Traditionel langhalset båd fortøjet ved en idyllisk hvid sandstrand med turkisblåt vand og frodig grønne bjerge i baggrunden.

Afbudsrejser til Thailand

Udvalgte rejsetilbud til Thailand

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Aarhus

FX Hotel Pattaya
FX Hotel Pattaya Deluxe-værelse
Pattaya, Siam Bugten 23. maj fra København 7 nætter
5.482,- Vælg
Ibis Hua Hin
Ibis Hua Hin Dobbeltværelse (2 senge)
Hua Hin, Siam Bugten 27. maj fra København 8 nætter
6.095,- Vælg
Blue Tara Hotel Krabi Ao Nang
Blue Tara Hotel Krabi Ao Nang Superior-værelse med balkon
Ao Nang, Siam Bugten 28. maj fra København 7 nætter
7.255,- Vælg
Srisuksant Resort
Srisuksant Resort Superior dobbeltværelse
Krabi, Det Sydlige Thailand 4. jun fra København 7 nætter
7.353,- Vælg
Chanalai Hillside Resort
Chanalai Hillside Resort Superior-værelse
Phuket 9. jun fra København 7 nætter
7.502,- Vælg
Lanta Andaman Resort
Lanta Andaman Resort Economy dobbeltværelse
Det Sydlige Thailand 18. jun fra København 7 nætter
7.597,- Vælg
Graceland Khaolak Hotel & Resort
Graceland Khaolak Hotel & Resort Deluxe dobbeltværelse (udsigt til poolen)
Khao Lak, De Thailandske Øer 28. maj fra København 7 nætter
7.754,- Vælg
Mercure Koh Chang Hideaway
Mercure Koh Chang Hideaway Værelse - kingsize-seng
Det Centrale Thailand 10. jun fra København 7 nætter
8.866,- Vælg
Baan Fah Resort
Baan Fah Resort Dobbeltværelse
Koh Samui 30. maj fra København 7 nætter
9.558,- Vælg
Cape Kudu Hotel
Cape Kudu Hotel Dobbeltværelse deluxe inkl. morgenmad
Koh Yao Noi 29. maj fra Aarhus 7 nætter
10.945,- Vælg

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Thailand

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Thailand?

Du kan rejse til Thailand med Escapeaway, SOLFAKTOR, Spies, TripX og TUI.

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Thailand?

Du kan rejse til Thailand fra følgende lufthavne: Aalborg, Aarhus, Billund, Hamborg og København.

Er afbudsrejser til Thailand populære?

Ja, afbudsrejser til Thailand er populære. Vores brugere giver Thailand 4,5 ud af 5 stjerner.

Hvad koster afbudsrejser til Thailand?

Prisen på afbudsrejser til Thailand skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 5.482,-. Find den aktuelle pris lige her

Bedøm rejsemål (68 bedømmelser)
4.5

Afbudsrejser til Thailand

Afbudsrejser til Thailand er billige rejser til et land, hvor frodig og grøn natur sammen med krystalklart vand og kridhvide sandstrande nemt kan gøre selv den mest rejsevante forelsket i det smukke land.

Thailand er et rejsemål, hvor alle uanset køn, alder og status føler sig velkommen. Thailænderne er meget søde, imødekommende og venlige, og overalt byder de dig varmt velkommen med en helt speciel opmærksomhed og gæstfrihed. Det er ikke så mærkeligt at mange rejsende ønsker at finde afbudsrejser til landet, som også er kendt som ”Smilets land”.

Thailands klima og natur
Klimaet i Thailand er tropisk, og temperaturerne ligger omkring 30 grader hele året rundt. Fra november til marts er der mindst nedbør, og derfor rejser de fleste oftest til Thailand i vintermånederne. Det er et oplagt at finde en af de mange last minute rejser som et alternativ til at stå på ski i vinterferien.

Hvis du vil ud i den thailandske natur på din afbudsferie, kan det anbefales at bruge en dag på elefant-ryg eller at tage med på en af de mange ture, som er planlagt af de lokale. I de thailandske regnskove er der stadig vilde tigre, elefanter og også verdens største okse, som kaldes en banteng. Og med den slags dyr vil det naturligvis være bedst at have en kyndig lokal med, så du ikke havner i en farlig situation på din afbudsferie.

Bangkok – Thailands hovedstad

Thailand / Bangkok

Er du derimod til storbyer, er det et must at besøge Thailands hovedstad Bangkok. Den tiltrækker mange turister, og den imponerende storby byder på et utal af seværdigheder og attraktioner. Du bliver som turist nødt til at planlægge og prioriterer, hvad du vil se og opleve på dine afbudsrejser, da det ganske enkelt er umuligt at nå det hele.

