Billige flybilletter til Letland

Billige flybilletter til Letland

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Letland

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.
Bedøm rejsemål (196 bedømmelser)
4.6

Lille Letland byder på store oplevelser

Flybilletter til Letland er ofte overraskende billige, og et besøg Letlands hovedstad, Riga, kan sagtens være et godt alternativ til en storbyferie et andet sted i Europa. Lille Letland byder nemlig på store oplevelser.

Letland er lidt større end Danmark, og dermed er landet dejligt overskueligt at rejse rundt i. Uanset hvad du vil se i Letland, kan det nås på en kortere ferie. Så det er bare med at få booket en flybillet til Letland og komme afsted. Herunder fortæller vi om nogle af de bedste oplevelser du vil få i Letland.

Rigas gamle bydel

Den gamle bydel i hovedstaden Riga er bestemt et besøg værd. Bydelen dækker et lille område i det centrale Riga, og det er fyldt med smukke, gamle middelalderlige huse og bygninger.

Cesis

Byen Cesis er en af de flotteste i Letland. Her finder du for eksempel et gammelt middelalderslot, og der er en skøn, romantisk atmosfære i byen.

Rundale-paladset

I det sydelige Letland ligger Rundale-paladset, hvor der blandt andet ligger et fint museum. Paladset er et flot eksempel på barok- og rokoko-arkitektur i Letland.

Aglona-kirken

Hvert år samles pilgrimme fra hele verden ved Aglona-kirken med de 60 meter høje tårne for at mindes Jomfru Marias opstigning til himlen. Aglona-kirken ligger i den lille by Aglona i det sydøstlige Letland.

Jurmala

Jurmala ligger kun 25 kilometer fra hovedstaden, Riga, og her kan du nyde Letlands dejlige Østersø-strande. Nær byen Ventspils er der også et dejligt strandområde.

Kuldiga

Kuldiga er en lille, malerisk by med flotte træhuse og smalle gader og stræder. Byen byder også på Europas bredeste vandfald.

Nationalparken Gauja

Der er naturligvis også skønne naturoplevelser i Letland. Er du til en god vandretur, kan det klart anbefales at tage forbi Gauja-nationalparken.

Det er nemt at finde billige fly til Letland

Med vores flysøgemaskine (ovenfor) har vi gjort det nemmere for dig at finde den rigtige flybillet til Letland. Søg gerne på flere forskellige ud- og hjemrejsedage, tjek forskellige afrejselufthavne og søg udenfor højsæsonen, så er du godt på vej til at finde den billigste flybillet.

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Letland:
Billund til Riga
12. april til 16. april fra kr. 242,-

De mest populære lufthavne i Letland

Populære rejsemål i Østeuropa

Find rejsen til Letland her

Find inspiration til Letland her

Læs mere om Letland på vores blog