Lille Letland byder på store oplevelser

Billige flybilletter til Letland

Fra
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsetype: Retur
Billettype: Economy
Søg med flere afrejselufthavne
Vi sammenligner flypriser fra.... Sammenlign flybilletter fra hundredevis af selskaber og mange, mange flere
Bedøm rejsemål
4
(1 bedømmelse)

Lille Letland byder på store oplevelser

Flybilletter til Letland er ofte overraskende billige, og et besøg Letlands hovedstad, Riga, kan sagtens være et godt alternativ til en storbyferie et andet sted i Europa. Lille Letland byder nemlig på store oplevelser.

Letland er lidt større end Danmark, og dermed er landet dejligt overskueligt at rejse rundt i. Uanset hvad du vil se i Letland, kan det nås på en kortere ferie. Så det er bare med at få booket en flybillet til Letland og komme afsted. Herunder fortæller vi om nogle af de bedste oplevelser du vil få i Letland.

Rigas gamle bydel

Den gamle bydel i hovedstaden Riga er bestemt et besøg værd. Bydelen dækker et lille område i det centrale Riga, og det er fyldt med smukke, gamle middelalderlige huse og bygninger.

Cesis

Byen Cesis er en af de flotteste i Letland. Her finder du for eksempel et gammelt middelalderslot, og der er en skøn, romantisk atmosfære i byen.

Rundale-paladset

I det sydelige Letland ligger Rundale-paladset, hvor der blandt andet ligger et fint museum. Paladset er et flot eksempel på barok- og rokoko-arkitektur i Letland.

Aglona-kirken

Hvert år samles pilgrimme fra hele verden ved Aglona-kirken med de 60 meter høje tårne for at mindes Jomfru Marias opstigning til himlen. Aglona-kirken ligger i den lille by Aglona i det sydøstlige Letland.

Jurmala

Jurmala ligger kun 25 kilometer fra hovedstaden, Riga, og her kan du nyde Letlands dejlige Østersø-strande. Nær byen Ventspils er der også et dejligt strandområde.

Kuldiga

Kuldiga er en lille, malerisk by med flotte træhuse og smalle gader og stræder. Byen byder også på Europas bredeste vandfald.

Nationalparken Gauja

Der er naturligvis også skønne naturoplevelser i Letland. Er du til en god vandretur, kan det klart anbefales at tage forbi Gauja-nationalparken.

Det er nemt at finde billige fly til Letland

Med vores flysøgemaskine (ovenfor) har vi gjort det nemmere for dig at finde den rigtige flybillet til Letland. Søg gerne på flere forskellige ud- og hjemrejsedage, tjek forskellige afrejselufthavne og søg udenfor højsæsonen, så er du godt på vej til at finde den billigste flybillet.

De mest populære lufthavne i Letland

Find rejsen til Letland her

Rejsetilbud
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK