En traditionel træbåd flyder på det klare turkisblå hav med en bjergkæde i baggrunden under en blå himmel.

Billige flybilletter til Phuket

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Find en billig flybillet til Phuket i Thailand her hos Travelmarket. Bagende sol, paradisiske strande, overdådig natur, blomster, elefanter, snorkling, lækker mad, fantastisk natteliv og gyldne templer venter på dig på øen Phuket. Du må have en rigtig skøn rejse til Phuket.

Billige flybilletter til Phuket

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
21. aug 4. sep
CPH
HKT
HKT
CPH
Air China 1 stop
Air China 1 stop
Fra kr. 3.398,- Vælg
18. aug 27. aug
CPH
HKT
HKT
CPH
SAS Air China 2 stop
Air China 1 stop
Fra kr. 3.483,- Vælg
20. feb 7. mar
CPH
HKT
HKT
CPH
Air China 1 stop
Air China 1 stop
Fra kr. 3.514,- Vælg
20. feb 9. mar
CPH
HKT
HKT
CPH
Air China 1 stop
Air China 1 stop
Fra kr. 3.563,- Vælg
2. okt 23. okt
CPH
HKT
HKT
CPH
SAS Air China 2 stop
Air China 1 stop
Fra kr. 3.578,- Vælg
22. jan 12. feb
CPH
HKT
HKT
CPH
SAS Air China 2 stop
Air China 1 stop
Fra kr. 3.594,- Vælg

Find billige flybilletter og flyv til paradisiske Phuket

En rejse til Phuket byder på snorkling, elefanter, mad i verdensklasse, gyldne templer, afslapning og strandliv. Phuket er tæt på at være paradis på jord.

Hvide strande, turkisblåt hav, grønne skove, gule ananasser og orange ”Nemo”-fisk

Phuket er Thailands største ø, og den er intet mindre end paradisisk. Rundt om øen er der det smukkeste turkisblå hav, som er hjemsted for et overdådigt dyreliv; blandt andet kan du se klovnefisk, der er kendte fra ”Find Nemo”-filmene. Havet ruller op på kridhvide strande, der omkranses af blidt svajende, skyggegivende palmer. Lidt længere inde i landet kan du se både rismarker, gummitræsplantager, samt plantager med kokosnødder, ananas og cashewnødder.

Kultur, tempelbesøg og sjov

Udover den fantastiske natur, er der mange andre seværdigheder, du kan opleve. De fleste thaier er buddhister, og det er en spændende oplevelse, at besøge buddhistiske templer. Tag blandt andet på tur til The Big Buddha, en 45m høj buddha-statue, der kan ses fra det meste af det sydlige Phuket. Du har et fantastisk panorama-view ud over øen fra stedet. Du skal også besøge det flotte tempel, Wat Chalong, det er øens vigtigste tempel. Husk, at du aldrig må pege dine fodsåler mod en buddha. Det betyder meget for thaierne, så overhold det nu.
Der er forskellige museer på Phuket, hvor du kan få et godt indblik i øens kultur og historie. Og så er der et hav af sjove muligheder for børn og barnlige sjæle. Zoologisk have, minigolf, sommerfuglehave og hav-besøgscenter, for bare at nævne nogle af mulighederne.

Snorkling, dykning, jungle og bungee jump

Har man sagt Phuket, har man også sagt strandliv. Der er aktivitet på øens strande dagen lang, og om aftenen og natten er her fest for alle pengene. Du finder de bedste strande på øens vestkyst, og især er strandene ved Kata, Patong og Karon, samt strandene ved Nai Han og Kamala glimrende. Du kan selv leje snorkle- og dykkerudstyr, eller du kan tage med på en af de organiserede ture, der arrangeres af erfarne dykkere. Phuket kan levere nogle af de bedste dykkersteder i verden.
Er du mere til udflugter på landjorden, kan du tage en guidet tur rundt i øens frodige skove, der er hjemsted for blandt andet aber, vildsvin, elefanter, bjørne, farvestrålende fugle, og muligvis også tigre. Elsker du at blive udfordret og sådan rigtigt mærke livet, så skulle du kaste dig ud i et bungee jump. Det er garanti for god aktion, og du kan prøve det mange steder på Phuket. Så køb en billig flybillet, tag snorklemasken, dykkerflasken eller elastikken på og kast dig ud i eventyret på Phuket.

Mad og shopping på Phuket

Det thailandske køkken er i en særklasse for sig. Maden er stærk, krydret og simpelthen forrygende. Når du er på Phuket, er det naturligvis oplagt at spise fisk og skaldyr, men prøv også supperne, Tom Yum Gung og Tom Kha Gai, samt de forskellige karry-pasta retter.
Efter et godt måltid er det altid godt med lidt shopping, og det er der gode muligheder for på Phuket. Der er et fint weekend-marked, hvor du kan købe alverdens ting til billige penge. Ellers er her også flere butikscentre, mange lokale håndværkere og det sjove Patong-marked, hvor du kan købe kopivarer. Husk, at du altid skal prutte om prisen, når du er på et marked eller hos en lokal handlende.

Flyv til Phuket, nyd livet og tag på ø-hop

Du kan let finde billige flybilletter til Phuket fra Kastrup, hvis du bor på Sjælland. Bor du i Jylland, kan du flyve til Phuket fra både Billund og Aalborg, men det kan også være fordelagtigt at se efter billige flybilletter fra Hamborg i Tyskland.
Når du er ankommet til Phuket, er det let tage de lokale færger videre til mindre øer, som blandt andet omfatter Ko Phi-Phi, Ko Lanta og Ko Yao Yai.

Populære lufthavne med fly til Phuket

Andre populære lufthavne for flyrejser til Thailand

Populære rejsemål i Sydøst Asien