Rejser til Phuket

Rejser til Phuket

Kigger du efter en charterrejse til Phuket kan du finde den i vores søgemaskine. Du søger blandt de store rejsebureauer og vi finder den billigste charterferie til dig.

Billige rejser til Phuket

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Udvalgte rejsetilbud til Phuket

 • Udvalgte tilbud

 • København

 • Billund

 • Aalborg

 • Hamborg

Chanalai Hillside Resort
Chanalai Hillside Resort Superior dobbeltværelse
Phuket, Phuket, De Thailandske Øer, Thailand 2. nov fra København 7 nætter
8.307,- Vælg
Sunset Beach Resort
Sunset Beach Resort Superior-værelse
Phuket, Phuket, De Thailandske Øer, Thailand 28. nov fra Hamborg 7 nætter
9.126,- Vælg
Best Western Phuket Ocean Resort
Best Western Phuket Ocean Resort Dobbeltværelse mod havet inkl. morgenmad
Phuket, Phuket, De Thailandske Øer, Thailand 31. okt fra Billund 7 nætter
10.595,- Vælg
Sunset Beach Resort
Sunset Beach Resort Superior-værelse
Phuket, Phuket, De Thailandske Øer, Thailand 1. dec fra Aalborg 7 nætter
12.285,- Vælg
Bedøm rejsemål (86 bedømmelser)
4.3

Phuket – et ferieparadis

Phuket er et af de mest populære rejsemål i Thailand og tiltrækker hvert år tusindvis af gæster fra hele verden. Er du heldig kan du finde charterrejser til Phuket i vores rejsesøgemaskine på Travelmarket. Phuket byder på smukke strande, krystalklart vand og fantastisk natur.

Strand og natur i Phuket

Phuket by har 70.000 indbyggere og var tidligere en vigtig handelsby. I Phuket finder du er virvar af små butikker, caféer og stande der sælger skøn thilandsk mad. Phukets gamle bydel har både et portugisisk og kinesisk præg, og det kan anbefales at opleve den. Besøg også Phukets største marked, som ligger på Thanon Ranong i den gamle bydel.

Patong stranden er det mest populære strandområde i Phuket, her er kridhvide strande, et fantastisk natteliv og masser af fest. Kata stranden er et bedre valg, hvis du søger en mere fredelig mere. Rawai stranden er omgivet af pinjetræer, som giver en dejlig skygge for den bagende thailandske sol.

Øer ved Phuket

Ønsker du et komme lidt væk fra Phuket er der god mulighed for at besøge forskellige thailandske paradisøer. Surin øerne i Koh Surin nationalparken er et rent snokelparadis med flere flotte strande. Øen Koh Similan er bredt anerkendt som et af de bedste dykkerområder i verden, blandt andet fordi man kan se verdens største fisk: hvalhajen.

Kun 15 minutter øst for Phuket ligger de to skønne øer Koh Khai Nok og Khai Nui, som begge byder på lange dejlige strande og muligheder for at dykke og snorkle i farverige koralrev. Phi Phi øerne er en klassiker blandt turister fra hele verden. Phi Phi øerne byder på hoteller i alle prislejer, jungle, bjerge og selvfølgelig fantastiske strande.

Finder du en charterrejse til Phuket er der masser af muligheder. Du kan slappe af, nyde god perfekt, udforske området omkring byen og meget meget mere. Brug søgeboksen ovenfor og se de aktuelle priser på ferie til dejlige Phuket.

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til Phuket | Charterresor till Phuket

Charterrejser til rejsemål i Thailand

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Phuket

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Phuket?

Du kan rejse til Phuket fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg og Aalborg

Charterbureauer med charterrejser til Phuket

 • Billige charterrejser med Apollo
 • Billige charterrejser med Escapeaway
 • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
 • Billige charterrejser med Spies
 • Billige charterrejser med TripX
 • Billige charterrejser med TUI

Phuket – en perle i Andamanerhavet

Den Thailandske ø Phuket er en perle på Thailands vestlige kyst. Her er skønne strande, flot natur og et livligt natteliv.

Rejser du til Phuket vil du opleve, at det meste man siger om øen er sandt. Her er smukke dejlige strande, og strande fyldt med turister. Her er små fiskerbyer og den vilde festby Patong. Her er smuk natur og meget meget mere.

Rejs til paradisiske Phuket

Rejser til Phuket er blandt de mest populære rejser til Thailand, og det er helt forståeligt, for Phuket tilbyder sine gæster et væld af spændende og skønne oplevelser.

Phuket byder på på mere end 20 flotte strande med hvidt sand og krystalklart vand, en undervandsverden med koraller og farverige fisk, tropisk jungle, flotte vandfald, gyldne templer og meget meget mere.

De mange skønne strande
En af de dejlige ting ved en ferie på Phuket er, at der er så mange strande at vælge imellem. Her er strande med med masser og mennesker og stor aktivitet, og strande hvor du næsten har det hele for dig selv. Nogle strande er let tilgængelig med hoteller helt ned til strandkanten, og nogle kræver at du gør en indsats for at komme ud til dem. Nogle er gode at svømme og snorkle ved, og andre er bare skabt til at slikke sol i det hvide sand.

De mest populære strande på Phuket er Patong-stranden, der er kendt for sit livlige natteliv. Karon-stranden, der er en af de længste i verden og Kata-stranden, der er kendt for hvide sand og klare vand.

Oplevelser under havoverfladen
Hvis du er en af de vandhunde, som elsker at snorkle eller dykke, har Phuket mange gode muligheder for dig. Det er muligt at snorkle ud fra alle strandene på Phuket, men nogle er klart bedre end andre.  Der er farverige fisk ved alle strandene, men det er ved de strande, hvor man kan snorkle ved koralrev, at man får de største undervandsoplevelser. Spørg de lokale hvor du bor – de kan ofte guide dig til de gode steder , både tæt på hvor du bor og på andre steder på øen. Du kan også på udflugter længere væk fra Phuket, hvor snorkeloplevelserne kan være endnu større.

Hvis du er til dykning kan det anbefales, at tage på en af de mange udflugter, som arrangeres på Phuket. Havet omkring Phuket byder på noget af den bedste dykning i verden, blandt de fascinerende undervandsdyr, som du kan møde er hvalhajer, djævlerokker og flere forskellige andre hajarter. Dykkerturene fra Phuket varierer fra turer, hvor man rejser ud og kommer hjem samme dag til ture, hvor man tager 2,3 eller flere overnatninger.

Find rejsen til Phuket her