er populære. Vores brugere giver Hvar 4,6 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Hvar her

Hvad koster afbudsrejser til Hvar?

Prisen på afbudsrejser til Hvar skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 5165. Find den aktuelle pris lige her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.