Afbudsrejser i juli – sammenlign priser og rejs billigt

Juli er danskernes store sommerferiemåned. Mange rejser sydpå uden at se sig tilbage, andre venter og ser, om de kan finde billige afbudsrejser i juli.

Er du én af dem der synes, at den danske sommer skal have en chance for at vise, hvad den dur til, inden du søger andre sandstrande? Så ved du af bitter erfaring, at det er svært at finde billige afbudsrejser i juli, hvis sommeren svigter.

Udvalgte afbudsrejser i juli

DaratsoCreta SunGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed
3.049,-Søg

KalamakiSaint TropeGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed
3.149,-Søg

RhodosSea MelodyGrækenland (8 dage)Toværelses lejlighed
3.243,-Søg

MalemeOlga ApartmentsGrækenland (8 dage)2-værelses lejlighed med balkon
3.249,-Søg

KretaUspecificeret - KretaGrækenland (8 dage)Uspecificeret
3.296,-Søg

Karpathos byTitaniaGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
3.299,-Søg

Ayia NapaPavliniaCypern (8 dage)2-værelses lejlighed
3.424,-Søg

LakkiVotsalakia Beach HotelGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse mod haven
3.424,-Søg

AlanyaUspecificeretTyrkiet (8 dage)Standardværelse
3.445,-Søg

ChaniaPardalakis LejlighederGrækenland (8 dage)STUDIO LARGE
3.446,-Søg

Rhodos byHelenaGrækenland (8 dage)Større 1-værelses lejlighed
3.474,-Søg

TavronitisSan Antonio LejlighederGrækenland (8 dage)Lejlighed(2 vær)
3.496,-Søg

AntalyaNovellaTyrkiet (8 dage)Toværelses lejlighed
3.498,-Søg

KorfuRossisGrækenland (15 dage)Etværelses lejlighed
3.558,-Søg

PlataniasBay View LejlighederGrækenland (8 dage)STUDIO
3.596,-Søg

Sunny BeachHotel Pomorie, Sunny BeachBulgarien (8 dage)Dobbeltværelse m.opredning morgenmad/Double room w.extra bed breakfast
3.695,-Søg

Golden SandsUspecificeret hotel Golden SandsBulgarien (8 dage)Dobbeltværelse
3.698,-Søg

Agia MarinaDimitra VillageGrækenland (8 dage)STUDIO
3.746,-Søg

FalirakiIrinnaGrækenland (8 dage)2-værelses lejlighed
3.849,-Søg

MolivosMarianthi ParadiseGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed med begrænset havudsigt
3.874,-Søg

Find flere afbudsrejser – klik her

I juli måned er vejret godt hele vejen rundt om Middelhavet. Her er 3 bud på gode rejsemål, hvor der oftes kan fås afbudsrejser i juli.

Mallorca - afbudsrejser til en charterfavorit
Mallorca – omkranset af strande | Find klassiske charterferier her

Mallorca har det hele – storartede strande, majestætiske bjerge, en rigdom af historiske bygningsmonumenter og kulturelle oplevelser, en kosmopolitisk storby, forlystelsesparker for hele familien og al den shopping du orker, når der også skal være tid til at slappe af og genoplade.

Mallorca er omkranset af dejlige strande. De ligger tættest omkring hovedbyen Palma, hvor der også er flest faciliteter. På den nordlige del af øen ligger Alcudia, Mallorcas mest familievenlige resort. Simpel strand og landlig charme finder du ved Cala Tuent på øens nordvestlige kyst. Und dig selv en udflugt ind i landet, fx til La Granja de Esporlas, en herregård fra det 17ende århundrede med museum, restaurant og smukke haver.

Rhodos – gamle byer og øde kyststrækninger | Søg rejser her

Takket være sin strategiske beliggenhed fik den gamle by Rhodos (grundlagt 407 f.Kr.) stor betydning som knudepunkt for handel og søfart i det østlige Middelhav. Siden da er det gået både op og ned. I dag er Rhodos et populært feriemål for både strandløver, vandrefugle og kulturgribbe.

Kilometerlange strande med småsten, små fredfyldte bugter og vige eller endeløse strandstrækninger med gyldent sand? Rhodos har dem alle, valget er dit. Mere end 35 af Rhodos’ strande er i øvrigt belønnet med blå flag for rent vand, høj sikkerhed og gode faciliteter. Inde i landet ligger Sommerfugledalen med frodig beplantning, et udbygget net af vandreruter og en henrivende labyrint af klukkende kilder.

Søg efter afbudsrejser i juli til AlanyaAlanya – på tærsklen mellem Europa og Asien | Find ferien her

Antalya regionen har været beboet lige fra ældste stenalder til i dag. Omkring 1200 f. Kr. tilhørte området pamfilierne, et indfødt folk, senere kom skiftende erobrere til, der alle har efterladt deres præg i form af bygningsværker og monumenter. Her er Middelhavsstemning, god mad, fest og farver, skøn natur og en unik kultur på tærsklen mellem Europa og Asien. Kom glad.

Alle strande i Alanya er offentlige; i alt 15 km kystlinje med et rigt udvalg af strande og badevand. For hver få kilometer ændrer stranden karakter, så du kan få en ny strandoplevelse hver dag i din ferie. Hvad enten vandet er mørkeblåt eller turkisfarvet, et det de fleste steder klart nok til, at du kan se havbunden, selv hvor der er flere meters dybde. Den middelalderlige fæstning er velbevaret og med overdådig havudsigt.

Afbudsrejser i juli med vores app

Med travelmarket.dk’s app på din telefon bliver du bedre kørende end nogensinde før, når det kommer til at finde afbudsrejser i juli. Med telefonen ved hånden kan du søge og bestille rejser lige meget hvor du er. Opret en eller flere prisagenter, vær åben og nysgerrig, så skal du nok finde noget sol til din ferie.
Hent app til Android her
Hent app til iPhone her

Hvad koster afbudsrejser i juli?

Afbudsrejser i juli kan både være billige og dyre. Det er typisk den måned, hvor afbudsrejser er højest hele året, og nogle få gange er det svært at få afbudsrejser til mindre end kr. 4.000,-. Omvendt kan du også være heldig at finde afbudsrejser til under kr. 1000,- i starten af måneden.

Topfoto (c) istockphoto / naumoid
Mallorca (c) istockphoto / SOMATUSCANI
Alanya (c) istockphoto / Olga_Gavrilova

Kommentarer til indlægget

 1. Afbudrejse i uge 29 og 30 til 2 voksne og 2 børn

  • Hej Liezyl,

   Travelmarket.dk er en rejsesøgemaskine, hvor du har få et overblik over de flybilletter og rejser, som er på markedet lige nu. Vi er ikke et rejseselskab der sælger rejser. Derfor kan vi desværre ikke give dig et tilbud på den ønskede rejse.

   Jeg vil anbefale dig, at du klikker her og laver en søgning i vores chartersøgemaskine. Når du har fundet en passende rejse, klikker du videre over til et charterbureau. Her kan du se, hvordan du kontakter selskabet og spørger, om de har lignende rejser til 2 voksne og 2 børn.

   Held og lykke med at finde en rigtig god rejse, og rigtig god ferie!

   De bedste hilsner fra Birgitte, Travelmarket

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.