Paris

Billigt hotel i Paris

Vi sammenligner hoteller fra... ...og mange, mange flere Søg og sammenlign hotelpriser fra de store hotel- og bookingsider, og find de bedste og billigste hoteller i én søgning.

Bo billigt i pragtfulde Paris

Sammenlign priser på hoteller - Klik her

Paris er den kosmopolitiske hovedstad i Frankrig, beliggende i den er verdenskendt for dens shoppingmuligheder uden lige, fremragende restauranter og fascinerende kulturelle hot-spots, tiltrækker byen besøgende fra hele verden, der alle er ivrige efter at nyde deres egen parisiske oplevelse.

Eiffeltårnet og andre seværdigheder
Det mest kendte vartegn i Paris er uden tvivl det ikoniske Eiffeltårn, der strækker sig 324 meter op i himlen, men det er ikke det eneste, som byen har at tilbyde. Louvre kunstgalleri - hjemsted til det famøse Mona Lisa maleri, Triumfbuen - med dens krigsskildrende relieffer, Notre Dame - en af de mest overvældende gotiske kirker i verden, og Sacre Coeur - en slående hvid basilika siddende på byens højeste punkt, fremtræder alle iøjnefaldende i Paris' sightseeing guider. Men tro ikke at du skal være en kulturgrib for at nyde en tur til Paris - byen har mange lige så mange comedy shows, afslappende parker og familievenlige aktiviteter som den har museer og historiske attraktioner, hvilket gør den til en passende destination for alle.

Paris –og så en budgetdestination
Hvis du ligeledes havde troet at Paris kun var for rejsende, der har råd til at smide om sig med penge, kan du godt tro om. Du finder masser af billige hoteller i Paris, hvis du ved hvor du skal lede. Hvis du vil være i centrum af alle begivenhederne, overvej at bo på et vandrehjem eller herberg i bymidten. På den anden side, hvis du ikke har noget imod at hoppe på undergrundsbanen for at komme til centrum, vil du opgave, at man godt kan finde et billigt hotel i Paris, hvis du kommer lidt væk fra centrum.

Disneyland og overnatning
Det er umuligt at snakke om Paris uden at nævne dens famøse forlystelsespark - Disneyland Paris. Placeret i udkanten af det østlige Paris i Marne-la-Vallée, er Disneyland Paris den mest besøgte attraktion i ikke bare Paris men hele Europa. Hvis du gerne vil bo i Paris og opdele din tid mellem den populære forlystelsespark og den attraktionsfyldte bymidte, vil du finde rigeligt med billige hoteller i Paris i de ydre områder, halvvejs mellem bymidten og parken.

En god måde til at finde de billige hoteller i Paris er ved at bruge søgemaskinen her på Travelmarket. Når du indtaster dine ønsker og trykker søg, så sætter vi vores søgemaskine i gang og finder et billigt hotel i Paris til dig.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.