Med billige flybilletter til Thailand kan du opleve den liggende Buddha i Wat Pho

Find billige flybilletter til Thailand her

Fra
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsetype: Retur
Billettype: Economy
Søg med flere afrejselufthavne
Vi sammenligner flypriser fra.... Sammenlign flybilletter fra hundredevis af selskaber og mange, mange flere Leder du efter billige flybilletter til Thailand, kan du finde dem her hos Travelmarket. Thailand er ét af danskernes foretrukne feriesteder, om med god grund! Store smil, paradisiske strande, blomster, gyldne templer og uovertruffen mad byder dig varmt velkommen. Hav en skøn rejse til Thailand.
Bedøm rejsemål
4,6
(26 bedømmelser)

Find billige fly til Thailand her

Find de billige flybilletter til Thailand lige her i vores søgemaskine.

Vi opdaterer priserne flere gange dagligt, så du nemt og hurtigt kan se hvor, du kan finde den billigste flybillet.

Tilpas din søgning og find din rejse


Når du vil søge efter de bedste flybilletter til Thailand har du selvfølgelig nogle kriterier for rejsen. Vil du flyve til Thailand direkte, hvor lang tid må rejsen tage, hvor vil du rejse fra og hvad må billetten koste? Se hvad dine billige flybilletter til Thailand koster her

Alt dette kan du nemt tilpasse i venstre-menuen, og på et øjeblik kan du se at resultaterne ændrer sig til netop dine ønsker. Ofte kan man godt fristes til at betale lidt mere for flybilletten, hvis man derved kan spare fx en halv dags ventetid i en lufthavn.

Hvis du vil rundt i Thailand med fly, kan du nemt planlægge ruten og finde de bedste flybilletter ved at vælge ”Flere destinationer” i stedet for ”Tur/retur” når du vælger afrejse- samt destinationslufthavn og dato. Når du vælger ”flere ruter” vil du få muligheden for at planlægge og se priser på flere forskellige ruter på fra- og til de lufthavne, du ønsker.

Vores søgemaskine giver dig mulighed for at finde flybilletter fra alle lufthavne til alle lufthavne. Det gør det rigtig nemt at planlægge rejsen og kan spare dig for både tid og penge. Du kan dermed på et øjeblik finde priser på fly fx fra Hamburg til Bangkok, og fra Bangkok videre til Phuket, hvis du vil ønsker at opleve ekstra meget på rejsen.

Overvåg prisen med flyprisagent


Overvåg flybilletter til Thailand med en prisagent

Da markedet for flybilletter er meget dynamisk, og priserne derfor kan svinge meget, vil det være en god ide at tilmelde dig ”prisagenten”. Når du tilmelder dig den, vælger du, hvor meget du er villig til at give for en billet på ruten, og hvis der derefter kommer en billet til den pris eller en lavere, vil ”prisagenten” automatisk oplyse dig om det på e-mail. Med andre ord, behøver du ikke selv gå ind og søge efter prisen på flybilletten, det klarer agenten for dig. Det må siges, at være en nem måde at spare både tid og penge, så det kan varmt anbefales.

Skønne Thailand


Har du først fundet de billige flybilletter til Thailand og et godt hotel, kan du godt begynde at glæde dig til at komme afsted. Thailand kan for mange minde om et rent paradis med de skønneste hvide sandstrande, det krystalklare hav og det fantastiske klima.

I Phuket er det ideelt at snorkle og dykke, hvor de høje vandtemperaturer sniger sig op til 28 grader. Dette er specielt dejligt, hvis du vil rejse til Thailand i december, januar, februar eller marts, hvor det er koldt herhjemme. Klik videre og se hvornår, det er bedst at rejse til Thailand her

Thailand byder på masser af kunst og kultur lige fra historiske templer og huse til kulinariske oplevelser. Der er også rig mulighed for at være aktiv fx med at spille golf. Det er helt op til dig selv, hvordan du vil tilbringe ferien. Men én ting er sikkert, du finder ikke bedre omgivelser at nyde livet i. Ja, der er masser af gode grunde til at rejse til Thailand. Læs de 10 vigtigste her

Uforglemmelige oplevelser


De billige rejser til Thailand kan vise sig at være givet godt ud. Når du er taget fra Thailand til Danmark, og er vel hjemme igen, har du uforglemmelige ferieminder, som du kan glædes over i lang tid. Og det kan du ikke undgå at få på denne vidunderlige feriedestination.

Når du har fundet din flybillet og er på vej mod dejlige Thailand, så skal du også finde et hotel. De fleste starter med et par nætter i Bangkok - søg hoteller i Bangkok.
Er flybilletten og hotellet for dyrt, så skal du måske forsøge dig med en afbudsrejse til Phuket eller Koh Samui.

