Skønhed for alle i Krabi

Billige flybilletter til Krabi

Fra
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsetype: Retur
Billettype: Economy
Søg med flere afrejselufthavne
Vi sammenligner flypriser fra.... Sammenlign flybilletter fra hundredevis af selskaber og mange, mange flere

Skønhed for alle i Krabi

Ud til Andamanhavets varme, lyseblå vand, ligger området Krabi. Området indeholder flere byer, hvoraf Krabi By er den mest fremtrædende i al sin afslappede, provinsielle atmosfære blandet med kridhvide sandstrande, ud til fløjlsblødt vand, omgivet af naturens skønhed, og meget varme temperaturer. De paradisiske tilstande i Krabi gør området til et yndet rejsemål for den kvalitetsbevidste rejsende.

Strandende langs kysten er et syn for sig og er ikke engang i nærheden af de smukkeste postkort. Her kan mange timer nydes. Det behagelige vand giver fantastiske muligheder for snorkling eller dykning blandt havets rige dyreliv, koraler og rev, hvor både børn og voksne kan være med. De fleste strande tilbyder dykkercertifikat, men det er ikke nødvendigt for at få nogle spektakulære syn med hjem i bagagen.

Krabi By er omhegnet af klippefyldte landskaber med frodig, mørkegrøn natur. De skjulte skatte, som Krabis naturliv byder på, kan opleves på én af de mange vandreruter. Længere ude i havets dybblå vand ligger mange grønne øer, hvortil der er mange daglige afgange fra Krabi By. På øerne kan man opleve den sjældenhed, at være helt alene på de små, hyggelige strande og deres restauranter.

Områdets provinsielle stemning skabes af en sjældent set befolkningssammensætning af buddhister, muslimer, kinesere og selvfølgelig thailændere. Alle har de sat deres præg på byen, hvorfor den ellers lille, søvnige by bugner med gamle templer, moskeer og traditionel arkitektur. Byens lokale rolighed og fraværet af sexturisme gør stedet til et trygt sted for børnefamilier, hvor også teenagerne uden problemer kan sendes alene ned på de hyggelige strandbarer.

Og med de orangefarvede solnedgange kan romantiske par lade sig opløfte på de traditionelle restauranter langs strandende. Ja, Krabi har det hele – og nu også billige flybilletter dertil.

Rejsetilbud
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK