Billige afbudsrejser til Bulgarien

Billige afbudsrejser til Bulgarien

Find en billig afbudsrejse til Bulgarien her på Travelmarket. Bulgarien byder på flotte strande og helt rent badevand, festligt natteliv, storslåede seværdigheder, dejligt byliv og meget venlig og imødekommende lokalbefolkning. Travelmarket ønsker dig en god ferie til Bulgarien.

Afbudsrejser til rejsemål i Bulgarien

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Find en billig afbudsrejse til Bulgarien

Bedøm rejsemål
4,6
(64 bedømmelser)
Find en billig afbudsrejse til Bulgarien
Med en billig afbudsrejse til Bulgarien kan du opleve de solrige, gyldne sandstrande, det reneste havvand, festligt natteliv og spændende kultur, eller du kan blive forkælet på et af landets utallige spa- og kursteder.

Bulgarien er et dejligt og billigt land at holde ferie i. Og uanset om rejser med børnene, med kæresten, veninden eller din ægtefælle, har Bulgarien noget at tilbyde jer alle sammen. De lokale er meget venlige, naturen er smuk, maden er god, og priserne er i bund, så det er bare med at finde en billig flybillet og komme af sted – du vil ikke fortryde det.

Varna

Varna i Bulgarien

Varna – byen med noget for enhver smag
Varna er Bulgariens tredje største by og den største by på Sortehavskysten. Varna er en moderne storby med et blomstrende kulturliv med både jazz-festival, festival for dukketeater, top-fodbold (med klubben Cherno More), fine gallerier og museer, og med glimrende muligheder for shopping. Varna kan byde på et glimrende hav-besøgscenter, hvor man kan se alt om de dyr og planter, der lever i Sortehavet. Og så er der delfin-show, som kan fornøje alle aldre. Lige ved Varna-strand er der et område med gode forlystelser for børn og barnlige sjæle, kaldet The Sea Garden.
Varna er en by med noget for enhver alder, pengepung og interesse, og den er også altid et besøg værd, hvis man bor ved en af den andre sortehavsstrande.

Sunny Beach

Sunny Beach / Bulgarien

Strand, sol og sjov ved Sunny Beach
De fleste danskere tager til Bulgarien for at opleve sortehavskystens magelige strandliv, og der er noget at komme efter. Mange kender efterhånden navnet på det største sortehavs-ressortområde i Bulgarien: Sunny Beach. Der er gang i livet på stranden hele dagen, og om natten er der fest, farver og sjov for alle pengene. Ved Sunny Beach er der lækker gylden sandstrand, så langt øjet rækker, og om sommeren er havet intet mindre end 26 grader varmt.
I 2011 fik stranden ved Sunny Beach den internationale pris, Det Blå Flag, for at have det bedste strand- og bademiljø.

Nessebar

Nessebar / Bulgarien

Nessebar og Pomorie – historiske byer med skønne strande
Nessebar er en mere end 3.000 år gammel by, der ligger lige ved siden af Sunny Beach. Byen har oplevet både det antikke Grækenland og Romerriget, og du kan se gamle ruiner rundt om i byen. Nessebar har to bydele. Det er i den nye bydel, hotellerne og de gode strande ligger, og vil du og familien have et godt måltid mad, er her utallige muligheder. Men ønsker du at finde en lille romantisk restaurant, er det en god idé at tage til den gamle og mere autentiske bydel.
Pomorie blev befolket for ca. 8.000 år siden, og byen spillede en vigtig rolle i området i Romerriget; her blev nemlig lavet mønter. Der er blevet udvundet salt fra Pomorie-søen i flere tusinde år, og mudder, salt og kildevand herfra menes at have helbredende og sundhedsfremmende egenskaber. Både Nessebar og Pomorie har spændende glimrende historiske museer, du kan også besøge et salt-museum i Pomorie, eller du kan se nogle af Nessebars mange, gamle, smukke kirker, hvis du trænger til at komme lidt væk fra standen i den hedeste eftermiddagsol.

Den anderledes Bulgariens-rejse

Er du til spa- og kurophold, så er Bulgarien lige landet for dig. Der findes utallige steder over hele landet, hvor du kan opleve de skønneste former for wellness. Der tilbydes for eksempel skønne mudderbehandlinger med lokale produkter, samt mulighed for at bade i pragtfulde, varme kilder.
Hvis det mere er udfordringer og anderledes oplevelser, der skal krydre din rejse til Bulgarien, så er der mange muligheder for det. Du kan blandt andet købe en togbillet og tage til Sofia, Bulgariens hovedstad, som altid er et besøg værd. Du kan også hoppe på toget til Bukarest i Rumænien, der ligger lige nord for Bulgarien, og se byen med de mange historiske minder. Du kan også tage over til de smukke Rila-bjerge, der er hjemsted for Balkans højeste bjerg, Musala. Her er der gode muligheder for både at vandre og klatre, og her lever blandt andet ulve, bjørne og vildsvin.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Bulgarien

Afbudsrejser med Balkan Holidays
Afbudsrejser med Escapeaway
Afbudsrejser med Spies
Afbudsrejser med Sunweb
Afbudsrejser med TripX
Afbudsrejser med TUI

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Bulgarien?

Du kan rejse til Bulgarien med Escapeaway, Spies, TripX og TUI. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Bulgarien?

Du kan rejse til Bulgarien fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup) og Hamborg.

Er afbudsrejser til Bulgarien populære?

Ja, afbudsrejser til Bulgarien er populære. Vores brugere giver Bulgarien 4,6 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Bulgarien her

Hvad koster afbudsrejser til Bulgarien?

Prisen på afbudsrejser til Bulgarien skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 4165. Find den aktuelle pris lige her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.