Rejseguide til Thailand


Fakta
Lokalt navn: Muang Thai
Hovedstad: Bangkok
Areal: 514.000 km2
Primære sprog: Thai
Største religion: Buddhisme
Indbyggere: 61.230.874 (2000)
Styreform: Konstitutionelt monarki
Geografi: Thailand er meget længere end det er bredt. Fra syd til nord er der 1770 kilometer og kun omkring halvdelen fra øst til vest. 38 procent af landet er dækket af skov, og mod nord og vest rejser høje bjergkæder sig. Landet grænser op til Burma, Laos, Cambodia og Malaysia.

Rejseforberedelse


Bedste rejsetid
Hvornår man skal besøge Thailand afhænger meget af, hvor i landet man skal hen. Overordnet er det dog bedst at rejse fra november til februar. I disse måneder regner det mindst og det er knap så varmt som resten af året.

Rejselitteratur
Køb dine guidebøger her

Pas og visum
Planlægger du en rejse til udlandet, er det vigtig, at dit pas er gyldigt.
Du skal være opmærksom på, at det ikke altid er nok, at passet er gyldigt i det tidsrum, du rejser.
En del lande kræver, at dit pas skal være gyldigt i månederne efter udrejse af landet.
Inden du rejser, er det også vigtigt, at du undersøger, om der kræves visum til de lande, du ønsker at besøge.
Du kan få informationer om dette ved de enkelte landes ambassader eller ved det danske udenrigsministerium på: http://www.um.dk
Ofte er det muligt at få visum ved indrejse i landet, men vil du undgå ventetid og eventuelle problemer, er det en god ide at søge om visum, inden du rejser hjemmefra.

Helbred og vaccinationer
Inden din afrejse bør du altid tjekke om du har de nødvendige og anbefalede vaccinationer for at rejse i landet.
Du kan finde relevant information om både vaccinationer og sundhed generelt i forbindelse med udlandsrejse på Danske Lægers Vaccinations Services webside sikkerrejse.dk.
Her kan du også booke tid til vaccination i hele landet.

Toldregler
Når man rejser i udlandet kan det være fristende at købe lidt ekstra spiritus eller parfume med hjem til at forsøde dagligdagen, men må man egentlig det? Toldreglerne ændres fra tid til anden, ligesom der er forskel på, om man har opholdt sig indenfor EU eller udenfor EU. Derfor bør man inden afrejse tjekke toldreglerne, så man ved, hvor meget det er tilladt, man køber med hjem.

Pakkeliste
Står du og skal ud og rejse, er det vigtigt, du overvejer, hvad du vil pakke i kufferten eller rygsækken.
Hvad der skal med på turen, afhænger naturligvis af, hvor du skal hen, og hvor længe du skal være væk.
Det er altid en god ide at undersøge ting som vejrforhold og eventuelle regler om påklædning i de lande, du gerne vil besøge. Vi har lavet en pakkeliste med ting, der er vigtige at medbringe.
Et-to par bukser/nederdele Trøjer/skjorter Undertøj Strømper Godt fodtøj Badetøj, shorts og t-shirts (hvis der er varmt), lille taske eller rygsæk til penge, solbriller og så videre, Gyldigt Pas Eventuelt visum Forsikringspapirer Flybilletter Kreditkort Lidt lokal valuta Eventuelt Vaccinationsattest Toiletsager Solcreme Lille håndklæde Aspirin eller Paracetamol mod smerter og feber Diarrépiller Insektspray Plaster Kondomer Nål og tråd.

Husk inden afrejse
Inden du tager på ferie, er der nogle praktiske ting, som er værd at huske.
Bekræft eventuelle flybilletter Husk at lukke alle vinduer og lås døren inden afrejse Træk stikket ud til fjernsyn, computer, kaffemaskine og andre el-installationer.
Få naboer eller venner til at holde øje med hjemmet, fjerne aviser og post samt vande dine blomster Hvis du er væk i længere tid, så flyt eventuelt din adresse, bed i alle tilfælde familie eller venner om at tjekke din post, betale husleje og regninger.

Lokale forhold


Valuta
Baht (B) 1B = 100 satang Du kan altid se den seneste kurs på valuta her.

Netcaféer
Der er rigtig mange netcaféer i Thailand. De ligger primært i de større byer og er ikke svære at finde.

Drikkepenge
Selvom et servicegebyr på 10% er skrevet på regningen på hoteller og restauranter, forventes det, at turister giver ekstra drikkepenge. Taxachauffører forventer ikke at få drikkepenge.

Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 18.00 i Thailand. Thailand skifter ikke til sommertid, så om sommeren er der kun fem timers forskel.

Vægt og mål
I Thailand benytter man følgende måleenheder: Vægt: kilo Længde: meter Rumindhold: liter

Fotografering
Man kan stort set fotografere overalt i Thailand, men i nogle templer er det dog forbudt. Vil man fotografere lokalbefolkningen, bør man altid spørge først og acceptere et nej.

Drikkevand
Man bør ikke drikke vandet fra hanerne, og man skal også forsøge at undgå isterninger. På mange restauranter er vandet dog filtreret så isterningerne godt kan drikkes. Vand på flaske kan købes overalt i landet.

Elektricitet
I Thailand benytter man følgende strømkilde: 220 volt / 50 Hz

Opførsel
Thaierne er et meget venligt og overbærende folkefærd.
Man bør dog vise respekt for deres skikke og religion.
Blandt andet må man ikke røre en thailænder på hovedet, og man bør altid tage skoene af, når man går ind i et tempel.
Som kvinde bør man undgå at røre ved de buddhistiske munke.

Åbningstider
Banker: 8.30-15.30 mandag til fredag. Butikker: 8.00-21.00 alle ugens dage. Offentlige kontorer: 8.30-16.00 mandag til fredag.

Mad og drikke
Thailands mad er krydret og stærk. De vigtigste krydderier er chili, både røde og grønne, limeblade, koriander, ingefær, citrongræs og hvidløg. Thaierne serverer alt fra grøntsagssuppe til fiskeretter og det vigtigste tilbehør er ris eller nudler. Vin og spiritus er meget dyrt og det thailandske øl er meget stærkt. Der serveres mange gode limonader, og kaffe og te kan fås i alle tænkelige afskygninger.

Forhold for handicappede
På de store hoteller er der rimelig gode forhold for ældre og handicappede. Der er elevatorer og lave dørtrin.

Helligdage
1. januar - Nytårsdag
6. april - Chakri dag
1.maj - Arbejdernes internationale kampdag (kun banker)
5. maj - Kronings dag 1. juli - Midtårs dag
12. august - Dronningens fødselsdag 2
3. oktober - Chulalongkorn dag
5. december - Kongens fødselsdag
10. december - Forfatningsdag
31. december - Nytårsaften
Derudover er der nogle buddhistiske helligdage, der falder forskelligt fra år til år.

Overnatning / Hotel


Camping
De fleste campingpladser i Thailand er at finde i naturparkerne. Det er ikke tilladt at campere alle steder, så man bør spørge de lokale myndigheder først.

Hoteller
Der findes alle typer hoteller i Thailand fra de store luksushoteller med swimming pool og 24-timers roomservice til beskedne, billige hoteller.
De billige hoteller finder man især uden for Bangkok og de store turistområder.

Pension
Bed & Brakfast er ikke så udbredt i Thailand. Derimod finder man et antal hyggelige gæstehuse, der alle har rigtig gode faciliteter og ofte en rigtig god restaurant tilknyttet.

Vandrehjem
Det vrimler med billige overnatningssteder i hele Thailand. Nogle af landets hostels har sovesale og på langt de fleste deler man bad og toilet. YMCA og YMWA kan man finde over hele landet.

Lokal transport


Fly
Indenrigsnettet er udmærket og fra Bangkok afgår der daglige fly til alle de større turistbyer i landet. Book flybilletter her.

Bus
Busnettet i Thailand er godt udbygget, og det er den billigste transportform. Der findes to forskellige typer, med og uden aircondition, hvor de sidstnævnte er de dyreste.

Tog
Der er togforbindelse til alle større byer med undtagelse af Phuket. Der er flere regelmæssige afgange, men alligevel er togene den langsommeste rejseform.
Togene i Thailand er af god standard.

Taxi
Der er mange taxaer i Thailand, og de har stort set alle sammen et taxameter. Det er dog ikke altid det bliver slået til, så det er en god ide at aftale prisen i forvejen. Det er ikke alle taxachauffører, der taler engelsk, så sørg for at have destinationen skrevet ned på thai.

Billeje
Biler og motorcykler kan lejes over hele landet, men man skal være opmærksom på, at trafikken i Bangkok er umulig og at man kører i venstre side af vejen.

Båd eller færge
På Thailands floder arrangeres der mange sejlture, og man kan blandt andet nyde sin middag ombord på en flodbåd.
Både og færger forbinder naturligvis også Thailands mange øer med hinanden og fastlandet.

