Kvinde ser ud over havet fra et cruiseskib, mens hendes hår blafrer i vinden under en strålende blå himmel.

Hvad koster krydstogter? Find svaret her

Birgitte Oxlund
Overvejer du at tage på et krydstogt, men er du usikker på, hvad meget et krydstogt koster, og hvad en sådan rejse inkluderer. Her kan du skabe dig et overblik over priserne på krydstogter til de mest populære krydstogtsdestinationer, se aktuelle cruisetilbud og få at vide, hvad du skal være opmærksom på, når du sammenligner priser på krydstogter.

To mennesker står ved rælingen på et skib og kigger på solnedgangen over havet.Norges fjorde? Baltikum og St. Petersborg? Grækenland og Italien? St. Croix og Jamaica? Dubai og Oman? På et krydstogt oplever du flere lande og byer på kort tid, og en af de store fordele er, at du ikke pakker ud mere end én gang.

Her får du gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, inden du køber en krydstogtsrejse. Samtidig får du frapriser på de mest populære cruisedestinationer.

Ligesom på alle andre rejser, er der høj- og lavsæsoner på krydstogtsrejser, så det vil selvfølgelig være dyrere, når der er højsæson på de forskellige destinationer.

Hvad er inkluderet i en krydstogtsrejse?

Når du skal sammenligne krydstogtstilbud fra forskellige rejsebureauer, skal du være meget opmærksom på, hvad der er inkluderet i det enkelte tilbud. Der kan nemlig være flere årsager til, at et cruisetilbud er meget billigt.

En kvinde med solbriller og et barn med en rød og gul trøje står ved rælingen på en båd med havet i baggrunden.

De fleste krydstogter er inklusiv:

– Krydstogtet
– Ophold i valgt kahytstype
– Helpension i udvalgte restauranter
– Vand, kaffe, the & juice til måltider
– Roomservice i kahytten
– Fri adgang til de fleste faciliteter og eventuelt underholdning ombord
– Alle gebyrer, skatter & afgifter. Hos nogle rederier kommer der fx tillæg for drikkepenge/servicecharge. Hos andre rederier er alle gebyrer inkluderet i prisen.

Læs også: Overvejer du krydstogt? Her får du gode råd fra tre seksperter

Uanset hvor din krydstogtsrejse skal gå hen, bør du sørge for at få svar på disse spørgsmål:

1. Er transporten til skibet indeholdt i prisen?

Hvis du skal rejse på krydstogt i Europa, kan nogle af krydstogtstilbuddene være med afrejse fra København. Hvis du skal længere væk, er rigtigt mange tilbud eksklusiv fly fra Danmark og retur samt transfer til skibet.

Du bør overveje, om du selv vil arrangere transporten til skibet. Hvis afrejsestedet ligger i Europa, kan du vælge at køre dertil i bil. Det er vigtigt, at du har det med i dine beregninger, hvis du skal lægge prisen på flybilletter oven i fraprisen. Det kan nemlig til tider betyde en stor ekstra udskrivning. Hvis de billigste og bedste flybilletter er med ud- eller hjemrejse flere dage før eller efter dit krydstogt, er det oplagt at kombinere krydstogtet med en storby- eller badeferie.

2. Hvad betyder det, at krydstogtsrejsen er all Inclusive?

Kan du spise på alle eller kun på udvalgte restauranter? Er drikkevarer også inklusiv i prisen? Der findes nogle rederier, hvor drikkevarer også er inkluderet. Du kan også være heldig at finde et tidsbegrænset cruisetilbud, hvor du kan få en drikkepakke med i købet, hvis du bestiller inden en bestemt dato. Oftest er drikkevarer dog noget, som du skal tilkøbe.

3. Hvilken standard har krydstogtsskibet?

Stort krydstogtskib sejler på roligt vand under en klar blå himmel.

Her kan det være vigtigt at undersøge, hvor gammelt og veludstyret krydstogtsskibet er.

Fornemmelsen af komfort er ofte væsentligt bedre på et skib, som er splinternyt frem for et, som er 10-15 år gammelt. Det er også meget forskelligt, hvor mange faciliteter du kan finde ombord på de forskellige krydstogtsskibe, og hvilken standard de har. De fleste krydstogtsskibe rummer swimmingpools og fitnesscenter. Derudover kan du være heldig bl.a. at finde specialrestauranter, børneområder, teatre, løbebaner, sportshaller, biografer og spaafdeling.

