Panoramaudsigt over Paris ved solnedgang med Eiffeltårnet og byens tætte bebyggelse.

Billige flybilletter til Paris

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Søger du en flybillet til Paris, kan du finde den hos Travelmarket. Paris er elsket for sin uovertrufne charme, sine smukke bygninger, verdensklasse museer, Eiffeltårnet, for de hyggelige caféer, sublime restauranter, samt en hel række af enestående seværdighedder. Hav en fantastisk rejse til Paris.

Billige flybilletter til Paris

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
20. jun 26. jun
CPH
BVA
BVA
CPH
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 198,- Vælg
15. aug 22. aug
CPH
BVA
BVA
CPH
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 218,- Vælg
15. aug 22. aug
CPH
BVA
BVA
CPH
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 220,- Vælg
20. jun 21. jun
CPH
BVA
BVA
CPH
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 304,- Vælg
20. jun 22. jun
CPH
BVA
BVA
CPH
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 328,- Vælg
27. jun 28. jun
CPH
BVA
BVA
CPH
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 331,- Vælg

Find billige flybilletter til Paris

Paris har været i rejseelskere og feriegæsters hjerter i mange hundrede år, og det er så aldeles forståeligt. For hvem kan sige nej til byens charmerende stemning, til de smukke bygninger, de mange, grønne parker, til Eiffeltårnet og Triumfbuen, til de spændende, lokale butikker, de chikke kvinder, caféerne og de utallige andre seværdigheder og attraktioner, der gør Paris så unik?

Paris´ største attraktioner

Hvert år rejser hundredtusindvis af feriegæster til Paris for at opleve den franske hovedstad og alle dens seværdigheder. Og når du selv besøger byen, må du naturligvis også forbi Eiffeltårnet, Louvre-museet, der rummer nogle af de største kunstværker i verden, samt Triumfbuen, der ligger for enden af den lange, verdensberømte boulevard Champs-Élysées, ligesom de fleste andre af byens besøgende. Men de nævnte seværdigheder er jo blot få ud af et hav af fantastiske og enestående seværdigheder i Paris – skynd dig at købe en billig flybillet og kom af sted til ”Byernes by”, du vil ganske enkelt få en oplevelse for livet.

Montmartre – et mageløst åndehul i Paris

Det er en rigtig god idé at besøge Montmartre-bydelen, hvor du blandt andet kan se den smukke Sacré-Coeur-kirke, mange fine kunstgallerier og –udstillinger, høre musik og se kabareter og levende musik. Montmartre er et utroligt dejligt område at besøge, og du kan bruge mange timer her med at kigge på butikker, hold et hvil på en hyggelig café, eller bare gå rundt og opleve hvordan hverdags- og ferielivet bliver levet her. Her er en helt særlig kunstnerisk stemning, og du kan meget let forelske dig i bydelen og dens unikke charme.

Notre Dame – Paris’ enestående kirke

Et andet af de helt store tilløbsstykker i Paris er den 850 år gamle og smukke Notre Dame-kirke, med den karakteristiske to-tårnede facade.
Notre Dame-kirken er kendt verden over, og mange, store franske personligheder er gennem tiden blevet begravet her. En helt særlig begivenhed fandt sted i Notre Dame-kirken, da Napoleon kronede sig selv til fransk kejser d. 2. december 1804.

Smag de parisiske lækkerier

Når du har gået rundt og trådt dine seværdigheds-sko flade, er det en glimrende idé at finde en lille, lækker café, hvor du kan drikke en tiltrængt kop kaffe eller et godt glas vin med et par franske lækkerier til. Gå ind på det fine konditori (på fransk: patisserie) Ladurée, som ligger på Champs-Élysées, og nyd en stille stund med et par lækre markroner eller nogle af deres andre fremragende kager.

Metro-perler i Paris

En anden af de virkeligt fine, parisiske perler er de gamle metrostationer, som blev designet af art nouveau-arkitekten Hector Guimard for mere end 100 år siden. Stationerne er i sig selv sande kunstværker med deres enestående indgangspartier med støbejernsbuer, stilfulde stationsskilte og farvestrålende glas – de er absolut værd at besøge. I dag er der desværre kun to af de gamle stationer tilbage, nemlig Porte Dauphine og Abbesses, som du absolut bør tage ud og opleve.

Populære lufthavne med fly til Paris

Andre populære lufthavne for flyrejser til Frankrig

Populære rejsemål i Sydeuropa