Andre transportformer
Tuk Tuk. En Tuk Tuk er en blanding mellem en knallert og en cykel. De er gode til korte ture, og bør bestemt unde sig selv en tur i dette særprægede transportmiddel trods deres til tider hasarderede kørsel.
Rickshaws Cykeltaxaer er gode til kortere ture og billige.

Seværdigheder Thailand


De Kongelige Både (Bangkok)
De Kongelige Både kan beses i en hal, når ikke de en sjælden gang sejler i procession på foloden Chao Phraya.
Flåden tæller i alt 35 rigt udsmykkede både.
De lange slanke træbåde er malet i fantastiske farver og belagt med bladguld.
Den flotteste af dem alle er kongens 45 meter lange båd, hvis forstavn har form som en svanehals hvorfra et forgyldt svanehoved knejser med en gylden lampe i næbbet.

Grand Palace (Bangkok)
Grand Palace blev bygget i 1782 da Kong Rama 1. besteg tronen og Bangkok blev grundlagt som hovedstad.
Paladset grundplan er næsten identisk med det kongelige palads i Ayuthaya, der blev brændt ned af burmeserne.
Der er kælet for detaljerne på det smukke slot, der er omkranset af en 1900 meter lang hvid mur.

Jim Thompsons Hus (Bangkok)
Dette bemærkelsesværdige hus tilhørte amerikaneren Jim Thompson, der kom til Thailand i slutningen af 2. Verdenskrig og grundlagde landets silkeindustri.
Huset der er bygget uden brug af søm og skruer er i dag et museum, der rummer Thompsons fine samling af asitisk kunsthåndværk.

Thailands nationalmuseum (Bangkok)
Nationalmuseeet blev bygget af Rama 1. i 1782 og blev første gang benyttet til sin nuværende funktion i 1874.
Museet består af tre fløje, der rummer udstillinger af historiske og religiøse figurer fra de forskellige tidsperioder samt kunstgenstande og etnografiske effekter ikke bare fra Thailand men fra hele Asien.

Wat Arun (Bangkok)
Wat Arun betyder Daggryets Tempel.
Det smukke tempel ligger ud til Chao Phraya og fra flodens modsatte bred tager templet sig fantastisk ud i daggryets skær.
Den 79 meter høje pagode er dækket af flerfarvede porcelænsstykker.

Wat Phra Kaeo (Bangkok)
Wat Phra Kaeo, Smaragdbuddhaens Tempel, ligger inden for Grand Palaces mure. Templet, der blev bygget i 1785 af Rama 1. rummer flere Thailandske kunstskatte.
Blandt andet den 75 cm meter høje smaragdbuddha, der er hugget ud af et stykke jaspis.

Wat Po (Bangkok)
Det vidstrakte tempel Wat Po er nabo til Grand Palace.
I templet finder man blandt andet den enorme forgyldte "Liggende Buddha", der er 46 meter lang og 15 meter høj. Wat Po var centrum for almen lærdom og bliver undertiden kaldt "Thailands første universitet".
Templets bygninger er utrolig smukke og fyldt med detaljer.

Wat Sakhet (Bangkok)
Wat Sakhet kaldes også "Det Gyldne Bjerg". Det skyldes den gyldne chedi på bjergets top, der stammer fra det 18. Århundrede. Bygningsværket blev påbegyndt af Kong Rama 3. men først fuldført i Kong Rama 5.s regeringstid. Fra Det Gyldne Bjerg er der en fantastisk udsigt over Bangkoks gamle bydel.

Wat Traimit (Bangkok)
I dette lille beskedne tempel står den berømte Guldbuddha.
Figuren er 3 meter høj og vejer 5, 5 ton. Forskere mener at buddhaen er mellem syv- og ottehundrede år gammel og stammer fra Sukhothai-perioden. Buddhen, der indtil 1933 var dækket af gips, blev opdaget ved et tilfælde, da bygningsarbejde skulle flytte gipsfiguren. Kablet på kranen knækkede og da figuren ramte jorden krakelerede gipsen og afslørede guldet underneden.

Den store Buddha (De Thailandske Øer)
Den 12 meter høje guldstatue af Buddha i siddende position, er en af Koh Samuis mest populære attraktioner. Statuen finder man i Wat Phra Yai på øen Koh Fan. Fra toppen af templet er der en fantastisk udsigt.

Område:
De Thailandske Øer
Det Centrale Thailand
Nord Thailand
Siam Bugten
By:
Bangkok

Travelmarket.dk ønsker dig en rigtig god tur, og held og lykke med at finde de billige flybilletter til Thailand.

Rejsetilbud
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK