Flyv til enestående Riga

Billige flybilletter til Riga

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Riga

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.

Flyv til enestående Riga

Letlands hovedstad Riga, hvor den strålende flod Daugava snor sig igennem, er kendt som de baltiske landes sværvægter; en charmerende storby, der i sjældent set grad formår at kombinere det traditionelle med modernitetens præg, så en vibrerende atmosfære byder dig velkommen i Riga.

Hovedstaden er anderledes, spændende, historiske, kulturel, ung og mystisk. Hos os kan du finde billige flybilletter til Riga, og hovedstadens prisniveau er generelt lavt. Byens arkitektoniske Art-Nouveau udtryk tiltrækker studerende og interesserede fra hele verden, dens farverige natteliv tiltrækker ungdommen og byens Old Town er på UNESCOs liste over verdensarven. Der findes ingen byer som Riga.

Som en klassisk storby bugner Riga af spændende, alternative, anderledes, sofistikerede, klassiske og moderne kvarterer – enhver rejsende kan finde sin plads i denne hovedstad. Og som en af de eneste europæiske hovedstæder, har Riga et blomstrende strand- og promenade liv. På den måde kan alle behov sammensættes og opfyldes med rejsen til Riga.

Riga for hele familien

Riga udmærker sig som en ideel destination for hele familien. Det kulturelle liv blomstrer stærkt, og museer, gallerier og historiske monumenter skyder frem imellem de utroligt smukke Jugend-stil huse over hele byen. En kort tur væk fra centrum, til området Jurmala, byder på sjove oplevelser for børn og legende sjæle. Her finder man Nordeuropas største vandland, samt den kilometerlange riviera, der slår selv de smukkeste i Frankrig.

Riga for ungdommen

Rigas alternative og inspirerende miljø har åbnet op for mange spændende kvarterer, hvor hippe caféer, vintage tøjbutikker, barer, natklubber og de lokales venlige sind muliggør sjove og lange aftener i godt selskab. Prisniveauet ligger under halvdelen af det danske, og med billige flybilletter kan man komme på spændende ferie i en opblomstrende storby.

Riga er for alle.

Andre populære lufthavne for flyrejser til Letland

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.