Når du besøger hovedstaden, kan du tage med offentlig transport rundt i byen. Men endnu en god ting ved Thailand er, at de fleste ting er meget billige, også taxaer. Det kan derfor anbefales at tage en taxa rundt i byen, da det både er mere komfortabelt og hurtigere end med offentligt transport.

Afbudsrejser til de Thailandske strande

Thailand / Hua Hin

Blandt de mest populære rejsemål i Thailand er dog de kendte strandbyer, hvor hvide sandstrande, farverige fisk og dejlige palmer venter på dig.
Nogle af de mest populære steder i Thailand er Phuket, Koh Samui, Pattaya og Hua hin.

Det thailandske køkken

Det thailandske køkken er for de fleste en stor og attraktiv del af et besøg i landet. I Thailand er udvalget af mad stort uanset, om der er tale om frokost, morgen- eller aftensmad. Der er kræset om maden med spændende krydderier, lækre grøntsager, specielle krydderurter og eksotiske frugter. Ikke alene er smagen en stor oplevelse, udseendet er mindst lige så fantastisk, da thailænderne tænker meget i farvesammensætninger og kreative udskæringer ned til mindste detalje.

Specificerede eller uspecificerede afbudsrejser
Last minute rejser og afbestillingsrejser er begge andre betegnelser for afbudsrejser. Der er oftest tale om restpladser, som blot er en charterrejse, der er på udsalg. Afbudsrejserne er billigere, og kan fås med både specificeret og uspecificeret ophold, hvor de uspecificerede afbudsrejser næsten altid er de billigste. Med specificerede afbudsrejser ved du, hvad du får. Med en uspecificeret ved du det derimod ikke.

Der er løbende billige afbudsrejser at få til Thailand. Dog varierer antallet af restpladser og prisen afhænger i høj grad af udbud og efterspørgsel, og specielt vejret herhjemme er en vigtig faktor.

Afbudsrejser all inclusive

Ikke kun i Thailand er forplejning en vigtig del af ferien. Det er det for mange, og ikke mindst hvis du rejser med børn. Afbudsrejser all inclusive er oplagt og det mest nærliggende valg, da det er praktisk med mad og drikke til rådighed og inden for rækkevidde det meste af døgnet. I restauranten eller den lille snack-buffet er der som regel noget for enhver smag og ethvert behov. Børnene kan hente snacks, is og drikke – og du behøver ikke bekymre dig om kontanter eller kort, eller om budgettet løber løbsk, når du vælger afbudsrejser all inclusive. Kan du finde afbudsrejser all inclusive, på et hotel, der er kendt for at lave fantastisk mad, så plejer det at være en sikker succes.

Læs om all inclusive rejser i smilets land her: All inclusive Thailand

Find den bedste og billigste afbudsrejse
Har ikke du allerede oplevet Thailands fine strande, frodige natur, spændende storbyer, udsøgte køkken og det lave prisniveau, så er det en god idé at søge billige afbudsrejser til Thailand her i vores søgemaskine. På travelmarket.dk vælger du blot ”Afbudsrejser” i menuen i toppen, og så kan du gå i gang med din søgning. Vi gennemsøger nemlig markedet for afbudsrejser, og du sparer samtidig tid, når du i én søgning får et overblik over de bedste og billigste afbudsrejser på markedet. På den måde får du nemt og hurtigt et overblik over, hvilke last minute rejser der går til Thailand med lige præcis de kriterier, du har for fx afrejsetidspunkt, antal stjerner på hotellet, børnepool og afstand til strand. Thailand er for alle, unge som gamle, singler, par og børnefamilier. Kort sagt, Thailand skal opleves.

For at læse mere om skønne Thailand, kan du klikke dig videre her: https://www.tourismthailand.org/

Travelmarket.dk ønsker dig en rigtig god rejse!

Afbudsrejser til Thailand

Afbudsrejser All Inclusive

Er det sikkert at rejse til Thailand?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Thailand, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Thailand.

Søg også afbudsrejser med afrejse fra Norge, Sverige og Finland:
Restplasser til Thailand | Sista Minuten till Thailand | Pakettimatkat Thaimaa

Rejsemål med afbudsrejser til Thailand

Afrejselufthavne til Thailand

Rejseselskaber med afbudsrejser til Thailand

  • Billige afbudsrejser med Escapeaway
  • Billige afbudsrejser med SOLFAKTOR
  • Billige afbudsrejser med Spies
  • Billige afbudsrejser med TripX
  • Billige afbudsrejser med TUI