En person slapper af på en oppustelig madras i det krystalklare havvand under en blå himmel.

Billige flybilletter til Bulgarien

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Bulgarien

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Billige flybilletter til Burgas

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
15. jun 22. jun
CPH
BOJ
BOJ
CPH
Norwegian Air Direkte
Norwegian Air Direkte
Fra kr. 1.263,- Vælg
15. jun 17. jun
CPH
BOJ
BOJ
CPH
Norwegian Air Direkte
Wizz Air 1 stop
Fra kr. 1.643,- Vælg
1. jul 10. jul
CPH
BOJ
BOJ
CPH
Norwegian Air Direkte
Norwegian Air 1 stop
Fra kr. 1.821,- Vælg
11. jul 17. jul
CPH
BOJ
BOJ
CPH
Wizz Air 1 stop
Wizz Air 1 stop
Fra kr. 1.880,- Vælg

Billige flybilletter til Sofia

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
31. maj 2. jun
CPH
SOF
SOF
CPH
Wizz Air Direkte
Wizz Air Direkte
Fra kr. 627,- Vælg
31. aug 14. sep
CPH
SOF
SOF
CPH
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 834,- Vælg
18. aug 25. aug
CPH
SOF
SOF
CPH
Ryanair Direkte
Wizz Air Direkte
Fra kr. 895,- Vælg
19. jun 21. jun
BLL
SOF
SOF
BLL
Ryanair 1 stop
Wizz Air Ryanair 1 stop
Fra kr. 1.053,- Vælg
30. jun 14. jul
CPH
SOF
SOF
CPH
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 1.229,- Vælg

Billige flybilletter til Varna

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
1. aug 9. aug
CPH
VAR
VAR
CPH
Austrian Air 1 stop
Austrian Air 1 stop
Fra kr. 2.098,- Vælg
30. aug 15. sep
CPH
VAR
VAR
CPH
Wizz Air Bulgaria Air 1 stop
Bulgaria Air Wizz Air 1 stop
Fra kr. 2.116,- Vælg
2. aug 9. aug
CPH
VAR
VAR
CPH
Austrian Air 1 stop
Austrian Air 1 stop
Fra kr. 2.523,- Vælg
18. aug 30. aug
BLL
VAR
VAR
BLL
Turkish Airlines 1 stop
Turkish Airlines 1 stop
Fra kr. 2.908,- Vælg
10. sep 17. sep
BLL
VAR
VAR
BLL
Lufthansa 2 stop
Lufthansa 1 stop
Fra kr. 3.135,- Vælg

Billige flybilletter til Krumovo

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
8. jul 13. jul
BLL
PDV
PDV
BLL
SAS Air Bagan 2 stop
Air Bagan Wizz Air LOT 3 stop
Fra kr. 4.608,- Vælg

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Bulgarien

Hvad koster flybilletter til Bulgarien?

Flybilletter til Bulgarien koster normalt mellem kr. 300 og kr. 1.300. Vores brugere har fundet flybilletter helt ned til kr. 264.

Hvilke lufthavne er det billigst at flyve til i Bulgarien?

Den billigste by at flyve til i Bulgarien er normalt Sofia, men du kan også finde billige flybilletter til Varna og Burgas.

Hvor er det billigst at flyve fra, hvis jeg skal på en billig rejse i Bulgarien?

Det er ikke så vigtigt, hvilken by du flyver fra, når du skal til Bulgarien. Der er både billige flyrejser fra Billund, København og Aarhus. Sammenlign priser her på Travelmarket.

Hvilke flyselskaber flyver til Bulgarien?

EasyJet, Ryanair, LOT, Austrian Air, Swiss og KLM er nogle af de flyselskaber, som du kan flyve med, når du tager på flyrejser til Bulgarien.

Hvor lang tid tager en flyrejse til Bulgarien?

En direkte flyvning fra Danmark til Bulgarien tager cirka 3 timer. Skal du have et stop undervejs, kan rejsen tage fra 5 timer og opefter.

Bedøm rejsemål (248 bedømmelser)
4.5

Bulgarien byder på meget mere end du tror

Bulgarien er mere end Summer in Sunny Beach. Her finder du vilde, begroede bjerge med afsidesliggende landsbyer, charmerende klostre, moderne og pulserende byer og ikke mindst lange, sandstrande. Find billige billetter til Bulgarien og bliver rigt belønnet. Så find en billig flybillet til Bulgarien og tag afsted.

Hav så langt øjet rækker

Det er ikke svært at forstå, hvorfor så mange har forelsket sig i Bulgarien. Hvert år valfarter turister til de smukke strande, der ligger langs Sortehavets kyst. Strandene byder på resorter, der kan konkurrere med de bedste mediterranske destinationer, og Bulgarien er det perfekte sted at slappe af og få lidt sol på huden. Hvis du ikke er til parasoller og jetski kan man finde et væld af små kystbyer, der er oplagte at besøge for børnefamilien. Her finder du gamle byer med brosten og traditionelle træhuse.

Det spirituelle Bulgarien

Bulgarien har en lang tradition for religiøs kunst, så uanset hvor du befinder dig, vil du kunne nyde de smukke og tidsløse ikoner, der smykker museer, kirker og klostre over hele landet. For at få den fulde effekt af de smukke ikoner, kan du med fordel træde ind i en Ortodoks kirke, hvor de vil være oplyst af et hav af stearinlys. Er du historisk interesseret, kan du kigge efter de kirker, der blev bygget under det Ottomanske rige, de er bevidst diskrete i deres arkitektur.

Bjerge, bjerge og flere bjerge

Bulgarien har mange bjerge og er derfor, naturligvis, et skønt sted at holde ferie, hvis du er glad for at vandre. Der er massevis a vandrestier og –hytter, der gør det mere end nemt for besøgende at nyde landes rige og varierede landskab. Du finder uspolerede bjergsøer, kæmpe skove, vandfald og boblende strømme – og er du heldig kan du spotte bjørne, ulve og lynx.

Fortidslevn

Bulgarien har en lang og voldsom historie, så det er ikke overraskende, at der stadig er ruiner fra fordums tid, der minder om de civilisationer, der bade har haft fremgang og mødt modgang her. Trakerne efterlod sig mange spor gennem Bulgarien, blandt andet kan du se masser af gravkamre for deres konger og adelsfolk. Du kan også finde spor efter oldgamle græske og hellenistiske kolonier langs kysten, og andre steder kan du se forte, badehuse og teatre fra da det romerske kejserrige var på sit højeste.

Sofia

Bulgariens største by hedder Sofia, men på trods af byens størrelse er den nem at navigere og utroligt charmerende. Byen er kompakt og det er en fornøjelse at slentre rundt og nyde byen. Faktisk bliver byen lidt forsømt af turister, der enten er på vej til stranden eller til et ski-resort. Det er en skam, for Sofia er noget helt specielt. Stemningen er ung og pulserende, og Sofia er bestemt ved at markere sig som en trendy storby på lige fod med andre storbyer i Europa. Der er en stemning fra gammel tid i Sofia, der er spredt Ottomanske moskéer, løgkuplede kirker og monumenter for den Røde Armée ud over byen. Men i samme åndedrag som man tager disse steder ind, kan man også se femstjernede hoteller, trendy barer og klubber og ikke mindst skinnende nye shoppingcentre. Ikke alene kan du få mættet din kulturelle sult i Sofia, det er også en grøn by med masser af parkområder indenfor bygrænsen, der indbyder til afslapning efter eksempelvis en hård shoppetur. Der er også mulighed for at spille på et af de nye casinoer og at kigge efter flashy biler med tonede ruder. Hvis man er til den slags.

Burgas

Som sin søster Sofia bliver Burgas tit overset af turister, som er på vej videre til stranden eller en af de mere historisk tunge byer langs kysten, men det er en pæn og velholdt by, fuldt af liv, lækre gågader, nærmest tomme strande og et par interessante museer. Men man kan med fordel holde sig til bymidten, for der sker ikke vildt meget i forstæderne. Det er en god base at udforske den sydlige kyst fra. Hvis man er vild med natur og måske ornitologisk interesseret, kan det dog godt betale sig at bevæge sig lidt ud af byen, her ligger fire smukke søer, der tiltrækker et rigt fugleliv. En billig flybillet til Burgas eller et andet sted ved Sortehavet er ofte en af de billigste veje ind i Bulgarien med fly

Varna

Bulgariens tredjestørste by er Varna, der også er et maritimt center. Dette gør Varne til en af de mest interessante storbyer på Sortehavets kyst. Byen er en kombination af havneport, søport og strandresort, så det er muligt at slappe af i moderne luksus her mens man stadig kan nyde byen og landets historie. Desuden er der en kæmpe park og en lang strand at slappe af i og på. Har du brug for eller blot lyst til at skrue ekstra op for afslapning, kan du med fordel udforske Bulgariens største romerske badekompleks i byens centrum.

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Bulgarien:
København til Sofia
25. maj til 29. maj fra kr. 208,-

De mest populære lufthavne i Bulgarien

Populære rejsemål i Østeuropa