Bangkok

Billigt hotel i Bangkok

Vi sammenligner hoteller fra... ...og mange, mange flere Søg og sammenlign hotelpriser fra de store hotel- og bookingsider, og find de bedste og billigste hoteller i én søgning.

Bo billigt i berusende Bangkok

Sammenlign priser på hoteller - Klik her

Bangkok er hovedstaden og den mest folkerige by i Thailand, beliggende i den sydcentrale del af landet tæt på kysten. Ikke længere bare for eventyrlystne rygsæksturister og rige forretningsfolk, imødekommer Bangkok i dag til en stor variation af turister i alle aldre, med forskellige smage og kulturer gennem et bredt udvalg af faciliteter, goder, og interessante steder.

Du skal bare opleve Bangkok

Med mange forskellige familievenlige attraktioner, et bredt udvalg af spisemuligheder, og en imponerende række shopping muligheder, og et væld af billige logier i Bangkok, burde denne berusende by være på enhvers liste over steder man skal opleve før man dør.
Grand Palace – en gylden oplevelse
For tempelentusiaster er der det spektakulære Grand Palace - Bangkoks mest kendte vartegn, det majestætiske Wat Arun tempel, og det spektakulære Wat Phra Kaew tempel - det vigtigste buddhistiske tempel i hele Thailand.

For børn og familier
For familier er der det akvatiske eventyrsland, Siam Ocean World, det stjernespækkede voksmuseum, Madame Tussaud, og det sjove og praktiske Kidzania, hvor man må bruge hænderne.

For alle andre, der ikke falder under nogle af disse kategorier, er der den henrivende Erawan Shrine, det kunst- og kulturfyldte BACC, og det fredfyldte Jim Thompson House, der tigger om at blive udforsket. Imellem attraktionerne vil du finde rigeligt med lokale og internationale restauranter, fremragende indkøbscentre, og billige hoteller i Bangkok, som giver dig alt du om muligt kunne have brug for til den ultimative ferie.

Anderledes seværdigheder
Hvis du elsker ting, der er lidt anderledes, vil du falde pladask for Bangkoks excentriske museer. Fra det rædselsvækkende Correction Museum, som beskæftiger sig med fangetortur, og det grusomme Bangkok retsmedicinske museum med dets udstillinger om menneskelige kropsdele til det bizarre eklektiske House of Museums, der viser hverdagsting fra 60'erne og op til i dag, og tegneserie-elskerens Batman Museum fyldt med tematiske samlerobjekter, er denne by fuld at usædvanlige seværdigheder der kun kunne eksistere i Thailand. En næsten uendelig liste med action-fyldte attraktioner, kulturelle templer, fantastiske seværdigheder, omfattende shopping muligheder og gode muligheder for at finde et billigt hotel i Bangkok betyder, at denne by er en by, du gerne vil vende tilbage til igen og igen.

Find dit hotel i Bangkok på Travelmarket

Her på Travelmarket kan du søge efter billige hoteller blandt mange forskellige udbydere. Derfor er du mere sikker på at finde de billigste priser og komme til at bo på et godt og billigt hotel i Bangkok.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.