4. Hvilken kahytstype er inkluderet i prisen?

Frapriserne er oftest angivet for en indvendig kahyt. Du skal betale ekstra for at blive opgraderet til en udvendig kahyt med udsigt eller måske endda en balkon eller suite. Det er vigtigt, at du gør dig klart, hvilken komfort du ønsker! Måske vil du opleve, at de 1.000-2.000 kroner, som du skal betale ekstra for en kahyt med udsigt, er givet godt ud, fordi du får så mange ekstra oplevelser.

5. Er rejsen inklusiv en eller flere udflugter undervejs?

Cruisetilbuddene er oftest eksklusiv udflugtspakker. Husk derfor altid at påregne mindst et par tusinde kroner ekstra, hvis du vil med på udflugter. Hvis du overvejer selv at arrangere dine udflugter, kan du med fordel tjekke alternativer på Google, inden du bestiller. For eksempel findes der selskaber som cruisingexcursions.com, som har specialiseret sig i ture, men du kan også arrangere din egen skræddersyede tur.

6. Hvilken rute sejler krydstogtskibet?

En person iført en lyserød t-shirt står med ryggen til kameraet og kigger ud over et landskab med bjerge og vand.

For eksempel kan en krydstogtsrejse i Middelhavet være mange ting. Måske inkluderer et billigt cruisetilbud færre kendte anløbshavne i forhold til de dyrere tilbud. Nogle cruiseskibe er også længere tid på havet og besøger derfor færre steder.

7. Er rejsen inklusiv dansk rejseleder?

Hvis ja, vil prisen på krydstogtet altid være en del højere. Men det er måske givet godt ud, hvis du føler dig tryg og får mere ud af rejsen.

8. Hvordan betaler du ombord?

Det vil typisk være sådan, at alle de køb, som du foretager, vil blive ført på din kahytskonto, som afregnes med et kreditkort i slutningen af din rejse. På de fleste skibe er det muligt at følge dit forbrug på kahyttens tv under rejsen eller ved henvendelse i receptionen.

Hvad koster krydstogter til populære krydstogtsdestinationer?

Nedenfor finder du en kort beskrivelse af de mest populære destinationer samt frapriser og eventuelt ting, som du skal være opmærksom på. Der findes utroligt mange kombinationsmuligheder og steder at besøge, så det gælder om at finde det krydstogt, der passer lige til dig.

Hvad koster krydstogter til Norge?

En fjord omgivet af høje bjerge med frodig vegetation, to krydstogtskibe ligger ankret ved en lille by ved vandkanten.

På et krydstogt til de norske fjorde kommer du til at opleve Norges spektakulære kystlinje fra første parket.

Det skulle være en uforglemmelig oplevelse at nyde de fantastiske panoramaudsigter fra dækket og tage på spændende naturudflugter i land. Derfor kalder mange globetrottere den norske vestkyst for en af verdens smukkeste kyststrækninger.

Afrejsesteder og destinationer

Krydstogter til Norge er ofte med afrejse fra København, og de mest populære anløbshavne er Geiranger, Bergen, Kirkenes, Kristiansand, Ålesund og Hellesylt. Her skal du virkelige lægge mærke til, hvilke byer cruiseskibet besøger. De billigste krydstogter til Norge besøger færre steder i Norge og måske et par steder i Danmark eller Tyskland.

Rejseperiode

Rejseperioden for krydstogter til Norges fjorde er efterhånden året rundt. Men højsæsonen løber fra slutningen af maj til midten af september.

Priser på krydstogter i Norges fjorde

De billigste rejser er med Hurtigruten. Og frapriserne ligger fra omkring 5.000 kroner pr. person ved 2 voksne. Ønsker du at rejse lidt bedre og måske med dansk rejseleder? Så ligger fraprisen på ca. 6.500 kroner.

Hvad koster krydstogter til Østersøen?

En stor færge sejler i en bred flod eller havn med bygninger og træer i baggrunden under en delvist skyet himmel.

Hvis du er historisk interesseret, er det oplagt at vælge et krydstogt i Østersøen. På et af disse krydstogter vil du typisk besøge Stockholm, Skt. Petersbor og en af de smukke hovedstæder i Baltikum og dermed opleve kultur og historie i massevis. De senere år er Helsinki blevet tilføjet til flere og flere krydstogter i Østersøen.

Afrejsesteder

En af fordelene ved krydstogter i Østersøen er, at de ofte er med afrejse fra København. Der kan også være enkelte rejser med afrejse fra Stockholm.

Afrejseperioder

Krydstogter i Østersøen er hovedsageligt med afrejse i sommerhalvåret, og de bliver sat til salg i starten af året.

Priser på krydstogter i Østersøen

Priserne for krydstogter i Østersøen (med afrejse fra København) ligger typisk fra godt 6.000 kroner ved 2 voksne. Hvis du ønsker at rejse med en erfaren danske rejseleder starter prisen typisk omkring 11.000 kroner.

Du kan sammenligne priser på krydstogter til Baltikum og St. Petersborg her.

Hvad koster krydstogter til Middelhavet?

En malerisk udsigt med hvide bygninger på en skråning, et krydstogtskib og en færge i havet, samt en lille ø i baggrunden under en klar blå sky.

Krydstogtsferier i Middelhavet er utroligt populære året rundt.Hvis du og din familie har forskellige interesser, vil et krydstogt i Middelhavet måske være noget for dig. Du kan nemlig vælge varierede anløbshavne med idylliske øer og pragtfulde strande samt storbyer med shopping og fascinerende historie og kultur.

Afrejsesteder på krydstogter

Mange af krydstogtskibene har afrejse fra Savona, Barcelona, Civitavecchia (Rom), Marseille eller Venedig. Hvis du selv skal arrangere dine flybilletter til afrejsestedet, er der stor forskel på, om du skal rejse til fx Barcelona eller Venedig, som du kan nå direkte med flere lavprisselskaber, eller om dit skib sejler fra Marseille.

Afrejseperioder

I sommerhalvåret kan du følge en rute, som ofte indbefatter de græske øer såsom Santorini og Korfu, de italienske øer Sardinien og Sicilien, og mange skønne sydeuropæiske byer såsom Rom, Barcelona og Venedig.

I vinterhalvåret kan du bl.a. sejle til De Kanariske Øer og Madeira.

Priser på krydstogter i Middelhavet

Priserne på krydstogter i Middelhavet varierer meget afhængig af, hvor mange stop krydstogtsskibet gør undervejs, og hvor kendte og populære de besøgte destinationer er.

Frapriserne er typisk ekskl. fly og ligger i prislejet 3.000-6.000 kroner pr. person for en indvendig kahyt.

Der findes også lidt dyrere cruisetilbud, hvor du flyver til et sydeuropæiske afrejsested, og hvor ruten er tilrettelagt således, at du slutter din rejse i København. De priser, som jeg har fundet, starter ved ca. 7.000 kroner.

Middelhavskrydstogter med børn

En lille pige med pink badedragt og badebriller sidder på kanten af en swimmingpool med en oppustelig badering.

Rejser du med børn, kan et krydstogt være et godt alternativ til en charterferie. Frapriserne er nemlig lavere pr. person, når du rejser med børn, fordi I kan dele en tre- eller firemandskahyt.

Læs også: Krydstogt med familien – få tips og bliv inspireret her.

Nogle af rejsebureauerne har cruisetilbud, hvor du kun betaler fra 998 kroner for børn under 18 år.

Hvad koster krydstogter til De Forenede Arabiske Emirater?

Når du vælger De Forenede Arabiske Emirater, vil du bl.a. opleve storbyer med ufattelig luksus, smukke bjerglandskaber, hyggelige markeder, imponerende historie og stemninger fra 1001 nats eventyr.

En person, der ligger på en blå- og hvidstribet liggestol på et skibsdæk, nyder udsigten over havet under en skyfri himmel.En sejlrute i De Forenede Arabiske Emirater vil typisk indeholde disse steder: Dubai, Abu Dhabi, Khor, Muscat og Khasab.

Afrejsesteder

Krydstogterne starter og slutter ofte i Dubai. Når du skal på krydstogt rundt blandt De Arabiske Emirater, er flybilletten ofte ikke inkluderet i prisen. Derfor vil det være oplagt at kombinere krydstogtet med en bade- og shoppingferie i Dubai.

Afrejseperioder

Selv om der er solskin året rundt, er krydstogterne i dette område især populære i vinterhalvåret.

Priser på krydstogter til Dubai og De andre Forenede Arabiske Emirater

Krydstogterne til De Forenede Arabiske Emirater er på niveau med et krydstogt i Caribien. Priserne ligger typisk fra godt 5.000 kroner for et 8-dages krydstogt, ekskl. fly t/r. Hvis du ønsker en krydstogtsrejse inkl. fly t/r kan du få en rejse fra omkring 8.000 kroner.

Hvad koster krydstogter til Caribien?

En kvinde i rødt badetøj ligger på en gul luftmadras i vandet, mens hun smiler og har solbriller på, og i baggrunden ses en stor båd.

På et krydstogt til Caribien vil du besøge mange spændende destinationer og udforske forskellige kulturer, og du har dermed muligheden for at kombinere oplevelsesferie med badeferie.

Et krydstogt i Caribien er selvfølgelig lig med flotte strande og turkisblåt havvand, og der er et utal af kombinationsmuligheder, når du skal vælge hvilke paradisiske steder du gerne vil besøge. Din sejlrute kunne fx inkludere et eller flere af disse eksotiske steder: Dansk Vestindien, Cozumel, Den Mexikanske Riviera, Bahamas, Jamaica, Barbados og Tobago.

Krydstogtets afrejsested

Udsigt fra et skib over en smuk blå lagune med en strand og bygninger i baggrunden.

Mange af krydstogterne har afrejse fra Galveston i Texas eller havne i Florida såsom Miami, Fort Lauderdale eller Port Canaveral.

Hvis du selv vil arrangere rejsen derover, vil det derfor være oplagt at kombinere dit cruise med et ophold i Florida eller Texas.

Afrejseperioder

Krydstogtsferier til Caribien er attraktive det meste af året – dog især i vinterhalvåret.

Priser på krydstogter i Caribien

Det er meget svært at oplyse en frapris på krydstogter i Caribien, fordi der er så mange tilbud, og de er så ufatteligt varierede. Du kan fx få 4-dages krydstogter, ekskl. fly t/r fra ca. 2.300 kroner. Hvis du vil på et 7-nætters cruise starter priserne typisk omkring 4.700 kroner. Hvis du vil købe en krydstogtsrejse, hvor flyet er inkluderet, kan du fx komme afsted i 13 dage fra 11.998,-. Hvis du foretrækker at rejse med en dansk rejseleder, vil fraprisen for en 16-dages krydstogtsrejse inkl. fly t/r og dansk rejseleder ligge omkring 20.998 kroner.

Læs også: Krydstogt i Caribien – Hvorhen, hvordan, hvornår m.m.

Hvordan køber jeg et krydstogt rundt i verden?

En flod omgivet af snedækkede bjerge set fra en båd med glasrækværk under en klar blå himmel.

Når de fleste danskere skal købe en krydstogtsrejse, vælger de at købe den hos et dansk rejsebureau, som arrangerer selve krydstogtsrejsen. Det er meget forskelligt, om de vælger at købe transporten til krydstogtsskibet hos rejsebureauet eller, om de selv arrangerer den.

Hvis du vil se niveauet på flypriser til det afrejsested, hvorfra dit krydstogtsskib sejler, kan du lave en søgning i vores flysøgemaskine her.

Når du nærlæser et cruisetilbud, skal du huske at tjekke, om tilbuddet inkluderer fly t/r.

Norge
Krydstogt fra København til De Norske Fjorde med MSC Euribia - 7 nætterKøbenhavn - Norge7 dage
Fra4.459,-Vælg
Danmark
Krydstogt til Baltikum med MSC Poesia - 6-9 nætterKøbenhavn - Danmark9 dage
Fra5.699,-Vælg
Krydstogt fra København i Nordeuropa med MSC CruisesKøbenhavn - 8 dage
Fra5.809,-Vælg
Tyskland
Rhinen · Julemarkedskrydstogt · 2024 (m/bus)Sjælland - Tyskland5 dage
Fra6.999,-Vælg
Krydstogt i Nordeuropa med CostaKøbenhavn - 7 dage
Fra8.404,-Vælg
Spanien
De Kanariske Øer 7 nætter med MSC inkl. fly!København - Spanien8 dage
Fra9.059,-Vælg
Holland
Holland · Nytårskrydstogt · 2024Sjælland - Holland6 dage
Fra9.199,-Vælg
Frankrig
Seinen - Flodkrydstogt m/ All InclusiveKøbenhavn - Frankrig5 dage
Fra9.999,-Vælg
Kroatien
Krydstogt i Kroatiens skærgård m/Split + DubrovnikKøbenhavn - Kroatien8 dage
Fra11.998,-Vælg
Frankrig
Rhinen · Nytårskrydstogt med All Inclusive · 2024Sjælland - Frankrig7 dage
Fra11.999,-Vælg
Tyskland
Rhinen · Nytårskrydstogt med All Inclusive · 2024Sjælland - Tyskland7 dage
Fra11.999,-Vælg
Kroatien
Krydstogt i Adriaterhavets ø-rige m/halvpensionKøbenhavn - Kroatien8 dage
Fra12.498,-Vælg
Egypten
Rundrejse i Egypten med nilkrydstogt og CairoKøbenhavn - Egypten7 dage
Fra13.450,-Vælg
Egypten
Krydstogt, badeby & KairoKøbenhavn - Egypten10 dage
Fra13.950,-Vælg
Kroatien
Cykling og krydstogt i Adriaterhavet - Krydstogt med dansk rejselederKøbenhavn - Kroatien8 dage
Fra13.990,-Vælg
Frankrig
Livsnyderkrydstogt ved Bordeaux · All Inclusive på 5* skibKøbenhavn - Frankrig7 dage
Fra15.999,-Vælg
Norge
Nordlyseventyr m/Hurtigruten · Bergen - KirkenesKøbenhavn - Norge8 dage
Fra15.999,-Vælg
Portugal
Krydstogt på Dourofloden – fra Porto til vinlandetKøbenhavn - Portugal8 dage
Fra16.698,-Vælg
Egypten
Med nattog gennem EgyptenKøbenhavn - Egypten12 dage
Fra16.750,-Vælg
Egypten
Livet på Nilen – Cairo og minikrydstogt fra Luxor til Aswan København - Egypten8 dage
Fra16.998,-Vælg
Slovenien
Donau · Nytårskrydstogt · All Inclusive · 2024København - Slovenien8 dage
Fra16.999,-Vælg
Ungarn
Donau · Nytårskrydstogt · All Inclusive · 2024København - Ungarn8 dage
Fra16.999,-Vælg
Østrig
Donau · Nytårskrydstogt · All Inclusive · 2024København - Østrig8 dage
Fra16.999,-Vælg
Portugal
Krydstogt på Douro - Portvinsruten m/helpens. - 8 dgKøbenhavn - Portugal8 dage
Fra17.499,-Vælg
Egypten
Nefer Nefer - Flodkrydstogt med dansk rejselederKøbenhavn - Egypten10 dage
Fra17.990,-Vælg
Bulgarien
Donau · Krydstogt: 7 lande og 4 hovedstæderKøbenhavn - Bulgarien11 dage
Fra18.999,-Vælg
Kroatien
Donau · Krydstogt: 7 lande og 4 hovedstæderKøbenhavn - Kroatien11 dage
Fra18.999,-Vælg
Serbien
Donau · Krydstogt: 7 lande og 4 hovedstæderKøbenhavn - Serbien11 dage
Fra18.999,-Vælg
Slovakiet
Donau · Krydstogt: 7 lande og 4 hovedstæderKøbenhavn - Slovakiet11 dage
Fra18.999,-Vælg
Rumænien
Donau · Krydstogt: 7 lande og 4 hovedstæderKøbenhavn - Rumænien11 dage
Fra18.999,-Vælg

Hvis du har brug for rådgivning, kan du også vælge at kontakte et rejsebureau, som arrangerer krydstogtsrejser. Du finder en liste med specialister inden for krydstogtrejser her.

Her kan du også få flere gode råd om, hvad du skal kigge efter, inden du booker et krydstogt.

Fotos:
Topfoto © istockphoto / BraunS
Solnedgang © istockphoto / Joel Carillet
Mor og datter på dæk © istockphoto / Paha_L
Krydstogtsskib © istockphoto / jgroup
Udsigt © istockphoto / searagen
Norges fjorde © istockphoto / Marco Saracco
Stockholm © istockphoto / ManuelVelasco
Santorini © istockphoto / Olga_Gavrilova
Vin på dækket © istockphoto / Lise Gagne
Pige ved pool © istockphoto / travnikovstudio
Solbadning på dæk © istockphoto / jeffclow
Pige ved krydstogtsskib © istockphoto / Yobro10
Caribien © istockphoto / FrankvandenBergh
Alaska © istockphoto / jeffclowKommentarer til indlægget

 1. Det vigtigste at overveje, når man vil på krydstogt, er hvilket rederi, man vil sejle med. For serviceniveauet varierer og er selvfølgelig afhængigt af rederi og ikke mindst pris. Kan godt være, at Costa rederierne har nye skibe, men når de kan sælge krydstogter til “ingen penge”, skal man bare huske, at man får, hvad man betaler for.. Flere af mine venner og bekendte fik noget af et chock, da de valgte at billigt Costa tilbud. Selv vælger jeg altid et rederi i middelklassen, Royal Carribbean… Det leverer varen, incl. service uden at koste “det hvide ud af øjnene”… Så vigtigst af alt er at beslutte sig for hvilket rederi, man vil med. At sammenligne Costa med Royal Carribbean eller for den sags skyld med Celebrity eller Disney er som at sammenligne æbler med pærer, for man får ikke det samme krydstogt (selv om destinationerne er de samme), hvis man vælger det billigste fremfor et middelklasse eller top rederi. Derfor bør det være den første overvejelse, man gør sig, når man vælger sit krydstogt.
  med venlig hilsen
  Bodil Bøgebjerg

  • Kære Bodil, mange tak for din kommentarer, som helt klart vil kunne hjælpe mange brugere, som overvejer at tage på krydstogtsferie. De bedste rejsehilsner fra Birgitte, Travelmarket

 2. Man kan virkelig være heldig at finde krydtogter til virkelig fornuftige priser især hvis man kan sejle uden for skoleferierne.

  Priserne variere virkelig meget. Vi valgte et krydstogt i børnenes efterårsferie netop fordi at det næsten var halv pris af hvad sammen krydstogt havde kostet i sommerferien.

  Man kan også hvis man er rigtig vågen få både specialrestaurant og drikkevarepakker oven i prisen – Men det kræver at man går på “tilbudsjagt”

  Jeg har faktisk selv lavet en guide til hvad man skal være opmærksom på når man bestiller et krydstogt, den kan læses her: https://eventyrrejser.wordpress.com/category/guides/krydstogtguide/

  Rigtig god dag
  /Stine

  • Kære Stine,
   Mange tak for dine gode krydstogtsråd og fortsat god rejselyst!

   Mange rejsehilsner fra Birgitte, Travelmarket

 3. Efter at ha vaeret paa 53 krydstogter, de fleste 2-4 uger, kan jeg kun sige, at det er verdens bedste rejseform, hvis man kan lide at blive forkaelet, og hvem kan ikke det??
  Stoerste problem er, at finde steder, man ikke har vaeret for. Naturligvis er det altid hyggeligt at gense steder man har vaeret foer!!

  • Kære Svend,
   Mange tak for dine kommentarer, som jeg er sikker på vil inspirere andret til at vælge cruise som rejseform. Jeg ønsker masser af gode rejseoplevelser i 2016!

   Mange hilsner fra Birgitte, Travelmarket

 4. Jeg og en veninde påtænker at rejse fra ultimo april og så frem til resten af dette år- vi er begge pensionerede sygeplejersker fra midt april. Vi vil gerne have fri spise og drikke, udvendig kahyt, evt med balkon. Øst Caribien med De vestindiske øer. ca 10 dage fra Florida, så kan vi evt selv finde flyet (hvor skal vi da lande? Skønt hvis du har et par kommentarer- det behøver ikke være det dyreste, men dog helst med alt betalt undtagen fly

  • Kære Margot,
   Mange tak for din henvendelse. Jeg beklager, at jeg svarer så sent tilbage. Det har været en travl uge.
   Vi sælger jo ikke selv rejser, så jeg vil anbefale, at du klikker her og kigger i vores temasøgemaskine, hvor du finder cruisetilbud.

   Top Tours har lige nu et cruise til Øst Caribien med De vestindiske øer på 7 dage, inkl. fly til Florida. Men hvis du kontakter dem, kan de måske være behjælpelige med et cruise af længere varighed. Du finder dit cruisetilbud her. Og hvis du klikker videre fra tilbuddet, kommer du over til Top Tours hjemmeside, hvor du kan se, hvordan du kontakter dem.

   Jeg håber, at du finder et rigtigt godt tilbud og ønsker dig og din veninde en uforglemmelig rejse.

   Mange rejsehilsner fra Birgitte, Travelmarket

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.