Find en billig flybillet til Frankrig

Billige flybilletter til Frankrig

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class
Kigger du efter billige flybilletter til Frankrig, er du kommet til rette sted. Frankrig har alverdens skatte at byde på, og er du til overdådige strande, enestående natur, store kulinariske oplevelser, skønne mennesker og store seværdigheder, så er Frankrig lige noget for dig. Hav en dejlig rejse til Frankrig.

Find en billig flybillet til Frankrig

Frankrig er en helt fantastisk feriedestination for alle uanset alder, pengepung og interesser. Her får du fantastisk vejr, uimodståelige strande, dejligt byliv, enestående naturoplevelser, store seværdigheder, sjove aktiviteter og store, kulinariske oplevelser. En rejse til Frankrig er en ferie for livet - køb en billig flybillet og nyd en pragtfuld ferie.

Byernes by – romantiske, seværdige og pragtfulde Paris

Frankrigs hovedstad behøver ikke den store præsentation, da det er en af de mest besøgte byer i hele verden. Men hvem kan også stå for byens romantiske, levende og imødekommende stemning, de smukke bygninger, de imponerende museer med de største kunstneres værker, et hav af glimrende caféer, lækre restauranter, Eiffeltårnet og de meget moderne parisere?
Husk at aflægge bydelen Montmartre med Sacré-Coeur-kirken et besøg og se en karbaret-forestilling på Moilin Rouge – det er en oplevelse, du ikke må gå glip af.
Gå gerne ned af de mindre befærdede gader, hvis du gerne vil have lidt af Paris for dig selv. Find en lille, lokal restaurant og smag kokkens specialiteter. Husk at få dig et glas god vin, smage en tallerkenfuld oste og en portion lækker, sød Crème brûlée til dessert – så kan livet vist ikke blive ret meget bedre!

Storbyferie, strandliv og børnevenlighed – sådan er Nice

Den franske storby Nice er en dejlig feriedestination, hvor du opleve mange timer med spændende og sjove aktiviteter i smukke og afslappede omgivelser.
Gå tur på byens imponerende strandboulevard eller find en ledig plads på stranden, hvor solen bager dagen lang fra en skyfri himmel.
Palmerne står og svajer for vinden ved stranden i Nice, og feriegæsterne forelsker sig let i det lækre badevand og de skønne strande.
Gå tur i byens gamle bydel, Vieux Nice, hvor du finder en helt fantastisk atmosfære. Husene og byens indbyggere indbyder dig til at slappe af og nyde livet her, og det er meget let at falde ind i den charmerende stemning.
Besøg Parc du Château, hvorfra der er et smukt panorama-vue over byen og havnen, hvilket er rigtig sjovt for børnefamilierne. De vil også sætte pris på et besøg i Marineland, der ligger tæt på Nice, hvor de kan opleve spækhuggere, sæler og delfiner.
Du kan også se byens fine, gamle kirker eller gå på et af byens glimrende museer – der er mange fine seværdigheder i Nice, og så er her et hav af fantastiske restauranter, caféer, barer, butikker og forretninger med tøj, legetøj, gadgets, souvenirers og lokale delikatesser – alt hvad der hører en storby til.

Cannes – så er der stjernestøv, shopping og livsnydelse

Man kommer uvilkårlig til at tænke på filmfestival og verdensberømte skuespillere, når man siger Cannes. Men ud over filmkulturen er der et hav af oplevelser for dig, der har købt en billig flybillet til Cannes. Børnefamilier, strandløver og badesild kan bruge mange timer på byens dejlige strande, og børnene vil også sætte stor pris på en tur til de spændende Lérins-øer med Saint Marguerite-øen som en lille perle, hvor der er et spændende fort og rigtig gode bademuligheder.
Tag på nogle af Cannes’ spændende markeder, hvor der sælges lokale madvarer og sjove souvenirs, eller tag på shopping-tur på byens hovedboulevard, La Croisette, hvor der ligger et hav af glimrende butikker og caféer, og hvor alverdens kendisser kan spottes året rundt. Køb en kold is, find en bænk i skyggen og brug noget tid på bare at sidde og nyde livet, mens du holder øje med alle de forskellige mennesker, der går forbi – det er altid en sjov beskæftigelse i Cannes. Spis herefter en dejlig middag med en lækker, lokal fiskeret, drik et glas god vin og nyd ferielivet når det er bedst i Cannes.

En udsøgt fornøjelse – overdådighed, kulturliv og strandparadis i Saint Tropez

Udsøgt jetset-liv, glitter, champagne og imponerede yachter – velkommen til Saint Tropez!
Med sine pragt-strande, med Plage de Pampelonne som diamanten, det azurblå havvand og de hyggeligste laguner, har den gamle fiskerby uendeligt meget at tilbyde sine feriegæster; dog skal du huske at tage den store pengepung med, for priserne her er ret høje.
Besøg Musee de l'Annonciade – den lidt oversete kunstmuseumsperle med værker af blandt andet Henri Mattise og Pierre Bonnard, se byens fine citadel, hvorfra der er den flotteste udsigt over byen og havet, eller du kan slentre rundt og nyde byen i det smukkeste solskinsvejr.
Så kan du lide ferieliv med fantastiske badestrande, storslåede modebutikker til eksklusiv shopping, ekstravagante restauranter og barer samt spændende seværdigheder i afslappede og ultra-chikke omgivelser, så vil en rejse til Saint Tropez lige være noget for dig.

Monaco – en fyrstelig ferie med oplevelser for alle

Glamourøse Monaco er hjemsted til både den monegaskiske fyrste-familie og for helt enestående feriemuligheder for sine besøgende. Brug timer på den fantastiske og velbesøgte badestrand med det helt lyse sand, tag en dukkert i det lækre og helt klare havvand, tag på tur med en af de glasbundede turistbåde og opleve livet under havets overflade. Du kan også se skiftende kunstudstillinger, teaterforestillinger eller opleve en af de andre kulturmuligheder, du kan finde på Grimaldi Forum Monaco, besøg byens dukke-museum eller oplev Jacques-Yves Cousteaus prægtige akvarium, som huser mere end 250 fiskearter.
Tag på shopping, spise udsøgte måltider og hyg dig blandt de utallige andre livsglade feriegæster.
Du må ikke snyde dig selv for et besøg på Monacos kasino, Monte-Carlo, hvor du gå fra med lommerne glædeligt fulde eller bedrøveligt tomme – du behøver bestemt ikke spille, når du er her, men blot nyde livet med en drink eller to.

Når flybilletten er landet i din indbakke, så er det tid til at tænke på at finde og booke det rigtige hotel. Skal du til Paris, Nice eller en anden by i Frankrig, Så kan du sammenligne priser i vores hotelsøgemaskine.

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Frankrig:
Billund til Paris
27. januar til 30. januar fra kr. 227,-

Bedøm rejsemål
4,6
(161 bedømmelser)
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.