Afbudsrejser til Phuket

Afbudsrejser til Phuket

Du kan finde den billigste afbudsrejse til Phuket her hos Travelmarket. Enestående Phuket er en sand ferieperle. Men sine tropiske badestrande, krystalklart havvand, blomstrende natur, skønne byliv med sjove markeder, og sine smilende mennesker, er Phuket bare fantastisk. Hav en god tur til Phuket.

Billige afbudsrejser til Phuket

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Find billige afbudsrejser til Phuket

Men en billig afbudsrejse til Phuket vil du få en overdådig ferieoplevelse i de mest fortryllende omgivelser, du kun kan drømme om.

Thailands største ø, der har noget for enhver smag

Du bliver fuldstændigt overvældet fra det første sekund, du er i Thailand. Her er varmt, solrigt, eksotisk og enestående smukt. På Phuket finder du de hvideste sandstrande omgivet af det smukkeste, klareste hav. Der er farvestrålende blomster og tropeplanter alle steder, og spraglede sommerfugle danser i luften i takt med cikadernes sang. De sødeste gekkoer kravler på væggene for at fange insekter, og lokalbefolkningen tager imod dig med store smil og åbne arme.
Maden er stærk men smager pragtfuldt, drikkevarerne er billige og intet er bedre end at afslutte dagen med en gang massage, før nattelivet tager sin begyndelse.
Phuket har noget at tilbyde rejsende i alle aldre, med alverdens interesser og varierende størrelse af pengepunge. Og har du først én gang været i Thailand, vil du helt sikkert vende tilbage år efter år.

Phuket by – liv, udsigter, markeder og thaiboksning

Phuket by myldrer af liv, turister og aktiviteter, men sætter du dig ned og nyder livet, kan du sagtens opdage den bagvedliggende, oprindelige by, hvor livet og hverdagen ikke bare farer af sted. Bag skiltene, der reklamerer med mad, tøj, drinks og andet godt til byens gæster, kan du finde de gamle, smukke, portugisiske bygninger, der engang dominerede byen.
I Phuket by er der alverdens spændende seværdigheder at give sig i kast med. Er du glad for udsigter, er det en fin idé at gå op på bakken, Khao Rang, hvor du fra toppen får det mest fantastiske vue af området. Hvis du skulle få lyst til en god markedstur, er det det fine dag-marked, der ligger helt centralt i byen, du skal finde. Der har været afholdt marked netop her siden de gamle handelsdage, hvor der var pirater i farvandet, og de europæiske skibe begyndte at lægge til. Nu til dags bliver her mest solgt eksotiske madvarer, men du kan også sagtens finde spændende souvenirs.
Er du til hårdtslående seværdigheder, vil det være en spændende oplevelse at overvære thaiboksning på nærmeste hold. Du kan blandt andet købe billetter til Thailands nationalsport på hotellet OnOn.

Romantikkens højborg

Hvad kan mon være mere romantisk end at afholde sin bryllupsrejse på Phuket – muligvis et af de steder i verden, hvor du kommer tættest på et jordisk paradis?
I hvert fald er Thailand og dets største ø, Phuket, ofte på programmet, når bryllupsrejsedestinationen skal bestemmes. Er du til den helt store bryllupsoplevelse, kan du også vælge at blive viet til dit livs udkårende på en af de kridhvide sandstrande på Phuket med bølgelyden fra det turkisblå hav som baggrundsmusik. Så kan det vist ikke blive mere romantisk.

Skildpadder og snorkling ved Phukets strande

Med en afbudsrejse til Phuket får du strande, der er i verdensklasse med deres lyse sand, krystalklare vand og strålende solskin. Hat Mai Khao-stranden er den længste strand på Phuket, og det er ikke kun turisterne, der valfarter hertil. I perioden fra november til februar kommer utallige havskildpadder til stranden for at lægge deres små, runde æg, som de nænsomt begraver i det varme sand; det er lidt af en livsbekræftende oplevelse at overvære.
Er du til snorkling, er strandene ved Phuket lidt af et eventyr. Her er et overdådigt fiske- og dyreliv, som du bare må opleve. Du kan leje snorkleudstyr ved mange hoteller, men hvis du vil opleve noget helt særligt, skal du tage til stranden, Hat Nai Yang; et stykke fra stranden finder du et spændende rev, hvor vanddybden nogle steder er målt til 20m.

Søg også afbudsrejser med afrejse fra Sverige og Norge:
Sista Minuten till Phuket | Restplasser til Phuket

Rejseselskaber med afbudsrejser til Phuket

  • Billige afbudsrejser med Apollo
  • Billige afbudsrejser med Escapeaway
  • Billige afbudsrejser med Spies
  • Billige afbudsrejser med TripX
  • Billige afbudsrejser med TUI

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Phuket?

Du kan rejse til Phuket med Escapeaway, Spies, TripX og TUI. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Phuket?

Du kan rejse til Phuket fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup) og Aalborg.

Er afbudsrejser til Phuket populære?

Ja, afbudsrejser til Phuket er populære. Vores brugere giver Phuket 4,6 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Phuket her

Hvad koster afbudsrejser til Phuket?

Prisen på afbudsrejser til Phuket skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 9.695,-. Find den aktuelle pris lige her

Find rejsen til Phuket her