Rom's skyline med historiske bygninger og kupler under en skyet himmel.

Billige flybilletter til Rom

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Hos Travelmarket kan du finde en billig flybillet til Rom. Oplev Italiens levende hovedstad, der gennem årtusinde har fascineret de besøgende. Se Colosseum og Forum Romanum, tag til fodbold, spis dig mæt i lækker pasta og nyd en god, stærk espresso. Nyd livet i Rom, hav en god ferie.

Billige flybilletter til Rom

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
20. jun 23. jun
BLL
FCO
FCO
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 208,- Vælg
21. jun 23. jun
BLL
FCO
FCO
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 237,- Vælg
20. jun 30. jun
BLL
FCO
FCO
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 249,- Vælg
31. maj 6. jun
BLL
FCO
FCO
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 263,- Vælg
17. jun 20. jun
BLL
FCO
FCO
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 290,- Vælg
10. jun 13. jun
BLL
FCO
FCO
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 298,- Vælg

Find en billig flybillet til Rom

Italiens pulserende, levende og fuldstændigt uimodståelige hovedstad er et dejligt bekendtskab. Fortab dig i byens historiske seværdigheder, shop dagen lang, besøg de lokale caféer eller lad dig opsluge af Roms gamle gader og få nye og anderledes rejseoplevelser. Et besøg i fantastiske Rom er så absolut en rejse for livet.

”Den evige by” – Roms historiske seværdigheder

Der er et hav af enestående historiske og verdensberømte seværdigheder i Rom. Blandt nogle af de antikke bygninger og ruinområder, der tiltrækker sig mest opmærksomhed fra byens feriegæster, kan man nævne: Colosseum, den imponerende arena, hvor gladiatorer kæmpede mod hinanden eller mod vilde dyr, for at opnå sejr og kejserens gunst. Forum Romanum, det antikke Roms centrale bytorv, hvor der både lå templer, royale boliger, markedsplader og politiske bygninger. Det knap 2000 år gamle Pantheon er et af højdepunkterne i Rom, oprindeligt blev Pantheon bygget til ære for alle de romerske guder og gudinder, men fra cirka år 600 har der været kirke i bygningen.
Peterskirken og Vatikanet er hjemsted for katolikkernes overhoved, Paven, og du må ikke gå glip af dette hellige sted, når du besøger Rom, for her er enestående smukt og utroligt spændende. Lige ved siden af Peterskirken kan du finde Castel Sant’Angelo, et museum der oprindeligt var mausoleum for den romerske kejser Hadrian.
På den gamle plads Piazza Navona finder du Berninis skulpturelle ”De fire floder”-fontæne, som blandt andet spiller en vigtig rolle i Dan Brown-romanen ”Engle og dæmoner”.
Køb en is og sæt dig på Den Spanske Trappe sammen med hundredevis af andre glade feriegæster, eller slentre hen til Trevi-fontænen, kast en mønt i vandet og ønsk dig alle verdens herligheder – intet ønske er for stort i ”Den evige by”.

Roms moderne storbyliv

Når du synes, du har brugt nok tid med historiens vingesus, kan du kaste dig over timevis af shopping, cafébesøg og moderne forlystelser. Os lidt rundt i store modeforretninger på gaden Via Condotti, hvor du kan finde tøj, sko og accessories fra alle de store designere. Besøg også madmarkedet Campo dei Fiori, der blandt andet sælger friske frugter og lækre grøntsager.
Gå rundt i byens gader og stræder, her er et hav af forskellige butikker, hvor du kan købe alt mellem himmel og jord. Og find de lokale gallerier og kunstudstillinger, hvor du kan nyde både traditionel- og moderne kunst. Hvis du er blevet øm i fødderne efter mange timers sightseeing og indkøb, eller synes børnene, du vælger nogle kedelige attraktioner til jer, så tag en tur i Roms biograf-tidsmaskine. Time Elevator tager dig mere end 2500 år tilbage i tiden til dengang, da Romerriget var på sit højeste, og Rom var verdens centrum.
Gå i zoologisk have, brug tid i en lokal park eller find en bænk ved Tiberen, hvor du kan slappe lidt af til flodens klukkende lyde – Rom er en fantastisk by i sig selv, stemningen er altid formidabel, og du behøver ikke konstant opsøge de store attraktioner for at have en dejlig rejseoplevelse i Rom. Så find en billig flybillet, hop på flyet og nyd en fantastisk rejse i Rom.

Opsøg de hyggelige stemninger i dejlige Rom

Det er utroligt let at forelske sig i Rom og dens seværdigheder, hvor den ene er mere enestående, smuk og berømt end den anden. Se en teaterforestilling eller gå til koncert, verdens største kunstnere kommer ofte til Rom. Spis overdådige middage på de lækre, lokale restauranter og nyd et glas god rødvin til. Is bør du spise utallige af her, for italiensk is er noget af verdens absolut bedste af slagsen. Men hvorfor også nøjes med mindre, når man kan få det bedste?
Gå ture i byens gamle gader og far endelig vild – du vil opleve et helt andet Rom, end det du ser på forsiderne af guidebøgerne, når du kommer et stykke fra de allermest befærdede veje. Bedst som du går i ro og fred, bliver et stuevindue slået op, og en italiensk ”mamma” råber højt efter ungerne, der spiller fodbold på gaden. Lidt længere henne af gaden står en rød scooter lænet op af den gul-malede husvæg, hvor der er et lille indmuret gadealter, med en rank og bedende madonna-statue stående bag det lille glasvindue. Ovenover er en husmor i færd med at hænge vasketøjet på tørresnore, der løber på tværs af gaden, og henne på caféen på hjørnet langer baristaen sorte espressoer over disken til den avislæsende forretningsmand, med det utroligt elegante jakkesæt og de velpudsede sko, mens han tillader sig at holde en lille pause fra den hektiske arbejdsdag.
Jo, jo alle klichéerne holder i Rom, og gud hvor vi dog elsker det!

Populære lufthavne med fly til Rom

Andre populære lufthavne for flyrejser til Italien

Populære rejsemål i Sydeuropa